Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Fecioară. Când intri în aprilie, stăpânul tău planetar, Mercur este în Berbec, ceea ce sugerează că ai putea fi în plin proces de reevaluare a vieții, a muncii, a sănătății și a rutinelor tale. Pe 8 aprilie, luna plină din Balanță, te-ar putea aduce în centrul atenției. Nu mai ești cine ai fost, iar aceasta este șansa pentru a te vindeca și a-ți reprioritiza viața, astfel încât să reflecte ființa ta interioară.

Începând cu 2017, Saturn a tranzitat semnul Capricornului, domiciliul, prin Casa a 5-a care îți stăpânește inima, copilul interior, creativitatea, dragostea, romantismul și capacitatea de a-ți asuma riscuri. Ai învățat lecții dificile, dar ai învățat, de asemenea, importanța autenticității și realitățile din jurul tău. Nu poți fi altcineva decât tu sau să negi dorințele ori cum te simți.

Acum Saturn face prima vizită în Vărsător până pe 1 iulie, aducând evoluții semnificative legate de stabilitatea locului de muncă sau a unei situații care ține de sănătate, aducându-ți  o șansă de vindecare. Ai putea începe serviciu la un nou loc de muncă, un regim de sănătate ori să îți schimbi rutina sau să te implici într-un proiect cu titlul de afacere personală. Va fi nevoie de muncă în echipă, de gestionare a timpului și de capacitatea de a spune nu.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Fecioară Relațional

Mercur în Pești sugerează că ai la dispoziție câteva săptămâni pentru a ieși din rutină în ce privește comunicarea. Încearcă o nouă abordare sau folosește tehnologia într-un mod nou. Cu cât ești mai inovator, cu atât rezultatele vor fi mai bune.

Luna plină din Balanță, pe 8 aprilie, îți va permite să privești mai atent la o relație din trecut și să o închei cât se poate de diplomat pentru a merge mai departe. Indiferent dacă modul în care s-a încheiat, a fost sau nu vina ta, nu este foarte important acum. Când privești lucrurile din perspectiva șomajului tehnic, vei constata că așa este mai bine pentru tine.

Conjuncțiile Uranus – Soare din 23 aprilie și Jupiter-Pluto aduc energia de control a stării de fapt. Urmărește semnele de avertizare asupra cuiva cu care ai dori să te implici deoarece ar putea să nu fie ceea ce crezi. Există o mulțime de curenți subterani care se învârt în jurul acestei unei noi relații pe care nu le vezi dacă nu ești atent.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Fecioară Profesional

Răbdarea se va fructifica în a doua parte a lunii. Mercur în Pești va face să vezi progresul la locul de muncă sau vânzările on line vor da roade. În plus, luna plină din Balanță de pe 8 aprilie îți aduce o explozie de energie și o intuiție pe măsură legat de un proiect de perspectivă. 

Saturn în Vărsător până la 1 iulie îți va aduce brusc disciplina și responsabilitatea pentru a înainta cu proiecte importante chiar dacă lucrezi de acasă. Mintea ta mustește de idei. Uită-te la cum poți să îți eficientizezi procedurile sau să delegi câteva lucruri banale de la birou.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Fecioară Financiar

Concentrarea ta se orientează către oamenii din jurul tău și relațiile tale cu aceștia. Celorlalte persaone importante din viața ta, copii, partener de viață sau părinți ar trebui să le acorzi aceeași atenție cel puțin aceelași timp pe care îl acorzii muncii, dacă nu mai mult și dacă lucrezi deocamdată de acasă, vei putea să o faci. Cel puțin în prima jumătate a lunii.

Trebuie să ai înțelepciunea de a găsi noi modalități de muncă, în conițiile impuse de starea națională. Dacă ai abilități de comunicare cu oamenii și cu instituțiile financiare, folosește-le pentru a construi noi relații și dacă nu le ai, obțineți-le. Nevoia ta de a comunica cu ceilalți este mai mare acum, decât în majoritatea timpului și pentru a comunica eficient, trebuie să înveți cum să te descurci. Poate exista o amenințare economică reală, la adresa afacerii tale sau a instituției în care lucrezi. De aceea trebuie să fii vigilent pentru a depăși situația care te poate lovi. Legăturile strânse cu cei dragi te vor face să te simți mulțumit dacă vorbești mai puțin, așa că lasă-i să îți ușureze munca dacă dacă asta contează pentru tine.

23 aprilie aduce prin luna nouă din Taur o oportunitate pentru resurse din partea celorlalți. Cineva îți oferă un anumit sprijin, nu doar verbal, ci cu resurse financiare reale. În acest moment, poți găsi un partener de afaceri sau parteneri care să își poată finanța afacerea.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Fecioară Sănătate

În timp ce Mercur este în Casa a 4-a a stilului de viață acesta poate fi un apel să îți reorganizezi obiceiurile, de la cele de muncă și cotidiene, la cele care te vizează strict pe tine personal. Dacă ți se pare dificil să te încadrezi într-o rutină cotidiană, atunci trebuie să schimbi ceva mai ales că noua situație cere și reorganizare și gândire. Renunțarea la activități care nu îți oferă prea mult îți poate oferi timpul necesar pentru a începe altceva.

Horoscop Minerva luna aprilie :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top