Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - CAPRICORN

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Capricorn. Saturn a traversat Capricornul din decembrie 2017, marcând o perioadă de formare în viața ta. A trebuit să te ridici mult pentru a răspunde cu mai multă responsabilitate, să muncești serios și să pleci capul ca să poți învăța și crește. Acum, Saturn a trecut în Vărsător, vechiul său domeniu de  control.

Mercur este în Pești până pe 10 aprilie, apoi va trece în Berbec. Luna plină în Balanță pe 8 aprilie aduce conversații interesante pe net, informații și revelații. Reflectă asupra obiectivelor și planurilor personale, relaționale și financiare pe termen lung și fii fideli valorilor tale chiar dacă ești obligat să stai acasă.

În timp ce Saturn este în Vărsător unde va sta până pe 1 iulie, treci peste un prag și întorci fila unui nou capitol. 

Angajamentele tale sunt, de asemenea, în centrul atenției, cerându-ți să sapi mai profund pentru respectul de sine și pentru valorile personale. Poți investi în situații și obligații aliniate valorilor proprii și să stabilizezi o situație pentru a-ți oferi libertatea și securitatea de care ai nevoie.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Capricorn Relațional.

Trigonul Venus-Saturn – Marte și Venus – Pluto – Jupiter, din 2 aprilie, te ajută să te adresezi stelelor, dar poate fi foarte frustrant atunci când o faci de acasă. Dragostea nu poate fi grăbită sau forțată, așa că s-ar putea ca toate eforturile tale să nu fie răsplătite așa cum ți-ai dori. Și pentru un semn ambițios ca al tău, acesta este o veste proastă.

Luna plină în Balanță pe 8 aprilie, te ajută să îți organizezi prioritățile și, oricât de greu ar fi, este timpul să îți dai seama că s-ar putea să nu ai loc în viața ta pentru o fostă relație. Dacă păstrezi relația cu cineva din trecut s-ar putea să te împiedice să te duci în viitor, așa că este timpul să iei în considerare să faci o schimbare.

Stăpânul tău planetar Saturn este în Vărsătorul, deci va trebui să lupți pentru respectarea regulilor și nu pe încălcarea acestora. Cântărește argumentele pro și contra cu atenție înainte de a lua decizia finală, deoarece, odată ce te gândești, va fi greu să te întorci și să refaci lucrurile dacă îți dai seama că ai făcut o greșeală.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Capricorn Profesional

Este important ca această lună să fii versatil și să nu te concentrezi pe un singur rezultat. Mercur îți aduce un contract sau un acord pe care îl așteptai. Câteva corecturi finale și vei putea să le semnezi, undeva după 22 aprilie. 

Luna plină în Balanță, ar putea aduce o călătorie de afaceri pe care însă nu ai să o poți face și va trebui să o amâni. Nu ești doar tu în situația asta ci și o țară întreagă. Poți participa la un simpozion sau la o conferință de la distanță pe Internet. Contactele pe care le ai în această emisie cu persoane din zone îndeărtate vor fi benefice ulterior.

Saturn este în Vărsător și simți încredere și un val de energie reînnoită. Poți face multe.

Pe 23 aprilie, luna nouă din Taur poate aduce unele schimbări în cariera partenerului, posibil șomaj tehnic sau chiar rămânerea fără un loc de muncă care vă afectează semnificativ gospodăria. Poate fi în schimb, o oportunitate care să declanșeze o mișcare care să ducă la o afacere proprie, neașteptată pe care să o coordonezi de acasă.

În timp ce Marte intră și el în Vărsător la începutul lunii, ar putea fi o idee bună ca câeva ore să nu te mai gândești la muncă ci să te relaxezi. Ți-ar prinde bine o pauză pentru că ar aduce multe idei noi.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Capricorn Financiar

Poți folosi site-urile de rețea socială cum ar fi Facebook pentru a ține legătura cu toți oamenii de care ai grijă sau cu cei cu care lucrezi, tu fiind acasă. Este crucial să nu ignori corespondența vitală sau intrări de documente. Dacă dorești să îți atingi obiectivele financiare pe care le-ai stabilit, nu îți poți permite deloc să fii nepăsător în acest timp. Asta înseamnă că, dacă ajungi să lucrezi de acasă și să ții legătura cu colegii prin intermediul unui site de socializare, asigură-te că nu postezi ceva de care să te simți vinovat. A greși este omenește, a recunoaște că ai greșit ține de caracter. Sarcinile sau documentele ar putea să îți ia destul timp ca să le întomești, așa că așteptă-te să fii foarte ocupat cu felul în care îți câștigi exitența.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Capricorn.Sănătate

Chiar dacă zona stilului de viață nu este atacată de influxuri negative, un accent foarte puternic pe semnul tău sugerează că vei avea multă energie de consumat. Pluto și Jupiter sunt în Capricorn, iar aceste energii puternice pot compensa orice provocări și orice stres cu care te poți confrunta.

Te-ai putea simți deosebit de dinamic în jurul datei de 1 aprilie, când o o conjuncție energică între Saturn și Marte va veni dinspre Vărsător și care poate fi excelentă pentru o activitate intensă.

Horoscop Minerva luna aprilie :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop lunar

To Top