Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – LEU

31.03.2020
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – LEU

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Leu. Responsabilitatea și autoritatea ta sunt calități apreciabile acum, făcând din aceasta o perioadă încurajatoare în ansamblu pentru abordarea celor cu o poziție mai înaltă decât ta, precum și pentru activități sociale pe care le poți desfășura de acasă. Ești cel mai carismatic și bine primit. Ești sociabil, iar succesul poate apărea prin calitățile manageriale bune sau cu o formă de talent artistic ori, indirect, prin intermediul partenerului de viață. Oamenii care te fac atent sunt cei care sunt la fel de competenți.

Încă o dată, va trebui să îți concentrezi atenția asupra problemelor bănești rate,  împrumuturi sau taxe, chiar dacă pot exista în continuare anumite probleme. 

Există în continuare o multă activitate în stilul tău de viață și de sănătate, ceea ce este bine. Marte își continuă călătoria prin Vărsător, astfel că în săptămânile următoare să poți dezvolta o strategie pentru a rămâne pe cale cu inițiativele bune.

23 aprilie poate fi excelent pentru a lua în piept o provocare sportivă în sensul că va trebui să amâni ședințele de fitness, alergarea la un maraton, drumețiile la munte sau participarea la o competiție sportivă.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Leu Relațional

Excentricul semn al Vărsătorului este gazdă pentru Marte, energic și belicos, pentru toată luna, așa că ar trebui să porți conversații interesante cu diverse persoane care ți-ar putea stârni și sentimentele. Nu-ți este teamă să pui întrebări care par ciudate sau stranii, iar dacă nu primești niciun răspuns lasă lucrurile cum sunt. 

Soarele intră pe 19 aprilie în Taur, oferindu-ți încredere să mergi cu îndrăzneală acolo unde nu ai fost niciodată. Nu te gândi prea mult la consecințele acțiunilor tale, care te-ar putea pune în dificultate, dar modul în care vezi călătoria minții, preferi să ceri iertare sufletului tău decât permisiunea.

Mercur pe 11 aprilie intră în Berbec, punându-te în situația de a întâlni o mulțime de oameni noi în spațiul virtual. Nu îți este frică să te apropi de cineva de care ești atras și cu care să discuți diverse și chiar să soliciți informațiile de contact ale acestora. Știi ce vrei și nimic nu te împiedică să faci ce vrei, nici măcar pereții apartamentului în care stai.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Leu Profesional

Suportul din partea celorlalți este evident. începi să primești ajutorul pe care îl cauți. Aceasta ar putea fi veni de pe un site care presupune coordonare de la distanță sau poate editare video. Dacă lucrezi pentru o companie, un coleg, membru al echipei vine la tine.

În același timp, Luna plină din Balanță poate arunca o lumină asupra Casei a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie printr-o oportunitate caresă te ajute să progresezi. Este posibil să fii susținut și chiar ispitit de a pune în practică o serie din ideile pe care le ai. 

Saturn în Vărsător până pe 1 iulie sugerează că dacă ești într-un parteneriat de afaceri, chiar și cu un membru al familiei, poate fi nevoie să certifici acest lucru prin ceva în scris sau să încheiați un acord formal.

În jurul lunii noi din Taur, pe 23 aprilie, ai putea iniția noi proceduri de lucru, posibil pentru a învăța să folosești pârghiile unui sistem informatic în cazul în care ești obligat să stai acasă dacă ne gândim la pandemia care scutură lumea din temelii. Dacă este o afacere proprie, poate fi necesar să scrii un manual de operațiuni de zi cu zi.

Marte este în Vărsător și conjunct cu Saturn. Aș sugera să eviți argumentele contra cu partenerii de afaceri sau cu colegii. Eventualele întreruperi ale lanțurilor de aprovizionare cu alimente și materiale ar trebui să fie scurte. Încearcă să ai răbdare și să răspunzi ponderat.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Leu Financiar

Deși știi să faci banii să lucreze pentru tine, săptămânile următoare va trebui să găsești modalitatea de ai face să circule altfel ca până acum. O serie de restricții te vor obiga să faci asta. Nu ai niciun control asupra vieții și în acest moment unele probleme colective de sănătate ar putea ridica probleme. În această fază ar putea apărea o idee care să provoace emoții amestecate de întristare și ușurare, în același timp. Acordă atenție oamenilor pe care îi vezi în fiecare zi și nu te teme să administrezi un fond on line sau sau să salvezi viața altuia. Ce ar putea fi mai ingrijorător decât răspândirea unei boli și capacitatea ta de a ajuta la împiedicarea acestui fenomen.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Leu Sănătate

Există în continuare activitate în stilul tău de viață, un pic mai restrictivă, ce-I drept, dar este bine. Marte tranzitează semnul Vărsătorului, astfel că săptămânile următoare ai putea pune la punct dezvoltarea unei strategii pentru a rămâne pe cale cu inițiativele legate de sănătate.

În această lună, vei dori să continui, chiar dacă există momente în care nu îți dorești să mergi la sală. Această disciplină se poate îmbunătăți în toate modurile, inclusiv să pierzi în greutate, să câștigi putere și rezistență și să te simți mai bine în general.

Horoscop Minerva luna aprilie :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *