Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 Pești. În ultimii doi ani și jumătate, Saturn a fost în Capricorn, deschizând și închizând ușile într-o situație socială, comunitate, prietenii și aspirațiile tale. Din decembrie, cercul tău social s-a lărgit, conectându-te cu oportunități și cu alții care te pot ajuta să îți manifeste visele pe măsură ce dai drumul celor pe care le-ai depășit. Acest proces se încălzește în aprilie, ajungând la masa critică. Dacă nu ești sigur în cine poți avea încredere, deplasează-te încet și cu răbdare, deoarece vei descoperi mai multe.

Mercur este în Pești până pe 10 aprilie. Pe 8 aprilie are loc luna plină în Balanță, aducând la lumină parteneriate semnificative și informații ascunse pe care, culmea,le desoperi întâmplător, pe Internet.

Nu poți să crezi tot ce auzi, ai încredere în intuiția ta. Există oportunități uriașă pentru a-ți continua ambițiile, una din acelea care nu apar decât odată în viață. De asemenea, o relație se poate aprofunda, dar va necesita auto-reflecție, onestitate și dorința de a-ți deschide sufletul unul față de celălalt.

Saturn în Vărsător unde va sta până pe 1 iulie, când revine în Capricorn pentru a încheia tranzitul, îți va da prilejul să arunci o privire următorilor doi ani și jumătate ca săștii la ce să te aștepți. 

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 Pești Relational

Pe măsură ce Venus este în domiciliu când călătorește prin Taur, până pe 4 aprilie, îți oferă ocazia să te simți confortabil să întâlnești și să formezi noi relații virtual. Dacă cineva vrea să cheltuiască bani pentru tine, ține de tine unde să tragi linia.

Mercur este în semnul tău rezervat până pe 10 aprilie, așa că preferi să vorbești cu persoanele care te interesează, singur, în loc de în grup. S-ar putea să nu spui multe când ești înconjurat de o mulțime de curioși logați în grup, dar când ești singur să deschizi alte subiecte. 

Două conjuncții puternice Jupiter-Pluto și Mrte – Saturn pe 4 aprilie, îți dezvăluie pe cineva care este cu adevărat atras de tine, întrebarea este dacă tu simți la fel. Atracția fizică reciprocă este uimitoare, dar cum va fi când veți ajunge față în față deoarece s-ar putea ca chimia să funcționeze unilateral. Fie o simți, fie nu o simți. Și dacă nu, nu există niciun motiv ca să spuni da.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 Pești Profesional

În această lună, este posibil să ai în vedere să revi la ceva ce ai făcut anterior. Pe măsură ce energia lui Mercur în Pești avansează, poți lua măsuri pentru materializarea acestui plan. Luna plină în Balanță, pe 8 aprilie, în același timp, îi face pe oameni să te ajute să îți atingi obiectivele. Fii clar cu privire la rezultatul pe care îl dorești.

Saturn este în Vărsător și poți obține o mână de ajutor sub forma unui parteneriat tăcut în afacerea pe care încerci să o construiești online.

Luna nouă din Taur de pe 23 aprilie, aduce posibilitatea veniturilor dintr-o nouă sursă. Și în timp ce cantitatea poate să nu fie mare, poți crește acest flux într-unul real pe măsură ce luna progresează.

Marte în Vărsător este posibil să te provoace și să fi tentat să cheltui destul de mulți bani pentru a amenaja un birou sau a cumpăra echipamente pentru o afacere care să o dezvolți de acasă. Investiția în afacerea ta este bună, dar caută modalități de a economisi, poate cumpărând echipament la mâna a doua sau modelul de anul trecut. Încearcă să plătești numerar mai degrabă decât să folosești credite.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 Pești Financiar

Identifică funcțiile specifice postului în care poți îmbunătăți performanța, apoi asumă-ți acțiunile pozitive de care ai nevoie pentru a deveni mai bun pentru tine apoi pentru alții. Prin îmbunătățirea propriei performanțe, vei avea un efect indirect asupra performanței acelor persoane cu care împărtășiți o relație de muncă, chiar și de acasă.

Colegii, șefii mai mari și mai mici își pot îmbunătăți activitatea prin intermediul tău, deoarece orice organizație sau colectiv este într-adevăr la fel de puternic ca și cel mai slab membru. Nu interpreta acest lucru ca pe un apel pentru a contesta sistemul! Fă doar ceea ce trebuie pentru a remedia orice diferențe în relațiile de afaceri chiar dacă, așa cum spuneam, lucrezi de aasă pe o platfomă online. Ai grijă să nu te stresezi sau să nu neglijezi ideea de timp liber atunci când ai nevoie. 

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 Pești Sănătate

Conectarea cu prietenii poate fi una dintre modalitățile cele mai bune de a te menține în formă și de a respecta rutina stilului de viață. Indiferent dacă preferi să mergi la sală, să faci jogging sau să faci yoga, vei beneficia de sprijinul și compania Internetului la ceas de recluziune în casă datorită restricțiilor de circulație.

Pe măsură ce Venus, stăpâna Balanței în care cade Casa a 6-a,  tranzitează Casa a 2-a a banilor și valorilor personale, s-ar putea să te bucuri de o formă de gimnastică rituală: yoga, tai chi sau o altă formă de exerciții blânde care combină spiritualul cu planul material.

Horoscop Minerva luna aprilie :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top