Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - Taur

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Taur. Saturn a tranzitat Capricornul în ultimii doi ani și jumătate, purtându-te într-o călătorie fascinantă spre descoperirea unui scop. Indiferent dacă ai călătorit sau nu fizic, la un alt nivel, ai făcut o călătorie spirituală. Din experiență știi că nu este suficient să cunoști calea ci că trebuie să mergi pe ea. Uneori, angajamentul față de un adevărul superior poate părea inutil și fără speranță în lumea profană. 

Saturn este în Vărsător până la 1 iulie, aruncând o privire asupra următorilor doi ani și jumătate. Acest fapt marchează momentul în care începi să îți construiești și îți stabilești linia carierei, reputația și autoritatea în domeniul tău. Ușile se deschid și se închid și există oportunități uriașe pentru a-ți duce ambițiile și cariera la nivelul următor.

Ai parcurs un drum lung pentru a ajunge unde ești astăzi. Ai mai multă încredere în tine, îți amintești lecțiile și urmărești imaginea de ansamblu. Nimeni nu are putere asupra ta, tu ești singura autoritate în ce privește viața ta, fii smerit și rămâi pe calea și cu misiunea ta.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Taur Relațional

Dacă ți se pare că nu te poți concentra este din cauza pătratului Mercur – Saturn de pe 24 aprilie și probabil că nu ești singurul. Dacă ai programată o întâlnire pentru sfârșitul acestei luni, poți să o amâni până când te vei simți mult mai bine. Și persoana cu care trebuia să te întâlnești ar putea respira ușurată.

Venus stăpâna ta planetară, pe 3 aprilie trece în Gemeni și în Casa a 2-a a banilor și valorilor prsonale, așa că nu încerca să te îndepărtezi prea mult de zona ta de confort. Deși îți place să asculți părerile altor persoane, nu ești cu adevărat interesat să te schimbi.

Trigonul Venus-Saturn din 9 aprilie te duce la locul potrivit în momentul potrivit ca să găsești dragostea, tot ce trebuie să faci este să cauți semnele. Nu crezi în destin sau în dragostea la prima vedere? S-ar putea ca după acest tranzit să recunoști că ea există.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Taur Profesional

Venus intră în Gemeni pe 4 aprilie. Carisma ta este la cote înalte și s-ar putea să observi că ești admirat la locul de muncă.

Mercur este în Pești până pe 10 aprilie și Luna plină are loc în Balanță, pe 8 aprilie, este posibil să o mărire de salariu sau să promovezi moment care schimbă poziția la locul de muncă. Există, de asemenea, câteva oportunități de a-ți face relații prin intermediul unei organizații profesionale sau la o serie de întâlniri profesionale.

Saturn a schimbat semnul luna trecută și este în Vărsător, în Casa a 10 a carierei, adică în domiciliu. Munca depusă până acuma este observată de ceilalți. Dezvolți un set de abilități importante.

Marte în Vărsător și în aceeași Casa a 10-a a carirei sugerează că este posibil să negociezi un contract sau să iei un examen de certificare. De asemenea, este posibilă o călătorie de afaceri. Ai grijă la prezentare și pregătește lucrurile din timp ca să te asiguri că lucrurile merg bine.

Viața devine mai alertă în apropierea Lunii noi din Taur, pe 23 aprilie. Marte în Vărsător sugerează că ar fi bine să faci o pauză pentru a te odihni și a te alimenta, chiar dacă este vorba doar pentru o zi sau două.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Taur Financiar

Vei contacta oamenii printr-o varietate de moduri, fie personal, fie prntr-o persoană de contact, un apel telefonic, un e-mail sau un SMS. Felul prietenos de a fi, face ca oamenii din jurul tău să facă mult mai mult ca să te ajute în căutările tale. Luna aceasta se va concentra pe obiectivele pe care le ai și ar trebui să fii orientat acum către ele, dacă încă nu ai făcut-o. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avansa în carieră și știi care sunt acestea; fă pașii necesari pentru a ajunge acolo unde vrei să fii. Agenda ta va fi foarte bogată în acest timp și vei participa la multe întâlniri, adunări sau petreceri. Este imperativ să te prezinți la aceste evenimente și să fii cu oamenii din domeniul tău. 

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Taur Sănătate

Venus, stăpâna Casei a 6-a, a sănătății și a stilului de viță, se deplasează prin semnul tău până pe 3 aprilie, când va intra în Gemeni, semn care te obligă la o redefinire personală ca să poți fi în elementul tău.

Deși această combinație de energii poate fi foarte îngăduitoare, poate exista tendința de a te răsfăța cu prea multe dulciuri. Dacă ții regim și faci exerciții fizice de forță, s-ar putea să fie în zadar, dacă nu ești suficient de disciplinat pentru a continua.

Pe măsură ce Marte este încă în conjuncție cu Saturn și Jupiter cu Pluto, tot pe 4 aprilie, poți simți un val de vitalitate. Acest lucru te poate inspira să faci drumeții sau să te bucuri de alte aventuri care te pot menține în formă.

Horoscop Minerva luna aprilie :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top