Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Balanță

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Balanță

Prezentare generală. Soarele în Scorpion te încurajează să-ți exersezi talentele secretative. Pot exista tensiuni cu anumiți membri ai familiei, iar acestea ar trebui rezolvate. Fii diplomat, dar ferm, acolo unde este necesar.

Mercur revine în mers direct pe 3 noiembrie, așa că dacă te gândești să faci o achiziție majoră, fă-o dar verifică detaliile și păstrează documentele de achiziție pentru orice eventualitate.

Luna nouă din Scorpion de pe 14 noiembrie este excelentă pentru planurile de pornire pe care le-ai tot amânat în ultimele luni. Fie că dorești să faci ceva nou sau să începi o relație, acesta este momentul pentru a merge mai departe.

Atenția la bani este mult mai concentrată acum. Aceasta poate fi o oportunitate de a vă reevalua prioritățile și valorile, de a visa la cum să îți sporești veniturile și de a reduce cheltuielile la strictul necesar.

Pe 11 noiembrie Mercur revenit în mers direct, pleacă din semnul tău și revine în Scorpion,  iar pe 22 noiembrie îl urmează și Venus, stăpâna ta planetară. Vei fi în elementul tău. Rețineți, de asemenea, că există oameni pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme, ceea ce face din acest moment unul excelent pentru reconectare.

În cele din urmă, ceva ar putea părea irezistibil în timpul conjuncției dintre Luna Plină și eclipsa de penumbră a lunii, din 30 noiembrie. Totodată ți-aș sugera să eviți cumpărăturile compulsive.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Balanță Relațional

 Vestea bună este că Mercur revine repede în semnul tău după revenirea din retrogradare, permițându-ți să șoptești nimicuri dulci cu emoție și cu grație. Vești și mai bune? Mercur reine în mers direct pe 3 noiembrie, astfel încât erorile de comunicare și neînțelegerile vor fi în curând trecut.

Pătratul Venus și Jupiter de pe 16 noiembrie poate aduce unul din acele mici noroace, care se transformă cu ușurință în supărare. Nu te poți și nici nu trebuie să te obișnuiești cu ideea că destinul îți poate accepta orice, mai ales dacă faci doar ce vrei tu. Din păcate, în acest moment nu există un remediu instant când te simți ghinionist în dragoste.

Când Soarele va trece în Săgetător pe 21 noiembrie lucrurile devin incitante și îndrăznețe. Riscă acum în dragoste, pentru că s-ar putea să dea roade.

Pe 30 noiembrie, Luna plină este conjunctă cu o eclipsă lunară de penumbră, în Gemeni  și ar putea provoca mici valuri sau valuri uriașe în viața ta amoroasă. Această lunație este plină de imprevizibilitate, iar curiozitatea te poate duce în locuri noi și posibil periculoase. Lasă bunul simț să te aduă cu picioarele pe pământ când ești pe un teren necunoscut.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Balanță Profesional

Gândurile se materializeză. Reține acest lucru luna aceasta, deoarece îți vei transforma ideile în acțiuni, în ultimele zile ale lunii noiembrie.

Avertismentul cu care te confrunți în prima jumătate a lunii este să te concentrezi mai mult pe ceea ce vor alții de la tine și nu foarte mult pe cum să scoți la lumină talentele care le ai.

Luna Nouă din 14 noiembrie ar putea să te oblige să dai întâietate intereselor înainte de a înfuleca tot ce-ți cade în mână și să te apuci să lucrezi la proiecte, odată ce vei primi sprijin financiar pentru a face acest lucru.

Nu continua cu planurile până când nu știi sigur dacă ești capabil le dai o formă concretă. Dacă ai încredere în voi înșivă și ai încredere în ce faci, atunci vei putea realiza o astfel de viziune atunci când Soarele trece în Săgetător pe data de 21 noembrie.

Până atunci, cel mai bine este să te concentrezi pe strategia de lucru și să coordonezi tot ce faci. Chiar și discutarea lor în timpul eclipsei de lună din 30 noiembrie va fi utilă pentru transformarea obiectivelor în realitate. Ai răbdare și încredere în tot ce faci luna aceasta.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Balanță Financiar

Poate fi o lună cu probleme legate de finanțe și bani, în cazul în care nu ai avut grijă la bugetul propriu. Stabilitatea financiară generală poate fi satisfăcătoare. Influențele planetare par să nu fie favorabile pentru noi investiții în această lună. De asemenea, cu puțină atenție, poți ține toate cheltuielile nedorite sub control. Ai capacitatea să gestionezi confortabil toate cheltuielile de rutină și incidentale. Cu toate acestea, te sfătuiesc să gestionezi cu precauție problemele legate de banii. Nu lua decizii financiare fără să analizezi situațiile.

Sănătate. Adulții tineri sunt sfătuiți să nu petreacă prea mult timp peste program, la locul de muncă și să-și facă timp pentru sine. Copiii ar putea suferi erupții cutanate, așa că ar trebui supravegheați cu atenție. Ești predispus la accidente, deci trebuie să fii atent, mai ales în timp ce conduci. Dacă ai vreo problemă de sănătate minoră, dar persistentă, puteți respira ușurați. Vârstnicii ar putea suferi de dureri de spate, așa că li se recomandă să se odihnească suficient. Ignorarea oricărei dureri sau disconfort s-ar putea dovedi periculoasă, așa că mergi la medic înainte de a se agrava. Perioada ar putea fi un pic dificilă pentru studenți, deoarece petrec ore lungi la studiu, ceea ce le poate afecta sănătatea în special, imunitatea. Unii dintre voi, în special tinerele, sunt speriate de creșterea în greutate. Cel mai bun mod de a face față acestei situații este să faceți mișcare.

Citește Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top