Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Pești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Pești

Privire generală. Luna aceasta ai putea să rezolvi o problemă profesională care este ca un cui roșu înfipt în sufletul tău de ceva timp. S-ar putea să fii supărat și pe bună dreptate, însă cel mai bun lucru este să rezolvi asta cu tact, astfel încât să poți negocia cea mai bună soluție.

Soarele este în Scorpion și în Casa 1, a identității și vitalității și a deciziilor până pe 22 noiembrie când va trece în Săgetător și aduce un moment de regenerare și de transformare dacă ești pregătit să cobori în profunzime sufletului și să rezolvi acele probleme care te blochează financiar și emoțional.

Mercur revine în mers direct încă de la începutul lunii, de pe 3 noiembrie. Va fi un moment de respiro când lururile încep să se clarifice, va repune pe tapet proiectele amânate și vei reporni motoarele. Pe 11 noiembrie va reveni în Scorpion și mintea ta va lucra cu febrilitate.

Luna Nouă din 14 noiembrie, are loc în casa a 12-a a lucrurilor neștiute și s-ar putea să ai chef să începi ceva nou. Dacă da, concentrează-ți energia pe cercetare și află mai multe despre opțiunile care le ai înainte de a trece la ceva concret.

Soarele se mută în Săgetător pe 22 noiembrie și este momentul să te aventurezi în afara zonei tale de comfort,

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Pești Relațional

Viața arăta diferit și totul va fi proaspăt și nou odată cu începerea lunii. Acordă atenția de care are nevoie partenera/ul ta/tău și relația voastră va prospera. Bucură-te să te îndrăgostești! Cu toate acestea, povestea poate fi diferită dacă ești deja într-o relație.

Ți se pare că partenera/ul ta/tău nu îți îndeplinește așteptările și poți dezvolta un sentiment de detașare, chiar de respingere față de ea/el, deși nu își doresc altceva decât să fii mai înțelegător. Ai răbdare, în curând va exista un moment în care vei realiza că el sau ea este persoana potrivită pentru tine. Acest stare de lucru se va schimba undeva pe la mijlocul lunii.

Te vei surprinde înțelegând și având grijă de sentimentele partenerei/ului tale/tău. Cu toate acestea, va fi nevoie de eforturi din partea ambelor părți pentru ca relația să meargă mai departe.

Tot spre sfțrșitul lunii, vei recâștiga un prieten pierdut. Cu toate acestea, va fi necesară inițiativa pentru a reînnoi relația pe care ați avut-o în trecut. Relația reînnoită nu numai că va aduce entuziasm, ci și va face ca dragostea să devină mai puternică.

Atenție, dacă ești căsătorit nu cumva să te combini cu vreo colegă se serviciu pentru că agonia relației este mai dură decât crezi și rănile pe care le vei provoca pot fi ireversibile.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Pești Profesional

În ceea ce privește cariera, dacă lucrezi într-un domeniu tehnic nu se va pune problema să rămâi fără loc de muncă. Nu numai că vei putea să îți îndeplinești obiectivele, dar vei avea șansa de a face parte și dintr-un nou proiect interesant. Cu toate acestea, nu poți realiza toate acestea de unul singur ci vei avea nevoie de ajutorul colegilor.

Evită să intri în orice dispută de orgolii cu superiorii. S-ar putea ca cineva să încerce să profite de pe urma muncii tale la birou, deci trebuie să fii precaut în această privință.

Perioada va fi excelentă dacă lucrezi în domeniul publicării și al scrierii creative, deoarece vei primi o mulțime de oportunități de angajare. Deși s-ar putea să-ți pierzi încrederea în câteva ocazii, vei putea depăși orice obstacole care îți apare în cale.

Către sfârșitul lunii este un moment potrivit pentru semnarea unui nou acord de afaceri sau pentru încheierea unui parteneriat. Este momentul perfect pentru a stabili planuri pentru viitorul tău. Nu te grăbi atunci când vine vorba despre schimbarea locului de muncă. Este un moment excelent pentru oficialii guvernamentali și pentru oricine lucrează în administrație.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Pești Financiar

Va trebui să fii atent la bani luna aceasta, deoarece s-ar putea să te confrunți cu o criză. În principal, cheltuielile în creștere, ar putea fi motivul acesteia. Profită de acest timp pentru a stabili un buget pentru anul viitor și dacă trebuie, cere ajutorul unui expert financiar în acest sens. Încearcă să nu mergi în zona opțiunilor riscante și nici să nu cazi în capcana câștigurilor ușoare. Dacă lucrezi cu clienți din străinătate ai grijă, deoarece șansa de a avea pierderi este foarte mare. Toată lumea trece prin criza prin care treci tu. În schimb, dacă ți-ai propus un împrumut din motive personale sau pentru a deschide ceva on line ori pentru renovare, este momentul potrivit să acționezi. Agențiile imobiliarie și dealerii imobiliari vor putea compensa din pierderi pe măsură ce semnați câteva oferte excelente.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Pești Sănătate

În general, starea de sănătate va fi satisfăcătoare, dar ar trebui să ții sub control dieta. Nu înseamnă că poți mânca dezordonat, deoarece asta poate duce la probleme cu stomacul. Consumul de fructe proaspete și aportul de sucuri și alte lichide vor fi importante. La jumătatea lunii, posibil să debuteze unele reacții alergice. O rinită alergică te va deranja profund. Ar fi prudent să nu o neglijezi și să cauți un tratament imediat, deoarece problema s-ar putea agrava. De asemenea, reacție alergică, mai înseamnă și mncărimea la nivelul ochilor sau a buzelor. Persoanele în vârstă  din familie pot trăi un ușor disconfort în ceea ce privește articulațiile.

Citește Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top