Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Taur

01.11.2020
Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Taur

Privire generală. Mercur este în Balanța condusă de Venus când face sextil cu Saturn din Capricorn, pe 6 noiembrie, aducând o gândire rigidă care ar putea să îți întunece judecata. Amână să luați orice decizie majoră, în special în ceea ce privește dragostea sau finanțele.

Venus face un pătrat cu Jupiter, pe 16 noiembrie, ceea ce te poate face să te întrebi dacă ceva sau cineva este menit să fie. Gândirea pozitivă face diferența.

Soarele este în Săgetător pentru o lună, începând cu 21 noiembrie, moment în care s-ar putea să te transformi într-un recipient cu adrenalină. Nu da vina pe cei dragi care pun la îndoială acțiunile tale.

Venus nu se simte confortabil în lumea secretă a Scorpionului, ceea ce te-ar putea determina să ascunzi lucruri despre cu care, de obicei, ești mult mai deschis. O situație financiară se poate agrava dacă nu ești dispus să vorbești, ceea ce ar putea duce la bani sau la probleme juridice.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Taur Relațional

 Pătratul dintre Mercur și Saturn din 6 noiembrie aduce atât energia Balanței, cât și energia Capricornului. Când aerul și pământul se amestecă, ai putea avea un conflict de interese grav. Comunicarea este în mare parte serioasă, dar poți să o gestionezi ca și cum nu este?

Venus, stăpâna ta face un pătrat cu Jupiter pe 16 noiembrie, extinzându-ți viața amoroasă, dar făcându-te să pui mai multe întrebări decât poți să primești răspunsuri. Este persoana cu care ești cu adevărat sufletul tău pereche? Dacă ești singur, simți că întâlnești genul potrivit de oameni? S-ar putea să fie timpul să explorezi câteva căi alternative.

Soarele intră în Săgetător pe 21 noiembrie, oferindu-ți ocazia de a-ți asuma riscuri sentimentale pe care poate nu le-ai fi luat în considerare până acum. Ce se va întâmpla când părăsești spațiul confortabil care îți asigură securitatea și vei explora un peisaj mai interesant? Sunt atât de multe lucruri la care să te aștepți!

Venus ca stăpâna iubirii face să nu te simți foarte confortabil deoarece își începe călătoria prin Scorpion tot pe 21 noiembrie, pentru că ideea de angajament va fi principalul lucru din mintea ta. Dacă ești deja într-un parteneriat de suflet, loialitatea ta nu va intra în discuție. Cu toate acestea, dacă ai să cunoști pe cineva și îi vei vorbi despre viitor prea devreme, l-ai putea speria.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Taur Profesional

Noiembrie este o lună bună pentru a experimenta schimbări în profesie și în afaceri. Vei ajunge la un nou nivel de conștientizare pe măsură ce îți îndrepți atenția către nevoile personale, inclusiv pornind de la ceva tangibil pentru tine. Acum ți se solicită o mare autonomie. Indiferent dacă deții o afacere sau lucrezi la sta, lasă ca schimbările aduse de Mercur care va reveni în mers direct din Balanță pe 3 noiembrie să îți deschidă mintea către ceva nou și ingenios.

O puternică conjuncție între Jupiter și Pluto în Capricorn pe 12 noiembrie va schimba ceva major în viața ta în general. Acest lucru îți va permite să îți folosești talentele printr-o oportunitate de extindere a unei idei. Aceasta ar putea implica pieța imobiliară și contracte legate de locuințe.

Ar trebui să fii atent și la ce scrie cu literelor mărunte în subsolul paginilor și să decizi dacă semnezi orice acord scris înainte de luna nouă din Scorpion de pe 14 noiembrie. Există o soluție în joc și dacă o găsești devii centrul atenției printre colegi.

Luna se încheie cu o eclipsă de Lună de penumbră conjunctă cu Lună Plină din Gemeni pe 30 noiembrie. Aceasta îți energizează Casa a 2-a a banilor proprii, permițându-ți să eliberezi un obicei vechi care ține de bunurile materiale și să faci loc la ceva nou!

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Taur Financiar

Unele dificultăți financiare îți vor da bătaie de cap mai mult decât îți dorești. Plățile amânate sau întârziate, beneficiile sau salariile vor face ca aproape toți cei implicați să se simtă ostili. Nu întârzia să faci plățile către alte persoane ca să fii și tu plătit la timp pentru serviciile prestate.

Noiembrie prezintă o oportunitate de a elimina din viața ta lucrurile care nu funcționează. Când sortezi lucrurile, îți va fi mult mai ușor să te descurci; adică atunci când scapi de lucrurile rele, poți identifica lucrurile bune din viața financiară mult mai ușor. Află pe cine te poți baza pentru mai mult decât micile favoruri, pe măsură ce te străduiești să faci lucrurile cum trebuie. Fii eficient în munca și relațiile tale.

Stăpâna ta planetară, Venus, intră în Scorpion pe 21 noiembrie, în aceeași zi în care Soarele intră în Săgetător. Mult noroc cu banii și finanțele în această perioadă, posibil în jurul unui parteneriat.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Taur Sănătate

Dacă te confrunți cu o problemă de obezitate, noiembrie îți aduce șansa de a face ceva pentru organismul tău. Pierderea acelei greutăți suplimentare îți va crește crește nivelul de energie. Și, mai presus de toate, îți va schimba viața în bine, menținându-vă în formă. Dacă deja te confrunți cu tensiunea arterială trebuie să respecți toate restricțiile alimentare. Modifică-ți stilul de viață. Vei fii în formă și energizat și mintea va deveni mai receptivă la ideile bune. Fă câteva alegeri înțelepte care îți vor îmbunătățiți sănătatea. O dietă bună și o gândire pozitivă vor face o mare diferență. Evită cu orice preț mâncarea grasă și condimentată în această lună.

Citește Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI