Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Scorpion

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Scorpion

Privire generală. Când vrei să ajungi undeva, nu poți fi oprit și iei în vizor un subiect sau o persoană la care nu poți renunța, ești aproape de obsesie. Pivirea ta este extrem de intensă când o/îl privești.

Marte, celălalt stăpân, revine în mers direct în Berbec, celălalt semn pe care îl guvernează, pe 13 noiembrie, aducându-ți curajul de a merge după ceea ce îți dorești cu adevărat. Când dorința este susținută de efort, ești practic de neoprit. Dacă există vreun obstacol în calea ta, treci peste el fără să privești în urmă.

Luna Nouă din 14 noiembrie te ajută să-ți explorezi latura întunecată, ceea ce ar putea genera probleme cu alte persoane. Atunci când îmbrățișezi partea întunecate a personaltății tale, aduci la lumină forța brută, care este cam greu de oprit. Din fericire, îți cunoști foarte bine limitele.

Venus ajunge și ea în semnul tău pe 21 noiembrie, și nu este un parteneriat ideal. Problemele de control și autocontrol sunt prea mari pentru toată lumea, iar nevoia ta de a avea mereu dreptate pare mai mult decât egoistă.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Scorpion Relațional

Mercur revine în mers direct din Balanță pe 3 noiembrie, dar se va întoarce în semnul tău pe 11 noiembrie, cînd deja Soarele tranzitează Scorpionul, așa că ești direct și pe punctul de a cere când vine vorba despre dorințele tale. Cuvintele tale sunt magnetice iar acțiunile tale sunt mai învăluitoare.

Celălalt sătpân al tău, Marte este asociat cu Berbecul, semnul de foc pe care îl conduce, și revine în mers direct pe 13 noiembrie, din Scorpion. Dacă abia ai aflat, nu mai are importanță pentru simplul fapt că nici tu nu prea ai regrete.

Luna Nouă are loc în semnul tău pe 14 noiembrie, așa că vei fi cu siguranță atras de unele dintre lucrurile mai intime legate de dragoste. Obsesia și gelozia se amestecă cu imagini tabu, ducându-te la limita unei zone de pericol pasional. Este decizia ta pe ce buton să apeși și ce să păstrezi ca pură fantezie.

Venus, stăpâna iubirii și al banilor, intră și ea în semnul tău pe 21 noiembrie, aducând aceste două aspecte în centrul atenției. Deși sunteți sigur că vă deplasați în direcția corectă, asigură-te că partenerul tău este de acord înainte de a folosi fondurile comune. Dacă ești singur, dacă faci o investiție în viitorul tău, viața sentimentală ar putea fi răsplătită.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Scorpion Profesional

Găsirea unei structuri în rutina zilnică, a afectat proiectele de lucru. Acest lucru se datorează mersului retrograd, simultan, ale lui Mercur și Marte. Când Mercur revine în mers direct pe 3 noiembrie, un proiect s-ar putea întoarce și mai multe oportunități care păreau pierdute pentru totdeauna, ar putea reveni în calea ta.

Ziua de 13 noiembrie, pune capăt agitației din viața ta și aduce liniște și calm. Nu numai asta, dar ziua de 21 noiembrie îți poate aduce șansa unei măriri de salariu, datorită faptului lui Venus intrată și ea în semnul tău.

Contul bancar s-ar putea umple când Soarele se mută în Săgetător și va activa casa de finanțe din tema natală, de asemenea, pe 21 noiembrie.

Fii conștient de modul în care îți cheltui banii în acel moment. Nu îți asuma riscuri inutile, deoarece eclipsa de Lună din 30 noiembrie ți-ar putea goli contul deși îți dorești cât mai multe venituri. Încercă să îți creezi un buget e rezevă luna aceasta pentru a fii sigur că nu rămâi fără bani în caz de ceva. În timp ce s-ar putea înregistra o creștere sezonieră, este posibil să nu fie suficient pentru a susține orice cheltuială. Așa că ai grijă la banii tăi pentru a evita o situație care ți-ar putea epuiza contul bancar.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Scorpion Financiar

Influxurile planetare indică în mod clar că este posibil să fii nevoit să lucrezi extrem pentru a-ți păstra stabilitatea financiară în această lună. Posibil, ca undeva la sfârșitul luni să intre și o sumă frumușică de bani, moment care are să te umple pozitivitate și entuziasm. Încearcă să plătești datoriile vechi pe care le ai în această lună. Este întotdeauna o idee bună să păstrezi puși deoparte nite bănuți pentru abordarea situațiilor de urgență. În general, fluxul financiar crește constant pe parcursul lunii.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Scorpion Sănătate

Poți avea probleme de sănătate deoarece ai tendința de a cădea pradă tentației de consumului de alimente delicioase, dar nu foarte sănătoase săptămâna aceasta. Chiar dacă repercusiunile acestei situații ar putea să nu fie atât de vizibile acum, ci câteva zile mai târziu. Așa că fii atent, e mai bine să te gândești să adopți unui nou regim. Atitudinea pozitivă și sistemul imunitar puternic ajută să îți fie bine în acest timp. Pot apărea unele problemele de piele la adolescenți. Evită medicația după ureche și consultă un dermatolog pentru a scăpa de probleme. Vârstnicii ar trebui să aibă grijă deosebită la dieta lor și să fie atenți la ceea ce mănâncă. Astfel se vor bucura de o sănătate bună pe tot parcursul lunii.

Cei cu tensiune arterială trebuie să controleze consumul de sare pentru a evita neajunsurile care pot să apară. Un plimbare scurtă, chiar și cu mască, îți pot revigora sănătatea. Pe cei care suferă de diverse maladii cronice, îi va ajuta în sensul că le schimbă în bine, starea de spirit.

Citește Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top