Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Vărsător

Luna aceasta aduce șansa unor noi oportunități care vă pot spori veniturile, vă pot îmbunătăți stilul de viață și vă pot oferi mai multe opțiuni cu care să vă jucați.

Cu o lună plină peste axa dvs. de comunicare pe 1 octombrie, acesta este un moment bun pentru a discuta despre ceva care poate vă deranjează de ceva vreme. Deși ar putea implica un amestec volatil de energii, tactul și diplomația pot face un drum lung spre rezolvarea acestuia și vindecarea oricărei deconectări.

Soarele își continuă călătoria prin sectorul tău de orizonturi îndepărtate până la douăzeci și două, iar în acest timp se poate concentra asupra expansiunii și explorării. Orice lucru care îți lărgește orizontul te-ar putea atrage acum, deoarece accentul tău este să fii aventuros și să faci un salt de credință.

Pentru a vă ajuta cu planurile dvs., există o nouă lună încântătoare în același sector pe 16 octombrie. Aceasta poate fi perfectă pentru a începe o călătorie lungă, pentru a începe un curs de studiu sau pentru a vă angaja într-o oportunitate care vă deschide noi porți.

Soarele alunecă în Scorpionul intens și în sectorul dvs. de obiective și ambiții pe data de douăzeci și două și va rămâne aici timp de patru săptămâni. În următoarele săptămâni ați putea fi foarte concentrat pe realizarea a ceva important. S-ar putea să fie următorul pas al carierei tale sau să dai startul unui nou proiect care ar putea avea un rezultat pozitiv. Amintiți-vă, totuși, că sunteți cel mai vizibil acum.

Sectorul dvs. de călătorii este din nou concentrat din 27 octombrie, în timp ce Mercur în faza sa retrogradă se întoarce înapoi și minunata Venus intră în această zonă. Acesta poate fi un moment de întâlniri pozitive și reuniuni care te lasă să te simți foarte mulțumit.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Vărsător Relațional

Va trebuie să fii extrem de precaut să nu rănești în niciun fel sentimentele partenerului tău.

Cea mai mică critică din partea ta le poate face defensive și poate duce chiar la o mare ceartă între voi doi. Cuplurile căsătorite se vor distra totuși. De data aceasta va fi excelent pentru viața ta amoroasă, întrucât întâlnești în sfârșit partenerul viselor tale și această persoană pare să-ți întoarcă și sentimentele. Trebuie să depui toate eforturile pentru ca această relație să funcționeze, deoarece acest lucru este de bun augur pentru fericirea ta generală. Cei dintre voi care sunteți deja într-o relație angajată cu cineva trebuie să evite orice necinste atunci când au de-a face cu partenerul dumneavoastră. În ceea ce privește iubirea, luna aceasta va fi excelentă pentru cei dintre voi care sunt divorțați sau separați. În sfârșit, veți întâlni pe cineva cu care sunteți cu adevărat compatibil și această persoană vă va plăcea și pe voi. Nu lăsați această ocazie să se piardă și nu luați această persoană de la sine. Este un moment bun pentru tine să-ți exprimi sentimentele cuiva care îți place sau să-i propui căsătoriei iubitei tale. Este foarte important să fii sincer cu privire la sentimentele tale și să încerci să ții la distanță orice neînțelegeri.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Vărsător Profesional

În ciuda abilităților de comunicare și a ideilor inovatoare, pe frontul profesional lucrurile par că stagnează. Dar nu-ți pierde nădejdea, eforturile nu vor fi în zadar; vor aduce rezultate fructuoase mai târziu.

Încearcă să fii mai atent la calitate, la parteneriatele pe proiecte și la echipa cu care lucrezi. Este, de asemenea, timpul să formulezi câteva strategii pentru a reuși în eforturile tale. În același timp, ar fi bine să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare.

După 15 noiembrie apare o oportunitate legată de carieră, provocatoare și plină de satisfacții. Folosește-ți metodele inovatoare în această perioadă. Dezvoltă noi abilități, care vor deveni în scurt timp, un avantaj. Pentru a avea succes, trebuie să ai capacitatea de a face față situațiilor de criză. Ai toată capacitatea de a lua deciziile necesare pentru a obține rezultatele așteptate. În măsura în care este necesar, cere ajutorul colegilor tăi. De asemenea, amintește-ți, că nu întotdeauna este necesar să respecți regulile știute de toți.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Vărsător Financiar

Cheltuielile legate de o serie de drumuri scurte se vor aduna încă din prima săptămână. Posibil să treci printr-o scurtă criză financiară din cauza acestora. Fii atent la problemele legate de împrumuturi și investiții. În a doua săptămână, situația financiară se va stabiliza oarecum. Planifică-ți bugetul în consecință și nu uitați să discuți și cu cei din familie. Consultă un expert financiar bun pentru a obține un randament mai bun. În cea de-a treia săptămână profită și intră într-o asociere în comun cu cineva apropiat. Câștigurile încep să vină spre mijlocul celei de-a treia săptămâni. Un proces legat de un venit aflat pe rol de mult timp, va fi decisă în favoarea ta. Acest lucru îți va ușura povara financiară pe care ați resimțit-o. Nu investi încă pe piața acțiunilor, chiar dacă  fondurile mutuale vor aduce un profit frumușel luna aceasta.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Vărsător Sănătate

Posibil să fii mai agitat luna aceasta, după e ai stat acasă săptămâni întregi. Încerci să ieși din asta dar mai ales să scapi de gândurile care nu îți dau pace. Dacă ai pe cineva în vârstă lângă tine, să fie atenți la tensiunea arterială și glicemia, să fie atenți și la rutina zilnică. Ai grijă pe unde mergi! Apar dureri de picioare dar dispar la fel de repede. Dacă aștepți să devii mamă, continuă să mănânci și să bei corect; nu renunța la exercițiile ușoare.

Citește Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top