Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Gemeni

Privire generală. Stăpânul tău planetar Mercur iese din retrogradare pe 3 noiembrie. Ai simțit că ai avut o greutate în spate și abia aștepți să o dai jos ca să începi să comunici din nou.

Pe urmă, Mercur face imediat un pătrat rapid cu Saturn aducând păreri dure și o gândire rigidă căreia nu ești obișnuit să îi faci față. Te poți aștepta să te confrunți cu niște oameni destul de înguști la minte.

Când se reîntoarce în Scorpion pe 11 noiembrie, aduce și șansa de a analiza câteva subiecte care-ți stârnescu curiozitate de ceva vreme. Deși nu vei fi la fel de vocal în legătură cu descoperirile tale, vei fi fascinat de unele dintre lucrurile pe care le descoperi. Afli un secret legat de genealogie sau istoria familiei.

30 noiembrie aduce în semnul tău o lună plină și o eclipsă de lună specială, care poate pune în evidență problemele din relația cu frații tăi. Poate fi un moment de vindecare, dacă sunteți dispus să păstrați linia de comunicare deschisă.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Gemeni Relațional

Dacă ți-a fost greu să comunici, de-acum lucrurile se vor aranja, Mercur iese din retrogradare pe 3 noiembrie și aproape imediat observi cum relația se îmbunătățește. Ultimele săptămâni au fost dure pentru viața ta sentimentală, dar acum revii în acțiune!

Pe 6 noiembrie, Mercur face un pătrat cu Saturndin punându-te în situația de a lua câteva decizii dificile. Acest aspect nu înseamnă că este corect și probabil că vei fi împărțit între a spune ceea ce știi despre viața amoroasă a cuiva sau să taci și să te concentrezi asupra propriilor probleme.

Mercur revine în Scorpionul11 noiembrie. Gelozia ar putea scăpa de sub control și s-ar putea să nu fii capabil să te eliberezi de obsesia pentru cineva care îți place cu adevărat. Din fericire, Scorpionul este puternic și silențios, astfel încât este puțin probabil să vorbești despre propriile secrete.

Luna plină din 30 noiembrie este conjunctă cu eclipsa de penumbră a Lunii, așa că vei simți apăsarea emoțiilor în timp ce baleiază, de la o extremă la alta.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Gemeni Profesional

Ai multe planuri legate de carieră care necesită o gândire atentă. Nu uita să îți menți poziția și să spui adevărul indiferent de ce spun ceilalți.

Pe 3 noiembrie, când stăpânul tău planetar, Mercur, revine în mers direct are loc echilibrarea deciziilor și vei vedea limpede ce ai de făcut. Se vorbește espre tine în spatele ușilor închise, așa că verifică-ți mailul frecvent. Posibil să fii recomandat și te afli într-o poziție uimitoare de contact profesional. S-ar putea să apară și o anumită competiție pe măsură ce Mercur intră în Scorpion pe 11 noiembrie, dar nimic nu te poate opri!

Atenție la pătratul  cu Jupiter și Pluto din Capricorn de pe 12 noiembrie care sugerează că ești într-o continuă agitație. Ar putea însemna că ți se cere să stabilești o anumită linie în domeniul acordurilor fiscale. De asemenea, acest lucru te va duce înapoi la evenimentele de la începutul lunii aprilie și iunie a acestui an, deoarece vei avea de revizuit o serie de decizii comerciale.

Apoi Marte, care pe 13 noiembrie va reveni și el în mers direct și lucrurile vor avea dinamica lor obișnuită.

Eclipsa de penumbră de lună din 30 noiembrie, în semnul tău, aduce șansa de a cere ceea ce vrei cu adevărat de la viață.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Gemeni Financiar

Comparativ cu alte luni ale anului, acesta este unul care te va face să te simți jucăuș și inspirat. Pare un moment excelent pentru a aborda acel proiect creativ pe care l-ai amânat mereu crezând că nu este momentul potrivit. După o perioadă în care ai fost foarte conservator, această nouă spontaneitate și disponibilitate de a-ți asuma riscuri te poate surprinde. Dacă ai căutat să ceri o mărire de salariu, pregătește-te și fă cererea. Există multe lucruri diferite în viață de care te-ai putea bucura și chiar ai acces la ele; oamenii, locurile și lucrurile care te interesează sunt lângă tine.

Dar pentru a fi clar, trebuie să eviți orice comportament cu risc ridicat pe care în mod normal l-ai evita. Nu ești supraom, chiar dacă te simți invincibil. Există plăceri care se găsesc aproape de casă, de care te poți bucura fără a lua decizia bruscă să călătorești.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Gemeni Sănătate

Te pot necăji unele probleme de sănătate minore. Deși nu sunt de natură să te îngrijoreze, s-ar putea să te simți frustrat. În schimb copii pot avea unele tulburări digestive, în special de stomat așa că trebuie să le monitorizezi atent alimentația și să se asigure că mănâncă sănătos. Ești predispus la răceli și chiar febră care o să te bage în pat, așa că evită expunerea la vremea rece. Vârstnicii se vor bucura de o oarecare ușurare a durerilor articulare care îi afectează de ceva timp acum.

Încearcă să eviți stresul legat de serviciu, mai mult ca sigur muncești de acasă în actualele condiții date de pandemie și posibil ca și asta să te deranjeze, dar trebuie să ții oboseala la distanță. Apoi, ai mari șanse să nu mai ții cont de dietă, ceea ce îți poate strica planurile în a pierde din greutate și să câștigi câteva kilograme, în schimb.

Citește Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top