Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Fecioară

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Fecioară

Privire generală. În calitate de stăpân al comunicării, Mercur, se întoarce în mers direct în din Balanța pe 3 noiembrie, poți aștepta cu nerăbdare ca viața ta să se îndrepte într-o direcție mai bună. Orice ai greșit în ultimele trei săptămâni – conexiuni pierdute, planuri de călătorie anulate și erori tehnologice – vor reveni, în cele din urmă, pe drumul cel bun.

Pătratul Mercur-Saturn din 6 noiembrie ar trebui să fie în atenția ta, deoarece această combinație stresantă modifică modelul de gândire și te face să îți fie greu să te concentrezi asupra detaliilor unei anumite situații profesionale. Și cum ești mândru că faci treabă, ar putea fi un moment foarte dezamăgitor. Gândește-te la viitor, și nu la momentul de față.

Mercur va reveni în Scorpion pe 11 noiembrie, așa că puterea de investigare ar trebui să-ți sporească. Semnul Scorpionului știe toate acele locuri unde să cauți cunoștințele de care ai nevoie, oferindu-ți curajul de a parcurge locuri top secret, spartul parolelor de exemplu, pentru informațiile pe care le cauți.

Soarele intră în Săgetător pe de 21 noiembrie, promițând o lună de îndrăzneală și de riscuri. Întrucât ești unul dintre semnele cele mai puțin expuse la risc, veți intra în apă, dar rare ori în cele adânci pe care nu le cunoști.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Fecioară Relațional

Respir ușurat, ceva mai mult decât ceilalți, când stăpânul tău planetar, Mercur iese din retrogradare, în Balanță, pe 3 noiembrie. Simți cum ți s-ar fi ridicat o greutate de pe umeri și a spune ce simți nu mai este incomod.

Pătratul Mercur-Saturn de pe 6 noiembrie beneficiază de energia de pământ a Capricornului, așa că ar trebui să te poți folosi bunul simț ți de logică pentru a rezolva o problemă romantică care te ține în șah de ceva vreme. Fă tot posibilul și elimină toate devierele inutile, în special, un rival invidios căruia nu îi place nimic mai mult decât să îți bage bețe în roate.

Mercur iese din Balanță și revine în Scorpion pe 11 noiembrie, așa că vei încerca ceva mai mult să îți faci auzite gândurile și opiniile. De obicei nu insiști ​​să ai ultimul cuvânt, dar este important pentru tine acum că persoana pe care o iubești sau care te interesează să te audă. Îți vei da seama când doar dă din cap că sunt de acord acord, dar nu aud cu adevărat ce ai de spus.

Soarele intră în Săgetător pe data 21 noiembrie, inspirând o nouă direcție într-o relație pe care ai crezut-o de domeniul trecutului. Această energie entuziastă este un memento pentru a nu renunța niciodată.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Fecioară Profesional

În timp ce lumea este cu ochii pe ce se întâmplă în politică, tu lucrezi la modul în care îți poți schimba viața profesională. Acest lucru a necesitat un mic rebranding, care a dovedit că deși aînotat împotriva curentului ai ajuns la finish, pe 14 noiembrie, de Lună Nouă. Singurul lucru de care nu ești sigur este cum să îți duci munca la nivelul următor.

Eclipsa de lună de penumbră din 30 noiembrie, îți poate ridica mingea la fileu și te duce pe o nouă culme profesională și chiar să îți aduce câștig în acest proces. Bucură-te de roadele muncii tale atunci, dar nu-l lăsa să ți se urce la cap. Noiembrie aduce propriul său mix de energii, motiv pentru care nu este indicat să te aglomerezi în acest moment.

Între timp, folosește-ți energia pentru a crea o viziune profesională unică ce poate duce instituția la nivelul următor și îți poate spori contul bancar. Singurul sfat de care ai nevoie este să fii conștient de relațiile duplicitare care nu îți servesc și care urmăresc fie să te dea deoparte, fie să te înșele la bani. Fii cu ochii-n patru și urechile pâlnie. Nu ignora semnele și comportamentul persoanelor care nu par de încredere.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Fecioară Financiar

Stabilitatea financiară generală poate fi satisfăcătoare în această lună. Posibil să crească veniturile substanțial, mai ales la sfârșit de lună. Investițiile din trecut se pot dovedi benefice, deoarece încep să aducă primele roade.

S-ar putea să cheltui o sumă frumușică pentru familie ca îi faci să se simtă fericiți și mulțumiți. Nu sunt prevăzute alte cheltuieli majore în această lună. Este posibil să trebuiască să faci unele economii, suficiente, pentru a face față cheltuielilor de familie.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Fecioară Sănătate

Mai ponderat cu alcoolul și cu mâncarea nesănătoasă. Posibilă boală digestivă din cauza tendinței de a mânca în exces. În prima săptămână a lunii, anumite situații stresante îți pot afecta sănătatea, iar stresul este exact ceea ce trebuie evitat. În a doua săptămânii este posibil să îți modifici obiceiurile alimentare și să începi un nou regim de fitness, poate aerobic sau yoga. Nu consuma nimic din ce este considerat a fi rău pentru sănătatea ta. De asemenea, nu ignora problemele de sănătate din a treia săptămână. Mergi la medic. O viață stresantă și obiceiuri alimentare neregulate ar putea provoca câteva dureri minore de cap la sfârșitul lunii. La fel ca multe alte boli, le puteți preveni cu ușurință prin exerciții fizice și un stilul de viață potrivit. Principalul lucru este să controlezi factorii de risc precum diabetul și hipertensiunea arterială, dacă suferi deja de acesta. De asemenea, renunță la fumat, deoarece poate agrava anumite boli.

Citește Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top