Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Săgetător

Privire generală. Cu Soarele în Scorpion până pe 22 noiembrie și în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute, vei reuși să aduni echipa de care ai nevoie. Puține semne pot aduna oamenii ca tine, poate doar Vărsătorul, iar luna aceasta, eforturile tale sunt necesare mai mult ca niciodată.

Marți 3 noiembrie, Mercur, planeta tehnologiei, a comunicării și a călătoriilor scurte, revine în mers normal. Brusc ceața mentală se ridică, vălul de pe ochi zboară și găsești în cele din urmă rezolvarea unei situații și împăcarea cu o persoană sau o problemă care a fost o sursa luptelor din această perioadă.

Dacă te simți mai obosit sau mai puțin concentrat decât de obicei, este în regulă. Acesta este un moment excelent pentru a te relaxa, a crea sau chiar pentru a face o scufundare profundă în iertare. Pe 11 oiembrie, Mercur va reveni în Scorpion în Casa a 12-a a împăcării cu sine și a gândirii profunde.

  Se pare că bunăstarea supremă a adus-o Soarele din Scorpion. Acum ai șansa să termini tot ce nu dorești să duci în anul următor în viața ta. Când Soarele va trece în Săgetător pe 22 noiembrie, ai lucrurile aranjate și mingea este în curtea ta!

Opoziția lui Venus din Casa a 12-a cu Uranus din Taur, în Casa a 6-a a stilului de viață, te-ar putea inspira să îți faci ordine printre preferinle culinare, să refaci obiceiurile alimentare sănătoase, să te apuci de sport și astfel sănătatea ta să se îmbunătățească!

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Săgetător Relațional

Marte pasional din Berbec și în casa a 5-a a iubirii și a aventurilor galante va reveni în merd direct luna aceasta, pe 13 noiembrie. Chiar dacă este retrograd are și el nevoie de puțină respirație. La fel și tu! Dacă drama din viața ta amoroasă a umbrit alte priorități sau te simți agitat în preajma partenerului tău, poate că ar trebui să încetinești!

Poți restabili armonia concentrându-te asupra obiectivelor comune pe termen lung, în timp ce Venus este în Balanță. Amintește-ți ce v-a adus împreună, ce construiți și ce doriți amândoi.

O perioadă excelentă pare să fie 13 – 15 noiembrie, când Venus din Balanță face un trigon cu Nodul Nord din Gemeni. Sunt zile foarte bune pentru a aduce împreună visele comune și pentru a face ceva senzual și plăcut.  Prietenii ar putea deveni iubiți și invers, cu acest aspect. Nu te grăbi să renunți pe cineva sau să spui cu convingere că este sufletul tău pereche, înainte de a-l vedea cum reacționează într-o serie de situații.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Săgetător Profesional

Pe parcursul acestei luni ești mai conștient de limitările și punctele tale forte. Este un timp al testelor, da, dar nu dispera; deși conștientizarea va fi sporită până, și chiar după starea de alertă, gândește-te că sentimentul de restricție nu va dura o veșnicie.

Marți, 3 noiembrie, mercur revine în mers direc, în Balanța unde nu va sta mult, săptămâna viitoare revenind în Scorpion. Vezi dacă nu cumva ai adunat ceva schlete proverbiale prin dulap, și cae ar putea fii scoase la lumină, iar tu să faci față realității. Ai grijă la semnalele încrucișate – și nu semna acorduri și nici contracte, dar nici nu fă achiziții mari, în special achiziții tehnice, pentru birou până după 10 noiembrie.

Stăpânul tău planetar, Jupiter, încă se războiește cu Marte până pe 15 noiembrie. La locul de muncă, cineva cu un orgoliu supradimensionat ar putea să vă faca viața un calvar tuturor din birou. Nu intra în conflict cu această persoană, evit-o!

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Săgetător Financiar

Sentimentul că cineva are ceva cu tine nu este doar o impresie. Cineva este cu ochii pe câștiguril tale și nu pentru că îți vrea binele. Nu vorbi despre problemele tale financiare cu nimeni. Poate că cel mai bun sfat pentru tine în această lună este să taci și să nu ieși în evidență. Nu interveni la întâlnirile de lucru axate pe buget, cheltuielile instituției sau cele de achiziție. Vorbește doar dacă ți se cere opinia pentru a rezolva o anumită problemă financiară și spune doar ceea ce trebuie să spui, nu lăsa loc de interpretări, o comunicare clară și concisă te va scuti de o mulțime de probleme.

Și nu în ultimul rând, Pluto este în sectorul tău financiar, și te ajută să te stabilizezi. Ai la dispoziție următoarele două luni pentru a reveni cu picioarele pe pământ!

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Săgetător Sănătate

 Obiceiurile nesănătoase sunt susceptibile să aibă un efect foarte rău luna aceasta și ar putea duce la probleme care te pot deranja o perioadă foarte lungă de timp. Nu este un moment bun pentru a călători, deoarece o călătorie va avea un efect prost asupra sănătății tale, mai mult, va crește nivelul de stres. Problemele cu somnl vă vor da bătaie de cap. Posibil să te simți obosit și să te plângi mai des de dureri de cap. Evită statul la birou peste program, ore întregi!

Ai grijă la copii, deoarece este posibil să aibă probleme care țin de infecții. Fă câteva alegeri bine gândite care te ajută să îți îmbunătățești sănătatea. Obiceiurile alimentare se vor schimba. O dietă bună și o gândire pozitivă vor face o diferență uriașă, în această lună. Evită  consumul de  alimente grase și condimentate, deoarece ar putea duce la o iritare a stomacului.

Citește Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top