Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Leu

01.11.2020
Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Leu

Privire generală. Aștepți cu nerăbdare ca Mercur să iasă din retrogradare pe 3 noiembrie dar nu uita că ciclul retrogradării se încheie abia pe 19 noiembrie! Deci ar putea să dureze ceva timp pentru comunicarea care trebuie să revină pe drumul cel bun, dar poți profita de această energie a Balanței pentru a începe imediat să reparați o relație la care ai ținut și care pare să se fii volatilizat în ultimele câteva săptămâni. Dacă trebuie să-ți ceri scuze, fă-o sincer.

Pătratul Venus-Saturn din 19 noiembre, este însoțit de mai multă neliniște și dezamăgire, ca de obicei. Uneori pare că, indiferent cât de mult ai încerca, nu poți face lucrurile să iasă așa cum vrei. Spre deosebire de Marte în Berbec, acesta este un tranzit mai blând care îți arată că nu poți forța nimic să se întâmple dacă nu este scris să fie așa. Răbdarea nu este cea mai puternică trăsătură a ta, dar ai nevoie de ea acum.

Și apropo de Marte, pe 13 noiembrie revine în sfârșit, în mers direct și energia lui îți va redirecționa acțiuile.

Venus intră în Scorpion în noaptea de 21 spre 22 noiembrie, în același timp cu Soarele care intră în Săgetător. Totuși vor urma zile stresante în timp ce Venus explorează partea ei mai întunecată și te încurajează să faci același lucru. Ai putea fii atras de tipul greșit de oameni. Este greu să ignori chimia intensă, dar uneori te duce într-o direcția greșită.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Leu Relațional

Sfârșitul ultimei retrogradări din acest an a lui Mercur, de pe 3 noiembrie, înseamnă că te poți întoarce la comunicarea de rutină. Nu uita însă, când ceva este oprit, durează ceva timp revenirea la „normal”, ciclul se va încheia abia pe 19 noiembrie. Dacă o aplicație de întâlnire pe care ai folosit-o a fost indisponibilă sau nu ai reușit să te ții de ea, ar trebui să funcționeze din nou.

Mercur se întoarce înapoi în Scorpion pe 11 noiembrie, deci intuiția ta va fi extraordinară. Nu îți este greu să-ți dai seama ce va spune partenerul tău înainte de a deschide gura, pare un truc de magie pentru oamenii care nu au experimentat niciodată o asemenea apropiere! Dacă ești singur, lasă instinctul să te ghideze către următoarea mare dragoste.

În 19 noiembrie, pătratul Venus-Saturn aduce dezamăgire legată de o situație romantică pe care ai încercat din greu, să o depășești.

Venus se mută și ea în Scorpion pe de 21 noiembrie, oferindu-vă o doză dublă de energie emoțională intensă. Vei simți intensitatea crescând între tine și cineva nou. Dacă ești în cuplu, atenție la gelozie!

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Leu Profesional

Dacă lucrezi de acasă, lucrurile ar putea fii puțin tensionate în primele zile ale lunii, deoarece opoziția dintre Soare și Uranus aduce o energie fluctuantă pe axa caselor a 4-a, a familiei și a 10-a a profesieie și a imaginii sociale.

Retrogradarea lui Mercur se încheie pe 3 noiembrie, dar va continua să arunce o umbră de incertitudine, până în pe 19 noiembrie asupra acestui sector, așadar așteptă-te ca traficul suplimentar, problemele tehnologice și erorile de comunicare să facă parte din viața ta.

Luna nouă în Scorpion de pe 14 noiembrie face aspecte utile cu Pluton, Jupiter și Saturn, ceea ce ar putea să te ajute să închei afaceri sau să obții o nouă poziție profesională. Doar să ai grijă cu privire la modul în care relațiile îți afectează munca, asigură-te că te concentrezi pe modul în care le poți echilibra.

Soarele se mută în Săgetător în noaptea de 21 spre 22 noiembrie, la trecerea dintre Casa a 4-a a familiei în Casa a 5-a a expresiei creative. Energia de aici va dura până la solstițiul de iarnă, așa că asigurați-vă că vă comunicați ideile și fiți deschiși cu partea dvs. inovatoare.

Luna plină din Gemeni conjunctă cu o eclipsă de penumbră a Lunii, de pe 30 noiembrie, aduce  energie pentru a-ți extinde rețeaua pe măsură ce luna se încheie. Asigură-te că ești conectat prin orice mijloace cu oamenii care cred în tine și te pot ajuta să mergi mai departe, profesional.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Leu Financiar

S-ar putea să ai rezultate neașteptate în ceea ce privește situația financiară. Fii liniștit și calm pentru a obține orice beneficii financiare care vă apar. Lucrul sau intrarea în conflicte inutile cu oamenii s-ar putea să nu te ajute. O creștere ușoară a fluxului financiar apare undeva pe la mijlocul lunii. Nu îți recomand să iei în considerare vreo nouă investiție în această perioadă.

Vei avea nevoie de multă energie să înțelegi, apoi să te adaptezi la mediul social cu noile reguli limitative. Unele persoane importante sunt pe cale să devină jucători majori pe scena vieții tale financiare.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Leu Sănătate

Fii calm și cu mintea limpede. Pentru a face acest lucru, fă ceva creativ și nu permite gândurilor nedorite să se apropie. Fă câteva eforturi pentru a-ți spori vigilența mentală. O minte calmă este o necesitate dacă vrei să te concentrezi asupra muncii. Posibile probleme ale pielii, așa că va fi în interesul tău să dai o atenție specială acesteia.

Posibil să ai o ușoară aciditate la stomac; încercați să bei un pahar de lapte nici cald, nici rece și redu cofeina. Renunță complet la băuturile răcoritoare și fă în așa fel încât să consumi mai multe alimente naturale – legume și fructe.

Articolul continua dupa publicitate

Citește Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI