Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Capricorn

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Capricorn

Privire generală. Noiembrie este o lună pentru a face impresie și pentru a găsi modalități de promovare. Soarele în Scorpion și în Casa a 11-a, a mediului soial în care trăiești precum și a muncii în colectiv, aduce șansa de a te lăsa să strălucești. Și este probabil singura dată din acest an, în care locul și poziția socială, precum și reputația ta atrag atenția.

În plus, cu Marte înflăcărat care pe 13 noiembrie va reveni în mers direct, în domiciliu, în Casa a 4-a a familiei, aduce o șansă să te gândești cum să îți folosești cel mai bine energia pentru o productivitate mai mare.

Mercur revine în mers direct, mai repede, pe 3 noiembrie, în Balanță, dar săptămâna următoare pe 11 noiembrie revine în Scorpion, ceea ce ar putea coincide cu accelerarea unor evenimente în viața ta. Ia-ți mai multă libertate atunci când îți planifici întâlniri sau alte aranjamente, în special cele importante, și nu vei pierde.

Luna nouă din Scorpion, pe 14 noiembrie, aduce șansa unui nou început, indiferent dacă aceasta se referă la o nouă deschidere în carieră, un interviu de angajare, o afacere sau un contract.

Viața ta socială poate fi îmbunătățită de prezența Soarelui în Săgetător din 22 noiembrie, exact când dorința ta de a intra în contact cu ceilalți este la vârf. Ar putea fi interesat să duci mai departe un obiectiv la care ai renunțat acum câteva luni. Cu toate acestea, evită să faci ceva ce ai putea regreta mai târziu.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Capricorn Relațional

Luna aceasta viața sentimentală va merge destul de lin și nu vei întâmpina probleme în acest sens. Relația va înflori și te vei simți mai aproape de el ca niciodată. De asemenea, partenera/ul ți-ar putea face o surpriză neașteptată pe la jumătatea lunii, care te va face fericit.

Lucrurile vor începe să ia o turnură ciudată după Luna Nouă din 14 noiembrie, dar orice neînțelegeri între tine și celălalt vor fi în cele din urmă rezolvate. Este un moment bun să-ți exprimi plăcerea pentru ceva, deoarece îți va răspunde cu siguranță în același fel.

Dacă ești căsătorit vei cnstata că brusc, armonia a revenit în relația voastră și s-ar putea chiar să petreceți câteva momente cu adevărat romantice împreună cu soțul / soția.

Dacă ești singur ai putea cunoaște pe cineva care te intrigă numai că această persoană s-ar putea dovedi, la fel de bine că este sufletul tău pereche. Nu piere această oportunitate și explorează toate posibilitățile. Este important să pui nevoile partenerului înaintea celor ale tale, în această lună. Nu uita, trebuie să-ți implici părinții în planurile matrimoniale.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Capricorn Profesional

 Câteva surprize plăcute, vă vor face să crești profesional, cu pași mari. Dacă lucrezi în domeniul vânzărilor și al marketingului îți vei atinge obiectivele și vei intra în grațiile șefului.

Dacă ești implicat în afaceri, ai putea fi obligat să faci o călătorie în străinătate, cu toate limitările existente. Este posibil să fuii nevoit să îți folosești tot talentul și toate abilitățile pe care le ai pentru a trece peste această perioadă limitativă. Ține legătura cu colegii online, deoarece aceste relații vor fi vitale pentru succesul tău.

Nu fii dezamăgit dacă nu obții rezultate imediate. Dacă munca ta este legată de educație și de profesorat, s-ar putea să îți fie răsplătită cu un bonus guvernamental. Dacă ești medic, asistent medical, psiholog sau practici terapiile alternative, această perioadă va fi una de acumulare de informații în domeniu.

Dacă îți dorești să muncești în străinătate ai putea primi vești bune cu condiția să treacă pandemia. De asemenea, dacă aștepți rezultatele la un interviu de angajare. Ideile creative și inovatoare te pot transfrma, peste noapte, în preferatul șefului.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Capricorn Financiar

Există șanse ca o întâmplare neașteptată să îți pună bugetul în pericol. Cu toate acestea, vei face ca totul să funcționeze totul în favoarea ta deoarece vei reduce cheltuielile și cele de nevoie și cele de plăcere. Ai șanse să ți se prezinte diferite scheme financiare noi, luna aceasta. Ia-le în considerare, analizează-le aspectele bune și pe cele mai puțin bune, înainte de a lua decizia finală.

Înainte de a investi, cere sfatul unui expert pentru a alege cea mai bună variantă disponibilă pe piață. Există șanse ca niște planuri și idei să îți atragă atenția. Verifică viabilitatea proiectului înainte de a vă angaja instituția.

Anumite plăți precum și lucrări în care ești angajat demult, te vor obliga să apelezi la pușculița părinților. Acest lucru îți va permite să achiți datoriile în așteptare. Nu vei putea plăti tot, așa că vei mai rămâne cu niște codițe la sfârșitul lunii. Dar toate aceste lucruri vor îmbunătăți considerabil poziția ta financiară.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Capricorn Sănătate

Dacă dorești să slăbești, acesta ar fi momentul potrivit pentru a începe un regim de exerciții fizice cumulate cu o nutriție adecvată. Atenție la bolile infecțioase. Îți sugerez să stai departe de mulțimi pentru a evita infecția. Persoanele în vârstă din familie ar putea suferi de crize de insuficiență respiratorie, să ai grijă să aibă medicamentele lângă ei. Vei avea o dispoziție bună de multe ori, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra sănătății tale. Dacă suferi de probleme digestive, luna aceasta te vei ușura. Dacă ai probleme legate tensiune atunci trebuie să ai grijă.

Citește Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top