Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Berbec

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Berbec

Privire generală. Soarele în Scorpion până pe 21 noiembrie, în Casa a 8-a și pune accentul pe investiții, noi locuri de muncă și noi inițiative economice.

Luna debutează cu opoziția Chiron – Venus aflată în domiciliu, în Casa a 7-a a relațiilor. Sentimente adânc îngropate pot ieși la suprafață și ar putea fii foarte intense. Dar dacă cineva te-a supărat, vei fii pregătit să vorbești cu persoana respectiă și să lămurești lucrurile. Fii sincer cu privire la modul în care te simți și acest lucru ar putea marca începutul unei noi etape.

Venus este în Balanță și în Casa a 7-a relațională îmbunătățind relația cu colegii de muncă. Poate că o poveste romantică evoluează în timp ce ești la muncă.

Mercur revine în mers direct pe 3 noiembrie iar acest lucru face ca evenimentele să se liniștească, mai ales că a scos la iveală în perioada de retrogrdare unele lucruri pe care ai vrut să le ții ascunse.

Pe măsură ce Soarele trece în semnul Săgetătorului pe 21 noiembrie, o energie mai emoțională te poate determina să te opriți și probabil să te simți gata să abordezi problemele imprtante din viață. Aceastea pot include finanțe comune, afaceri, experiențe profunde și legături intime. Acesta este momentul să renunți la orice care nu îți mai servește interesele.

Marte revine din retrogradare pe 13 noiembrie, dând un nou dinamism relațiilor și profesiei tale.

Pe data de 14 noiembrie Luna Nouă din Scorpion, îți sugerează care sunt interacțiunile mai importante, și vei avea șansa să negociezi și să rezolvi dificultățile.

Pe 30 noimbrie Luna Plină din Gemeni este conjuncți cu eclipa de Lună ceea ce ar putea fi un apel să eviți stresul emoțional.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Berbec Relațional

Ai încercat să ajungi la partenerul visat în ultima vreme dar fără noroc? Ai trimis mesaje de câteva ori și nu ai primit răspuns? Din fericire, Mercur revine în mers direct pe 3 noiembrie, restabilind comunicarea.

Stăpânul tău planetar revine Marte revine și el în merge direct pe 13 noiembrie, așa că vei fi încrezător și gata să te îndrepți ce vrei. Ești extrem de interesat de latura fizică a iubirii, dar uneori neglijezi emoțiile iubitei/ului ta/ tău. Dacă este prea multă vanitate acolo, s-ar putea să te dai cu capul de pereți mai târziu.

Luna Nouă are loc în Scorpionul în noapte de 14 spre 15 noiembrie, așa că, deși ai câteva planuri romantice noi pe care ai vrea să le pui în aplicare, totuși nu te decizi când să o faci. Dacă cineva te întreabă ce faci, zâmbești.

Soarele părăsește Scorpionul și din 21 noiembrie este în Săgetător, oferindu-ți ceva interesant în luna următoare. Vei căuta pe cineva care să îți stimuleze mintea și să ai parte de câteva aventuri pe cinste. Unele relații încep cu prietenie și ajung să devină iubire.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Berbec Profesional

Luna aceasta îi aduce știri incredibile, deoarece pe 4 noiembrie Mercur revine în mers direct în Balanță. Dacă ești în căutarea unei noi propuneri de locuri de muncă sau de afaceri, acum este momentul să acționezi. Acceptarea oricăror oferte care par neconvenționale ar putea fi cel mai bun mod de a-ți direcționa energia.

Ai parte de multe oportunități profesionale în prima decadă a lunii. Trebuie să fii precaut și tot timpul în mișcare. Totul este să ai încredere în instinctele tale. Dacă există vreun semn menit să se abată de la calea bătătorită, acela ești tu!

Pe 12 noiembrie, poți deschide multe uși datorită conjuncției dintre lui Jupiter și Pluto din Casa a 10-a, casa carierei, a scopului în viață și a imaginii publice, ducându-te înapoi, la energia de care dispuneai în aprilie până în iunie, cât erai încă activ la birou. Acum este timpul să lași aceste decizii majore să se exteriorizeze și să te ducă la un alt nivel al carierei.

Marte revine, în sfârșit, în direct în semnul tău 13 noiembrie pentru a te readuce în centrul atenției și a face posibilă abordarea lumii fără teamă.

Luna se încheie cu o eclipsă de Lună de penumbră, în semnul Gemenilor pe 30 noiembrie, îmbunătățind comunicarea mai ales în afaceri sau la nivel de directori în instituții.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Berbec Financiar

 O tranzacție financiară îți poate aduce beneficii în timp ce Mercur revine în Casa a 8-a, pe 11 noiembrie. Luna aceasta, dorința de succes te va motiva ca nimeni alta.

Trebuie să ai conștiința propriei inteligențe și să fii atent la locul de muncă în majoritatea acestei luni. Dacă ai talentul de a depista oamenii buni cu care lucrezi, folosește-i pentru a construi relații financiare și, dacă nu îl ai, bazează-te pe intuiție. Nevoia de a comunica cu ceilalți este mai mare acum decât de obicei și pentru a comunica eficient, trebuie să înveți cum să te descurci cu ceilalți. Dacă lucrezi cu clienții, i-ai câte unul și întâlniți-vă în alt loc decât la birou. Planurile financiare se pot bate în cuie la un pahar de vorbă. Nu neapărat la restaurant, ci acasă.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Berbec Sănătate

Sănătatea este un aspect important al vieții tale de care chiar trebuie să ai mare grijă. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la ceea ce mănânci și să fii atent la bolile minore, mai ale cele generate de venirea frigului. Ar trebui să faci exerciții mișcare ca lucrurile să fie bune.

Citește Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top