Connect with us
Horoscop Minerva 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. O săptămână plină de reușite

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020. O lună plină de surprize

Citeste horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile! Minerva îți spune care sunt zodiile favorite în luna care urmează și cine are de suferit.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Berbec

Luna debutează cu opoziția Chiron – Venus aflată în domiciliu, în Casa a 7-a a relațiilor. Sentimente adânc îngropate pot ieși la suprafață și ar putea fii foarte intense. Dar dacă cineva te-a supărat, vei fii pregătit să vorbești cu persoana respectiă și să lămurești lucrurile. Fii sincer cu privire la modul în care te simți și acest lucru ar putea marca începutul unei noi etape.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Berbec

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Taur

Venus nu se simte confortabil în lumea secretă a Scorpionului, ceea ce te-ar putea determina să ascunzi lucruri despre cu care, de obicei, ești mult mai deschis. O situație financiară se poate agrava dacă nu ești dispus să vorbești, ceea ce ar putea duce la bani sau la probleme juridice.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Taur

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Gemeni

Pe urmă, Mercur face imediat un pătrat rapid cu Saturn aducând păreri dure și o gândire rigidă căreia nu ești obișnuit să îi faci față. Te poți aștepta să te confrunți cu niște oameni destul de înguști la minte.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Rac

Te-ai bazat pe instinctele tale în cea mai mare parte a acestui ciclu de retrogradare al lui Mercur, dar asta nu înseamnă că nu ești la fel de fericit ca toți ceilalți că revine în mers normal pe 3 noiembrie. Acum, când Mercur este în Balanță, problemele tale de comunicare legate de iubire iau o întorsătură mare, în bine.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva luna noiembrie Rac

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Leu

Pătratul Venus-Saturn din 19 noiembre, este însoțit de mai multă neliniște și dezamăgire, ca de obicei. Uneori pare că, indiferent cât de mult ai încerca, nu poți face lucrurile să iasă așa cum vrei. Spre deosebire de Marte în Berbec, acesta este un tranzit mai blând care îți arată că nu poți forța nimic să se întâmple dacă nu este scris să fie așa. Răbdarea nu este cea mai puternică trăsătură a ta, dar ai nevoie de ea acum.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva luna noiembrie Leu

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Fecioară

În calitate de stăpân al comunicării, Mercur, se întoarce în mers direct în din Balanța pe 3 noiembrie, poți aștepta cu nerăbdare ca viața ta să se îndrepte într-o direcție mai bună. Orice ai greșit în ultimele trei săptămâni – conexiuni pierdute, planuri de călătorie anulate și erori tehnologice – vor reveni, în cele din urmă, pe drumul cel bun.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva luna noiembrie Fecioară

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Balanță

Soarele în Scorpion te încurajează să-ți exersezi talentele secretative. Pot exista tensiuni cu anumiți membri ai familiei, iar acestea ar trebui rezolvate. Fii diplomat, dar ferm, acolo unde este necesar.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Balanță

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Scorpion

Marte, celălalt stăpân, revine în mers direct în Berbec, celălalt semn pe care îl guvernează, pe 13 noiembrie, aducându-ți curajul de a merge după ceea ce îți dorești cu adevărat. Când dorința este susținută de efort, ești practic de neoprit. Dacă există vreun obstacol în calea ta, treci peste el fără să privești în urmă.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva lua noiembrie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Săgetător

Marți 3 noiembrie, Mercur, planeta tehnologiei, a comunicării și a călătoriilor scurte, revine în mers normal. Brusc ceața mentală se ridică, vălul de pe ochi zboară și găsești în cele din urmă rezolvarea unei situații și împăcarea cu o persoană sau o problemă care a fost o sursa luptelor din această perioadă.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Săgetător

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Capricorn

Noiembrie este o lună pentru a face impresie și pentru a găsi modalități de promovare. Soarele în Scorpion și în Casa a 11-a, a mediului soial în care trăiești precum și a muncii în colectiv, aduce șansa de a te lăsa să strălucești. Și este probabil singura dată din acest an, în care locul și poziția socială, precum și reputația ta atrag atenția.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Vărsător

Cu o lună plină peste axa dvs. de comunicare pe 1 octombrie, acesta este un moment bun pentru a discuta despre ceva care poate vă deranjează de ceva vreme. Deși ar putea implica un amestec volatil de energii, tactul și diplomația pot face un drum lung spre rezolvarea acestuia și vindecarea oricărei deconectări.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Vărsător

Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Pești

Soarele este în Scorpion și în Casa 1, a identității și vitalității și a deciziilor până pe 22 noiembrie când va trece în Săgetător și aduce un moment de regenerare și de transformare dacă ești pregătit să cobori în profunzime sufletului și să rezolvi acele probleme care te blochează financiar și emoțional.

Citește continuarea pentru Horoscop Minerva luna noiembrie 2020 Pești

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top