Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Balanță

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Balanță

Când intri în martie, Soarele și Mercur sunt în Pești, stârnind dorințe și sporind creativitatea pentru a face ceva pentru sufletul tău. Aceasta înseamnă să îmbrățișezi părțile mai ciudate din tine și acele dorințe pe care nu le recunoști sau le exprimi întotdeauna.

Venus intră în Taur pe 5 martie, îndreptându-ți atenția asupra relațiilor, urmată de luna plină în Fecioară, pe 9 martie. Poți avea ceea ce dorești, dar trebuie să ai curajul să și recunoști.  Iubește-te si acceptă-te așa cum ești și va fi mai ușor să aprofundezi conexiunile inimii care te te acceptă așa cum ești și îți oferă securitatea și libertatea pe care o dorești.

Mercur este încă în retrogadare până pe 9 martie, deci trebuie atenție la comunicare, care trebuie să fie cât mai clară. De asemenea, dacă ai achiziții sau acorduri de făcut, fă-le după 26 martie când se încheie ciclul retrogradării. Ar putea provoca, încă, o comunicare deficitară, e-mailuri sau informații ar putea să ajungă în altă parte sau să se piardă și ar genera o serie de inconveniente.

Poți face tot posibilul. Fii atent la claritatea mesajului, verifică dacă este vorba despre o dublă comunicare și ai răbdare în timp ce clarifici o situație dezordonată, literal sau figurat. Eliberează în mod conștient ceea ce nu funcționează și vă consumă timpul, energia și sănătatea mentală. Stabilește-ți clar prioritățile și poți face alegerile sănătoase să meargă mai departe.

Luna nouă din Berbec de pe 23 martie, aduce un început nou și vindecarea profundă la toate nivelurile vieții tale. Concentrându-te pe un scop comun, poți avea sprijin financiar, emoțional și de muncă, de care ai nevoie. 

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Balanță Relațional

Venus, stăpâna ta planetară, intră în celălalt semn pe care îl stăpânește, în Taur pe 5 martie și poate poate crea situații neașteptate. Deși nu ți-ar strica să fii un pic mai agresiv la posibilele întâlniri, nu vrei să duci lucrurile prea departe. Începi să fii puțin mai spontan decât de obicei și curios cum merge asta.

Luna plină în Fecioară de pe 9 martie, arată că vei încerca cel mult, să faci ca lucrurile să funcționeze. Poți dormi liniștit știind că ai făcut tot ce a stat în puterea ta pentru a ajuta o situație romantică să aibă succes. Uneori, încercările tale trec neobservate în ciuda celor mai bune eforturi.

Soarele este în Pesti ca pe 21 martie sp intre în Berbec, încurajându-te să petreci ceva timp imaginându-ți viitorul suflet pereche și care ar putea fi viitorul vieții tale sentimentale. Visele sunt instrumente excelente care te ajută să explorezi tot ce este posibil, și să acorzi atenție la tot ceea ce ar putea să se întâmple.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Balanță Profesional

Începutul lunii îl găsește pe Mercur în Pești, încă retrograd și ținându-te destul de ocupat cu documente, scris sau vorbire.

Pe 9 martie, luna plină în Fecioară, va avea loc în Casa a 11-a, în sectorul organizațiilor caritabile, ale eforturilor umanitare și a mediului în care trăiești. Ți se cere să juci rolul de lider. Programul este deja destul de ocupat. 

Spre mijlocul lunii, Marte în Capricorn, alături de Jupiter, Saturn și Pluto. Este posibil să te simți tentat să faci o achiziție imobiliară sau să te muti într-o casă nouă. Dar Mercur este retrograd până pe 9 martie iar ciclul se închide abia pe 26 martie, iar decizii de genul acesta ar putea fi problematice. Mai bine tatonează terenul, dar ia decizia finală după încheierea ciclului retrogradării.

Luna nouă în Berbec, pe 24 martie, aduce un proiect nou și interesant, dar ai probleme de adaptare în relațiile parteneriale.

Pe 28 martie trigonul Venus – Pluto, poate pune capăt unui parteneriat sau unei colaborări care nu mai funcționează. Acest lucru va fi benefic pentru ambele părți.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Balanță Financiar

După o perioadă în care erai foarte conservator, această nouă spontaneitate și disponibilitate de a-ți asuma riscuri financiare te surprinde și pe tine. Dacă ai intenționat să soliciți o majorare de salariu sau să inviți un coleg la o cină ori la un eveniment, pregătește-te și fă cererea. Există multe lucruri diferite în viață de care te-ai putea bucura și acum ai acces la ele; oameni, locuri și lucruri care te interesează le ai la îndemână. Nu trebuie să ignori sentimentele puternice pe care le ai în această perioadă, dar, nu uita, dacă ajungi să fii în vârf nu înseamnă că ești deasupra celorlalți chiar dacă așa simți. Un surplus de încredere a stricat mulți oameni buni și în această perioadă a spiritelor nu ești imun.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Balanță Sănătate

Mercur, Soarele și Neptun sunt în Casa a 6-a, sectorul stilului de viață și a sănătății, așa că este posibil să fii mai îngăduitor cu tine în următoarele săptămâni.

Nivelul de energie ar putea să fluctueze, în funcție de ceea ce faci – și în special cu cine te confrunți. Să fii într-un mediu pozitiv te poate ajuta să te simți mai bine și să te descurci mai bine.

Aceasta este perioada anului care ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar cu alimente și suplimente de bună calitate. Nu da șanse infecțiiloe minore, mai ales dacă ai multe de făcut. Te poate ajuta să depui eforturi pentru echilibrul dintre corp, minte și spirit.

Citește și Horoscop Minerva Martie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top