Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Leu

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Leu

Intri într-un nou ciclu de relații, când Luna Plină va avea loc în Fecioară, pe 9 martie.  Pasiunile cresc, iar acesta este un moment emoțional foarte puternic, care se transformă în ceva de inimă. Nu îți fie frică să recunoașteți cum te simți, ci rămâi detașat de situația care evoluează.

De asemenea, Mercur, în noapte de 9 spre 10 martie revnine în mers direct, dar ciclul retrogradării se va încheia abia pe 26 martie. Este important să faci eforturi pentru a fi clar și concis în toate comunicările, în special în ceea ce privește sexul, banii și angajamentele. Ai putea rezolva probleme care țin de finanțele comune, de impozite, parte contractuală sau de o căsătorie sau o relație intimă. Îți vei revizui conversațiile și negocierile mai târziu, dar ar fi ideal să semnezi contracte și aranjamente importante după 26 martie, când se închide ciclul retrogradării mercuriene.

Există informații care îți cer să reevaluezi unele angajamente financiare și intime, recente și semnificative. Onestitatea și transparența vor fi esențiale pentru aceasta. Este o șansă de a clarifica aranjamentele, astfel încât să ofere muncă în echipă și sprijin și să lucreze mai bine pentru toți cei implicați. Astepteaptă-te ca viata și serviciul sa fie ocupate. Dacă preiei prea multe, vei crea resentimente. Aceasta înseamnă să înveți să ceri ajutor. 

Soarele intră în Berbec, pe 21 martie, și va aduce un flux de schimbări. La nivelul cel mai profund, aceasta poate însemna moartea ego-ului și o șansă de a elibera influențele toxice care îți absorb timpul, banii și energia.

Pe 24 martie, luna nouă din Berbec aduce reînviere aproape miraculoasă într-o situație la care ai renunțat. Treci dincolo de iluzie și orice atașament de câștig superficial pentru a descoperi ceea ce are cu adevărat profunzime. Alege unde și în ce îți vei investi energia. 

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Leu Relațional

Când Mercur va părăsi Vărsătorul și va intra în Pești mai rezervați pe 17 martie, personalitatea ta, pălește un pic, și se va retrage în fundal. Încă îți place atenția, dar modul în care o primești este puțin diferit. Probabil că nu vei găsi patatenere/I la fel de interesante, ceea ce este un lucru bun.

Luna plină din fecioară, te întoarce la sinele tău încurcat, uneori ireverențios. Îți place să-ți arăți trăirile, cum și ce simți și nu-ți este rușine să-ți arați afecțiunea în moduri dintre cele mai romantice. 

Ai în minte obiective pe termen lung în timp cât Luna străbate Capricornul pe 17 și 18 martie, așa că întâlnirile de acum sunt simplu flirt și superficiale deopotrivă pentru a contempla viitorul. Poți avea viața dorită dacă te concentrezi pe găsirea răspunsurilor legate de stabilitate.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Leu Profesional

Ești ocupat în această lună pe măsură ce intri în grațiile oportunităților de muncă și de bani. Dacă lucrezi într-o instituție asiști la unele schimbări în conducere și înveți proceduri noi, unele dintre ele fiindu-ți într-adevăr folositoare în timp ce altele nu.

Luna plină în Fecioară din 9 martie aduce ocazia de a străluci la propriu. Ai putea avea parte de anumită recunoaștere, de la un supervizor sau altă instituție cu care lucrezi. Ți se poate cere să vorbești sau să conduci o întâlnire.

Marte îți aduce informații despre o oportunitate de posibilitatea unei investiții. Pune întrebări, punctual, și vei primi răspunsurile de care ai nevoie.

Marte este în Capricorn, și Mercur care pe 9 martie a revenit din retrogradare, dar cilul atenție, se va încheial abia pe 26 martie, ambele planete urmând să se adauge ceva în plus la volumul de muncă, din păcate. Este bine să ai limite și să nu accepți să faci tot ce vine pe birou. 

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Leu Financiar

Trebuie să ai propria înțelepciune despre bani și să fii atent la locul de muncă în mare parte a acestei luni. Dacă ai abilități pentru oameni buni, foloseștele pentru a construi relații și, dacă nu, obține-le. Nevoia de a comunica cu ceilalți este mai mare acum decât de cele mai multe ori și pentru a comunica eficient, trebuie să înveți cum să te descurci cu ceilalți. Poate exista o probabilitate sau o amenințare reală, care se va interpune între tine și poziția ta în afacere. Trebuie să fii vigilent aproape tot timpul pentru a depăși amintirile care te pot răni chiar și acum. 

Luna nouă în Berbec din 24 martie, aruncă o lumină asupra investițiilor tale. Este posibil să fie necesare modificări în strategia de investiții pentru a obține un profit.

Legăturile strânse cu cei dragi te vor face să te simți mulțumită că vei vorbi puțin dar vei face mai multe pentru a-ți îmbunătății statutul financiar.  

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Leu Sănătate

Îți place să toarni energie în activitățile care îți plac. În această lună, pe măsură ce Marte tranzitează Capricorn, ieșirea la aer curat sau savurarea unui sport competitiv te poate face să te simți mai vital și mai bine.

Marte rămâne în acest sector până pe 31 martie când se va muta în Vărsător și apoi, se mută în Casa a 7-a, sectorul relațional de unde te încurajează să renunțați la parteneriate care nu îți mai sunt de folos și să intri în unele noi, care să îți îmbunătățească viața.

Citește și Horoscop Minerva Martie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top