Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Taur

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Taur

Pe măsură ce luna martie începe, se creează conexiuni puternice care îți pot îmbunătăți ambițiile. Dar Venus intră în Taur pe 4 martie, atrăgându-te spre interior pentru a clarifica o viziune și pentru a aprofunda intimitatea legată de dorințele secrete, temeri și sinele tău adevărat.

Pe 9 martie, luna plină din fecioară îți atrage atenția asupra problemelor casnice și familiale. Ridică-te deasupra nesiguranțelor și recâștigă-ți încrederea interioară pe măsură ce faci ceea ce ți-ai propus. De asemenea, Mercur iese din retrogradare, ceea ce sugerează că există ceva mai mult decât apare la prima vedere într-o situație socială.

Pe măsură ce Mercur se apropie de încheierea ciclului retrogradării și Marte este încă în Capricorn, o conversație cu cineva care îți oferă informații pe care le reții pentru că îți sugerează că îți păstrezi perspectiva. Fii atent la cine sau ce crezi și ai încredere. Nu că cineva este neapărat pervers, dar oamenii au propriile lor vise. Rămâni aliniat la obiectivele pe termen lung și la o misiune spirituală. Apoi, poți aprofunda relațiile care îți împărtășesc calea și va parcurge distanța cu tine.

Luna nouă în Bebec, pe 24 martie, marchează un nou ciclu pentru prietenie, conexiuni sociale, aspirații și împlinirea tuturor dorințelor. Te poți reconecta cu vechii prieteni și puteți șterge neînțelegerile. Însă, dacă ceva pare să se înrăutățească, lasă timpul să treacă. În curând, claritatea va reveni. 

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Taur Relațional

Vei fi etichetat drept superficial dacă întâlnești pe cineva extrem de atractiv? Poate da. Poate nu. Dar când luna va trece prin Balanță, pe 11 și 12 martie, nu te poți abține să admiri persoana, care este alături, cu tine în aceea încăpere. 

Venus, va intra în semnul tău pe 4 martie și induce o forță romantică puternică, uneori copleșitoare. Ești obișnuit să fii puțin mai răbdător și mai minuțios, așa că s-ar putea să nu știi ce să faci cu toată această energie agresivă. Dacă descoperi că faci lucruri care ar putea avea consecințe negative, fă tot posibilul să le formulezi.

Pătratul Venus – Jupiter din 12 martie creează atmosfera de doar distrați-vă și atât, dar oare ce se va întâmpla cu responsabilitățile tale? În mod normal, ești o persoană foarte rațională, dar dacă cineva te face să nu mai ții cont de nimic, s-ar putea să fii în aer o vreme!

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Taur Profesional

Deoarece Mercur a revenit prin retrogradare în Vărsător la începutul lunii, ți se poate cere să joci rolul de lider într-o organizație profesională. Reține că Mercur este retrograd până pe 9 martie, ceea ce ar putea provoca unele regrete, așa că gândește-te cu atenție înainte de a adăuga mai multe obligații la programul tău și așa foarte ocupat.

Venus intră în Taur pe 4 martie, iar luarea unei pauze ar fi o idee bună. Chiar și doar luarea unei zile libere te poate ajuta în aces sens. 

Marte tranzitează centrul galactic pe 10 martie, iar aceasta este o zi bună pentru a căuta finanțare pentru un împrumut care să îți consolideze relația sau pentru a finanța o afacere. Fiind în Capricorn mai ai câteva săptămâni în care ți se poate cere să faci rapoarte, să întocmești documente pentru o instituție guvernamentală care trebuie să vă reînnoiască licențele sau certificarea sau să susții un examen profesional. Cum Mercur este retrograd în același timp, încearcă să programezi aceste sarcini după data de 10 martie, când Mercur va reveni în mers direct.

Luna nouă de pe 24 martie, în Berbec, aduce oportunitatea de investii în câteva detalii abia schițate, însă nu investii până când nu îți este clar, ce anume dorești. 

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Taur Financiar

Ai o viziune practică când sepune problema de bani; știi ce fel de rezultate sunt realiste și te aștepți să vezi rezultate concrete pentru eforturile tale. Oamenii din jur știu că faci lucrurile repede și eficient, și este posibil să ai mai mult contact cu persoanele de sub autoritatea ta. Nu este nimic de care să îți faci griji, deși probabil că te vor ridica în slăvi în semn de recunoaștere pentru performanța excelentă. Indiferent dacă îl căutați sau nu, o anumită responsabilitate se poate adăuga odată cu această recunoaștere. Este modul în care funcționează afacerea, dar unii ar prefera să nu mai facă față nevoilor financiare decât acum. Nu este o atitudine egoistă, dar dacă vrei să ajungi mai departe decât ești, trebuie să fii dispus să oferi mai mult din tine în ceea ce faci în viață.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Taur Sănătate

Venus, stăpâna Casei a 6-a a sănătății, este în Berbec și curând, pe 5 martie va trece în celălaltă semn pe care îl stăpânește, în Taur. 

Poate fi un moment în care este posibil să te simți un pic obosit și meteo-sensibil, astfel încât ar fi bine să îți sitmulezi sistemul imunitar cu suplimente de minerale și vitamine, ca să te ajute la combaterea infecțiilor minore. Suplimentele de vitamina D împreună cu vitamina C și zincul te pot ajuta, indiferent de modul în care alegi să îl iei.

S-ar putea să descoperiți că practicile care ajută la rezolvarea problemelor emoționale au, de asemenea, un impact foarte bun asupra stării de bine, îmbunătățindu-ți energia și făcându-te să te bucuri de viață.

Citește și Horoscop Minerva Martie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top