Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Vărsător

Te afli într-un nou ciclu personal în care apar schimbări profunde, în culise. Luna viitoare, Saturn revine în semnul tău pentru prima dată din 1991. Este o șansă pentru o confruntare finală și de a șterge blocajele subconștiente care îți limitează creativitatea.

Pe 9 martie, luna plină în Fecioară, scoate la lumină parteneriate semnificative. Poți avea libertatea, precum și securitatea pe care o dorești în relațiile tale. Recunoaști după felul cum te simți, ce dorești și care sunt speranțele și visele dvs., dar rămâne detașat și evitați așteptările.

Mercur va retrograda în semnul tău pe 4 martie, va reveni din retrogradare pe 9 martie iar ciclul se va încheia pe 26 martie, subliniind odată în plus atenția pe care trebuie să o acorzi finanțelor și angajamentelor apropiate. Ar fi indicat să faci achiziții majore sau să semnezi contracte după ce se încheie ciclul retrogradării mercuriene.

De asemenea, Marte este în Capricorn, aducând o schimbare de energiie, determinându-te să reevaluați unele angajamente personale și financiare importante. Dacă nu ești sigur în cine poți avea încredere, atunci ai încredere în intuiția ta. Nu trebuie să îți împărtășești afacerea cu toată lumea. Păstrează doar oamenii în care ai încredere.

De asemenea, cufundă-te mai adânc în tine pentru a vă clarifica valorile și misiunea sufletească pe care o ai. 

Pe 24 martie are loc  luna nouă în Berbec și marchează un nou ciclu de creștere a bunăstării și securității emoționale și financiare. Merită mult mai mult decât crezi. Aprofundează-ți stima de sine și poți renegocia conexiunile și relațiile care te pun în valoare, deschizând fluxul abundenței emoționale și financiare.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Vărsător Relațional

Luna este în Gemeni în perioada 2 și 3 martie, ceea ce te ajută să îți îmbunătățești perspectivele legate de o întâlnire. Ai o perioadă mai ușoară acum, apropiindu-te de oameni pe cae nu îi cunoști, în timp ce ieși sau cazi în capcana propriilor dorințe. Fuga de rutina de zi cu zi, face minuni pentru viața ta amoroasă!

Puternicul Marte este în Capricorn, de ceva timp, ceea ce te face dornic să atingi obiectivele romantice pe care le ai în minte. Nu te-ai gândit unde vrei să fii în viitor? Acesta este momentul perfect pentru asta, Vărsător. Nimic nu pare de neatins atunci când ești dispus să depui eforturi.

Marte se ia la trântă cu stăpânul tău planetar, Uranus, pe 26 martie, creând un mediu în care te simți liber să experimentezi și să fii tu însuți. Partnerul perfect este cineva la fel de dezinhibat ca și tine, încrezător în sine și dispus să-ți arate partea lui/ei sălbatică.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Vărsător Profesional

Puțini știu cât muncești. Poate că plătești impozite, scrii o carte sau faci un plan de afaceri și nu primești mult pentru ceea ce faci. Mercur deși este retrograd până pe 9 martie, poate aduce câteva recompense financiare pentru munca depusă.

Luna plină în Fecioară, din 9 martie ar putea aduce un parteneriat sau o colaborare cu cineva important.

Marte este în Capricorn și, dacă ți se solicită să conduci un proiect caritabil sau un grup de rețea, ar fi bine să îl iei propunerea în considerare.

Ciclul retrogradării mercuriene se încheie pe26 martie, iar Marte este în Capricorn, în Casa a 12-a, Casa lucrurilor ascunse. Prezența și a lui Jupiter, Saturn, Pluto și a Nodului Sud acolo sugerează nevoia să dispari o perioadă. Ar fi bine să te cureți, să te organizezi și să dormi.

Luna nouă în Berbec, pe 24 martie, este un memento pentru a nu depăși cheltuieli atunci când câștigi mai mulți bani. Pune ceva și deoparte pentru viitorul tău.

Trigonul lui Venus cu tripla conjunctie Jupiter, Marte, Pluto din Casa a 12-a este imboldul pentru a face ceva între 23 și 28 martie, care te provoacă să crești.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Vărsător Financiar

Identifică funcțiile specifice postului în care poți îmbunătăți performanța, apoi analizează acțiunile necesare și mai bune pentru voi. Prin îmbunătățirea propriei performanțe, vei avea un efect indirect asupra performanței acelor persoane cu care împarți o relație de muncă. Colegii, șefii mai mari și mai mici de lalocul de muncă se pot îmbunătăți prin tine, deoarece orice organizație sau colectiv este la fel de puternic ca și cel mai slab membru al său. Nu interpreta acest lucru ca un apel pentru a contesta sistemul actual! Fă doar ceea ce trebuie pentru a remedia orice diferențe în relațiile de afaceri. Ai grijă să nu te stresezi și nu neglija să îți faci timp și pentru tine atunci când ai nevoie. 

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Vărsător Sănătate

Este un moment prielnic pentru a pune în mișcare acele obiective care te pot ajuta să fii cel mai bun dintre cei buni. Dacă rutina antrenamentului sau dieta s-au încheiat, este posibil să vezi concret modul în care acest lucru te-a modelat și să fii dornic să revii asupra lor.

Deși sectorul stilului de viață nu este afectat în această lună, Luna care este planeta sănătății în calitate de stăpână a semnului Rac în care cade Casa de sănătate, atinge un vârf emoțional, odaă cu Luna Plină din Fecioară de pe 9 martie. Dacă trăiești acut sentimentul de eliberare, lasă-l să treacă mai degrabă decât să te tragă înapoi, acest as ar putea fi vindecarea pentru minte, trup și spirit.

Citește și Horoscop Minerva Martie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top