Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Capricorn

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Capricorn

Când intri în martie vei fi concentrat pe chestiuni de finanțare și angajamentele cele mai apropiate. Luna plină din fecioară de pe 9 martie, evidențiază aspecte legate de resursele comune, de relațiile contractuale, impozite, moșteniri și o relație intimă sau o căsătorie. Ai mai multe de câștigat decât de pierdut și te afli într-o poziție sigură din punct de vedere financiar și emoțional. Rămâi detașat, lasă ego-ului deoparte ca să poți ușura tranziția.

Încheierea ciclului mercurian din 26 martie, îți oferă șansa de a revizui și renegocia unele contracte și aranjamente, astfel încât să funcționeze mai bine pentru tine. Marte este și el în semnul tău și ai toată puterea în mâna ta. Însă fii atent ce faci și evita să cedezi la presiune. Nu există nicio urgență și s-ar putea să uiți ceva important dacă te grăbești.

Mercur retrograd până pe 9 martie, în sectorul finanțelor și a comunicării, fii foarte atent, deoarece ar putea fi mai ușor să aluneci sau să ai parte de neînțelegeri ori de comunicări greșite. Dacă ai îndoieli, întrebă mai degrabă decât să faci presupuneri.

Pe 24 martie, luna nouă din Berbec, aduce la suprfață perspective profunde, claritate și informații, relevând straturi mai adânci ale problemelor. Materializarea unui vis legat de o mai mare libertate și securitate financiară este posibil. Crede în tine și fii creativ, plin de resurse și cu mintea deschisă. Cere ajutor și fii deschis pentru a-l aborda.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Capricorn Relational

Dragostea este mai mult practică, decât romantică în timpul lunii martie. 

Acum afli clar că este înrădăcinată în realitate și nu ai mult timp să te gândești la ce se întâmplă. Întâlnirile perfecte sunt cu celelalte semne de pământ, care apreciază responsabilitatea și au o atitudine realistă vis-à-vis de afaceri atunci când vine vorba despre viitor.

Ești extrem de muncitor când luna trece prin semnul tău pe 17 și pe 18 martie, atât de mult încât să nu ai timp să faci din viața amoroasă o prioritate. Dacă trebuie să anulezi o întâlnire pe care ai programat-o de mai mult timp, anunță. Capricorn nu este foarte clasic, ci foarte conservator.

Trigonul Marte – Venus de pe 22 martie, aduce și intensifică plăcerea fizică și este posibil să ai chiar chef să încerci lucruri noi. Dacă a trecut ceva timp de când te-ai simțit în acest fel, va fi greu să te reții. Această emoție și noutate sunt ceea ce ai așteptat, de fapt.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Capricorn Profesional

Și în această lună, planetele sunt adunate în Capricorn, atât pentru volumul de muncă, cât și pentru oportunități.

Mercur revine în Vărsător pe 4 martie și este posibil să găsești ajutor prin intermediul unui asistent virtual sau poate al unui frate care vine să lucreze cu tine în propria afacere.

Pe 9 martie, Mercur revine în mers direct, dar ciclul retrogradării mercuriene nu se încheie decât pe 26 martie. Acest lucru poate încetini contractele și alte acorduri pe care le aștepți. În același timp, Marte în Capricorn, aducânduce energie, noroc și potențial, alături de Jupiter, Saturn și Pluto în semnul tău, oferindu-ți energia să mergi după ceea ce dorești.

Luna nouă din Berbec, de pe 14 martie, ar putea aduce o ofertă de muncă dacă ești în căutarea unuia. Cu toate acestea, ia în considerare momentul în care se încheie ciclul mercurian, astfel încât să nu regreți noua poziție.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Capricorn Financiar

Luna plină din Fecioară de pe 9 martie, este un moment bun pentru a verifica rata dobânzilor mai mici de pe cardurile de credit, la împrumuturile de consolidare a datoriilor sau asistența financiară pentru afacerea ta.

Să te ridici deasupra convingerilor sau a obișnuințelor este un bun mod de a te a ieși în evidență printre oamenii din jurul tău. Combinațiile financiare sunt în regulă dacă șeful tău sau altcineva nu au nimic împotrivă, dar, uneori, ai posibilitatea doar să-ți spui opinia cu privire la o problemă relevantă.

Vei avea multe de făcut săptămâna aceasta, iar cea mai mare parte din probleme vor fi legate de bani; achiziționând cât mai repede și cheltuind cât mai puțin, poți scăpa de cheltuieli fără a-ți  compromite serviciul sau propriul buget. Dacă ești în căutarea unui nou mod de publicitate despre afacerea sau industria în care lucrezi, nu te feri de site-urile de rețele sociale populare; sunt publicitate gratuită pentru tine. Evitaă însă ideea de a câștiga rapid sau alte scheme de îmbogățire. Știi foarte bine că aceste metode nu funcționează niciodată așa cum se presupune și nu dorești să trăiești un fals sentiment de securitate care să te facă să te plângi.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Capricorn Sănătate

Nivelul tău de energie ar putea să fluctueze, deoarece Mercur continuă să retrogradeze până pe 9 martie prin Casa a 3-a a deciziilor mprunte, de fiecare zi și a comunicării. S-ar putea să te descurci mult mai bine dacă îți urmezi ritmul și îți simplifici rutinele.

După ce această planetă dinamică va reveni în Vărsător, vei începe să te simți mult mai optim. Acest lucru îți poate oferi energia suplimentară pentru a te întoarce la exercițiile fizice obișnuite.

Cu toate acestea, flexibilitatea este, de asemenea, foarte importantă, astfel încât să includă și unele exerciții de gimnastică, înot sau alte activități similare. Și ar merita să îți investești timpul pentru a menține aceste activități.

Citește și Horoscop Minerva Martie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top