Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Fecioară

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Fecioară

Odată cu intrarea în martie, intri într-un nou ciclu de creativitate, de imaginație și rutină zilnică. Ai multe în față așa că prioritizează-ți viața, începând cu proiectele în care ești implicat și acordă atenție la ceea ce contează cel mai mult. De asemenea, învață să distribui responsabilități și să soliciți ajutor atunci când ai nevoie sau vei ajunge să ai resentimente.

E reținut este că stăpânul tău planetar, Mercur își încheie retrogradarea pe 9 martie, făcând să te concentrezi pe toate relațiile personale, de afaceri, de colegialitae și cele prin care interacționezi zilnic. De asemenea, ciclul retrogradării mercuriene se va încheia pe 26 martie, ceea ce sugerează că vei revizui toate conversațiile avute recent. În toate interacțiunile, fii atent și caută profunzime, transparență și claritate. Evită presupunerile și comunicațiile cu dublu sens.

Luna plină din Pești, pe 9 martie, te face să te retragi în sine pentru a te odihni, a te reîncărca și a reflecta asupra scopului vieții tale și a viziunii asupra lumii pe care o ai. Retrogrdarea lui Mercur îți va aduce informații despre cum și când trebuie să iei o pauză.

Soarele intră în Berbec pe 21 martie ca pe 24 să urmeze Luna Nouă în același semn, deschizând un nou ciclu relațional. Este un moment de cotitură puternic, care îți va permite să îți revendici autoritatea într-o situație financiară sau intimă și să aprofundați conexiunile de muncă, cu egali puternici.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Fecioară Relațional

Lași deocamdată deoparte perspectiva logică a imaginației, atunci când maestrul comunicării Mercur revine prin retrogradare în originalul Vărsător, pe 5 martie. Din fericire, ai instrumentele ca să obții ce dorești, chiar dacă nu le-ai folosit de ceva vreme.

Luna Plină are loc în semnul tău pe 9 martie și te face să vrei să arăți unui potențial partener cât de folositor poți fi. Poți să îl impresionezi cu ușurință cu etica muncii, dar asta nu este tot ce ai pentru tine. Încearcă să arați o imagine a ta echilibrată pentru cele mai bune rezultate.

Echipa puternică pe care o face Marte cu Capricornul îți arată că drumul care va fi parcurs ar putea fi dificil, dar îți oferă și încurajarea să rămâni pe drumul tău. Oamenii ar putea spune că îți stabilești obiective prea mari, dar în mod evident nu știu de ce ești capabil.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Fecioară Profesional

Pe 9 martie Mercur intră în Peștirevine în mers direct din Vărsător, aducându-ți oportunitatae unei conexiuni sau a unei colaborări care ar putea fi benefică. Nu îți fă griji dacă ratezi această oportunitate, deoarece ciclul retrogradării mercuriene se va încheia abia pe 26 martie și va reveni.

Venus intră în domiciliu, pe 5 martie aduce un vânt prielnic din punct de vedere profesional. Se pare că vei găsi o sursă de venit pasivă. Luna plină în Fecioară de pe 9 martie sugerează faptul că ar trebui să programezi câteva lucruri și pentru tine.

Marte este și el în capricorn, exaltat, alături de Jupiter, Saturn și Pluton care sunt deja acolo de ceva timp, oferindu-ți oportunități creative în afaceri. Poți căuta noi produse sau servicii pentru a te relansa luna viitoare sau să iei în considerare actualizarea site-ului tău. Dar știind că Mercur este retrograd, vei evita sarcini sau situații pe care nu dorești să le repeți.

24 martie aduce luna nouă în Berbec și dezvăluie o situație cu un parteneriat de afaceri. Poți vedea clar cine îți este de ajutor acum și poți depune mai multă energie în relația respectivă.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Fecioară Financiar

Este o perioadă de schimbare pentru tine și nu par a fi mici schimbări sau nesemnificative; modul în care ai de-a face cu prietenii și colegii tăi ar putea fi modificat din cauza unor evenimente recente, deosebit de bune sau de rele. 

Unele tensiuni mentale sau dificultăți financiare îți vor aduce stres mai mare în această perioadă, mai mult decât ți-ai dori. Plățile întârziate, cecurile, beneficiile sau salariile îi vor face aproape pe toți cei implicați să se simtă ostili. Nu întârzia să faci plățile către alții și vei fi , la rândul tău, plătit la timp pentru serviciile prestate. Prin trimiterea de energie pozitivă și ușurarea vieții celorlalți, făcând ceea ce este în regulă, oamenii vor face, de obicei, ceva pentru a-ți face viața mai ușoară. Nu trebuie să aștepți, deoarece vei avea parte de recunoștință când va veni momentul.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Fecioară Sănătate

Faptul că sectorul bunăstării personale este liber, îți poate oferi mai multă energie. Este, de asemenea, o oportunitate de a face bilanțul rutinelor actuale de susținere a sănătății și de a decide cum să continui în viitor.

Modificările din sănătate și din alimentație, care în cele din urmă, vor avea efecte puternice asupra sănătății, în bine sau în rău, arată, de asemenea, corect. Există indicații puternice și pentru alte modificări.

Cu o suprasolicitare puternică pe axă spirituală și psihică, este vorba despre Casa a 8-a, poți vedea cu mai multă claritate modul în care anumite obiceiuri ți-au afectat sănătatea. Dacă ești gata să renunți la ele, acum este momentul să îmbrățișezi opțiuni mai sănătoase.

Și cu Chiron și Lilith în același sector în această lună, ia în considerare ceea ce te chinuie, ce te doare și cum poți renunța la această durere interioară.

Citește și Horoscop Minerva Martie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top