Connect with us
Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Fecioară. Ce se va întâmpla în această săptămână cu toți nativii, previziuni complete.

Săptămâna începe cu o notă tensionată când Mercur și Jupiter fac pătrat cu Luna Neagră. Informațiile și ideile noi ar putea intra în conflict cu opiniile tale preexistente și s-ar putea să fii reticent și să te răzgândești. Deși nu trebuie să faci încă schimbări mari, păstrează-ți mintea deschisă asupra probabilității că nu ai întotdeauna dreptate.

Conjuncția Lună – Lună Neagră de joi, aduce un nou început în sectorul muncii în grup. Este un moment excelent pentru a-ți schimba rutina și pentru a afla ce poți face pentru a fi mai productiv. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a merge la un nou loc de muncă sau pentru a încerca un plan de mișcare neconvențional.

Iubirea și romantismul sunt evidențiate. Viața pare să-ți zâmbească în acest moment. Vorbesc despre un fel de forță mistică care a intrat în viața ta și îți îmbogățește contactele și cu alte persoane. Îți permite să obții succes cu foarte mare ușurință, în orice întreprinzi. Succesul și reușita sunt într-adevăr de partea ta, iar tu ești pe un nou drum și plutești într-al 9-lea cer. Te-ai împrietenit cu îngerii acolo sus?

Fii atent la orice eroare de orientare sau greșeli strategice. Este posibil să ai unele probleme de comunicare cu aproape toată lumea, mă refer la persoanele care nu îți plac. Simți că orice spui intră pe o ureche și iese pe alta și că nimeni nu vrea cu adevărat să te asculte. Nu te frustra. Relaxează-te și ia lucrurile cu umor. Fii observator pentru o zi și vezi ce se întâmplă.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Fecioară. Relațional

Ești cunoscut pentru gesturile romantice foarte potrivite și în timp util și, prin urmare, poți lucra la ceva special, fie pentru cineva nou, fie pentru partenera ta.Întrucât ești adesea foarte fluid în modul de exprimare, ești capabil să scrii, să desenezi, să pictezi sau să faci diverse lucruri, ai o mie și una de modalități să-ți arați sentimentele. Există o combinație optimistă Venus-Jupiter la începutul săptămânii, care îți scoate la lumină cele mai bune trăsături de personalitate. Abordarea rapidă și logică a problemelor este impresionantă!

Evidențiază latura umanitară și este recomandat să te întâlnești cu oameni care îi ajută pe ceilalți. Începeți ca prieteni și construiți de acolo. Sextilul Uranus – Soare aduce lucruri neașteptate. Dragostea te va găsi atunci când nu o cauți!

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Fecioară. Profesional

Cineva îți freacă ridichea intenționat, cum s-ar spune. Confuntă-te cu această persoană și explică-i felul în care acțiunile lui te afectează. Nu fi agresiv sau nepoliticos. În schimb, concentrează-te asupra propriilor sentimente și a respectului pe care îl merită.

Mintea ta este mobilă ca deobicei. Pentru a fi productiv în această perioadă confuză, nu pleca urechea la bârfe. Discuția intensă și medierea te vor ajuta să faci progrese. Trebuie să ajungi la esența unei probleme. Privește-o din interior spre exterior. Odată ce ai rezolvat toate acestea, soluția pe care o cauți va apărea ca un miracol. Universul va lămuri orice confuzie.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Fecioară. Financiar

Activitatea profesională aduce emoție, dar și un pic de imprevizibilitate, în această săptămână. Ideile zboară, dar trebuie să finanțezi una, înainte de a trece la următoarea, ca să nu te trezești cu mai puțini bani în cont decât sperai. În relație, se schimbă multe lucruri, de aceea este nevoie să fii diplomat când se pune problema de cheltuieli.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Fecioară. Sănătate

Semnul tău va primi foarte multă atenție astrală în următoarele câteva luni, așa că obișnuiește-te să auzi tot felul de afirmații generale, care se pot aplica sau nu situației tale particulare. Cu toate acestea, trebuie să acorzi o atenție specială corpului și nevoilor sale. Bea multă apă și fă mișcare regulat. Se întâmplă ceva și trebuie să fii pregătit să profiți la maximum de energia pe care o ai.

Citește și Horoscop Minerva 15 – 21 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top