Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Taur

11.02.2021
Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Taur

Află previziunile din horoscop Minerva 15 – 21 februarie pentru zodia Taur. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă, sub energiile lui Jupiter și influența lui Venus.

Rămâi în alertă maximă săptămâna aceasta, Taur. Când Mercur din Vărsător îl plachează pe Uranus, miercuri, deciziile impulsive ți-ar putea afecta negativ reputația și imaginea publică. Nu ieși în lumina reflectoarelor dacă vrei să eviți un un scandal.

Din fericire, restul săptămânii arată mai bine. Ai șansa unor noi începuturi și oportunități în munca mai ales că ești ambițios. Miercuri este o zi excelentă pentru a face brainstorming cu modalități de a merge mai departe, indiferent dacă ești în căutarea unei prompvări sau a unei noi cariere.

Marte continuă sextilul cu Neptun din Pești și sâmbătă, creând o zi excelentă de socializare, ajutându-i pe ceilalți. Folosește această energie benefică pentru o cauză umanitară și fă-ți prieteni noi.

Cu siguranță aveți stele în ochi, când Soarele trece în Pești pe 18 februarie. S-ar putea să să uiți ceea ce s-a întâmplat în lume, în ultimele zile, dar această energie nu te va lăsa să te ascunzi cu capul în nisip sau să visezi cât e ziulica de mare. Ceva din mintea ta îți spune să înfrunți realitatea!

Sâmbătă, pierderea timpului, al tău sau al altcuiva, va fi una dintre cele mai mari evaziuni mentale, în tentativa de a stabili un program de care să te ții. Chiar dacă lucrezi de acasă, ar trebui să ai un plan bine pus la punct pentru o zi ca asta. Este un moment bun pentru a începe lucruri cu rezultate pe termen lung. Deși ai așteptări mari, ai și răbdarea de a înțelege profund că toateaceste lucruri necesită timp. La locul de muncă, sugerarea strategiilor pe termen lung și realizarea de proiecții sunt specialitatea ta.

Duminică Mercur revine în mers direct, prilej care îți oferă curajul de a lua inițiativa, ceea ce poate fi cu adevărat benefic pentru viața ta personală. Dacă te-a reținut și ai așteptat să se întâmple ceva cu pasiunea în loc să faci prima mișcare, fii îndrăzneț acum. Fă ceva care te face să te simți confortabil. Îndrăznește și întreabă, chiar dacă ești agitat. Face ca răspunsul așteptat să fie mult mai dulce.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Taur. Relațional

Dacă întâlnești pe cineva care nu locuiește în aceeați localitate, ar putea fi o opțiune să începi o relație la distanță. Stăpâna ta, Venus face un trigon cu Nodul Nord, la mijlocul săptămânii. Crezi în dragostea la prima vedere? Știi, de asemenea, că există un sextil magic Marte-Neptun în aceste zile? Cauți iubitul din vis și ai putea să-l găsești.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Taur. Profesional

Nu ești sigur de ce dorești în aceste zile, mai ales că atât de multe dintre cele mai prețuite obiective par să cadă unul după altul. Vei fi supus la și mai multă presiune în următoarele săptămâni. Ai tendința de a merge mai departe cu ceva, deși știi în sinea ta că nu acesta este cel mai inteligent lucru. Cele două fețe ale personalității tale sunt în conflict una cu cealaltă, ceea ce face dificilă munca.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Taur. Financiar

Ai aspecte care pot limita sau restricționa lichiditățile de care ai nevoie. Ești tentat să schimbi locul de muncă. Câștigă siguranță nu numai în ceea ce privește abilitățile tale native, ci și în ceea ce privește modul în care te expui în lume. Două sau trei minți sunt mai bune decât una, când vine vorba despre construirea noii tale imagini.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Taur. Sănătate

Efortul de a face ceea ce este potrivit pentru tine și pentru ceilalți va fi foarte mare săptămâna aceasta dar și în lunile următoare. Planetele din Vărsător fac codul moral intern să se transforme din pastel în neon și vei dori să îți exprimi dragostea pentru neprihănire în multe feluri. Nu-ți neglija în niciun fel propriul. Ai nevoie, de o dieta sănătoasă și de afecțiunepe.

Citește și Horoscop Minerva 15 – 21 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI