Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Gemeni

11.02.2021
Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Gemeni

Află previziunile complete pentru fiecare Gemeni pentru săptămâna în curs. Horoscop Minerva 15 – 21 februarie.

Aventura este în cărți săptămâna aceasta, dacă ne uităm la Casa a 9-a a filozofie, a călătoriilor lungi și a spiritului de aventură. Cste o oportunitate excelentă de a ieși în afara zonei de confort și îți va extinde orizonturile intelectuale sub forma unei călătorii. Este de preferat să te înscrii la un curs de ghizi.

Joi, se poate pune în discuție posibilitatea călătoriei pe distanțe lungi, în viitor. Începe să planifici de pe acum. Este un moment bun pentru a-ți face și planuri privind educația, cum ar fi întoarcerea la școală.

Soarele se mută în Pești pe 18 februarie. Ar putea să nu te intereseze ce se petrece în lume dar nici nu te va lăsa să te ascunzi cu capul în nisip și să visezi cu ochii deschiși. Intuiția îți spune să te confrunți cu realitatea, să cuți răspunsuri și să începi să explorezi!

Vei avea satisfacții în activitatea cu ceilalți. Așadar, ar trebui să iei inițiativa și să propui ceva ce tu și prietenii tăi a-ți putea face împreună. Fii creativ și gândește-te la ceva neobișnuit, poate la o activitate în aer liber, cum ar fi drumeții sau o plimbare prin parc. Prietenii tăi vor aprecia că te-ai gândit la ei.

Lucrurile merg bine pe măsură ce culegi beneficiile deciziilor importante pe care le-ai luat. Obstacolele care tindeau să-ți țină calea sunt istorie de-acum. Familia este fericită și sănătoasă. Succesul te încurajează să faci planuri pentru viitor. De asemenea, îți permite să aștepți cu nerăbdare zile mai bune pentru tine și pentru cei apropiați.

Pe 21 februarie Mercur revine în mers direct și astrele te împing să accepți mai multă responsabilitate în viața ta. De fapt, s-ar putea să nu crezi că o poți face, dar totul va funcționa perfect. În acest moment, se pare că ai un dar special pentru a-i conduce pe alții, să iei decizii pe loc și a faci tot ce este necesar pentru a termina proiectele de grup. Nu te subestima!

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Gemeni. Relațional

Deciziile brusce sunt normale la începutul săptămânii. Totuși, nu ești irațional, departe de asta. Ești foarte sigur pe ceea ce vrei. Asta te aduce într-o dispoziție experimentală. Ești un pionier în iubire și aproape orice merge. Cauți pe cineva cu care să petreci mai mult timp și cu care să împărtășești perspectiva asupra lumii. Deoarece conjuncția Mercur-Jupiter continuă și săptămâna aceastaai putea fii prea ocupat să te gândești la viitor.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Gemeni. Profesional

Perioada care urmează pare să ofere o mulțime de promisiuni. Un accent deosebit pe zona de muncă, sugerează că ai mai multe oferte de muncă, mai multe eforturi și mai multe șanse de succes. Nu căuta de dinți calul de dar. Poate fi un moment norocos când vei afla că ai reușit la acel interviu și ți s-a oferit slujba visurilor tale. Nu te gândi de două ori – mergi înainte. Pentru a merge mai departe cu munca ta, se pare că va trebui să calci pe cineva pe bombeuri.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Gemeni. Financiar

Ai putea să dorești să acorzi și mai mult spațiu în casa ta pentru a găzdui cele mai noi proiecte. Dacă dorești să faci lucrurile de acasă, fie scrii o carte, dezvolți un curs de predare online sau te ocupi proprietăți imobiliare, acum este momentul pentru a începe. Fă backup-uri planurilor de investiții solide în instituții de încredere.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Gemeni. Sănătate

Indiferent dacă ești conștient sau nu, ai o mare senzitivitate și poți ajunge în profunzimile emoționale cele mai profunde ale unora. Este posibil să nu-ți dorești să folosoșeti această sensibilitate pentru ceva prea complicat, doar a oferi sprijin. Trebuie să acorzi o atenție serioasă sănătății, deși dacă dorești cu adevărat să treacă vreun simptom așa se întâmplă. Exercițiul este esențial, la fel și nutriția.

Citește și Horoscop Minerva 15 – 21 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI