Connect with us
Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Rac

Previziuni complete Rac. Horoscop Minerva 15 – 21 februarie. Vin energii puternice din partea lui Venus, dar și din partea Soarelui. Vin oportunități.

Trebuie să fii mai spontan și să nu mai încerci să organizezi și să controlezi viețile altora. Nu este atât de greu să lași lucrurile să se întâmple. Neașteptatul are și el un farmec aparte. Ești sclavul rutinei. Trebuie să abandonezi atitudinea și lași încrederea deoparte pentru o vreme. Oamenii din jur ar dori să vadă mai multă originalitate în personalitatea ta. Ascultă-i.

Săptămâna începe cu o notă foarte aburitoare luni, când Venus din Vărsător face un trigon cu Nodul Nord. Aspectul aduce sub lupă intimitatea, încurajându-te să alegi partea sălbatică a vieții. Dacă există anumite tabuuri care ți-au stârnit curiozitatea de mult timp, de ce să nu le încerci?

A obiceiul de a amâna pe mâine ceea ce poți face astăzi, în special, acele lucruri zilnice mărunte care par să se acumuleze, cum ar fi trimiterea unui mail de confirmare, plata facturilor, un control de rutină al sănătății sau curățenia. Astăzi este o zi minunată pentru a face față acestor sarcini monotone.

Intimitatea se intensifică atunci când Soarele face sextil cu Uranus și duce la adâncirea relației care ar putea să întărească legătura și să schimbe ceva în tine. Oricum ar fi, acest lucru marchează un ciclu de creștere, așa că fă-l să conteze.

Săptămâna ta se încheie cu o notă atentă, când sextilul Marte – Neptun, creează oportunități de a înțelege mai bine punctul de vedere al unui prieten și problemele de justiție socială pe care nu le-ai înțeles până acum.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Rac. Relațional

Ai avut dificultăți în a lua decizii cu privire la viața ta sentimentală în ultima vreme? Vei fii mult mai sigur pe tine în timpul conjuncției Jupiter-Mercur, la începutul săptămânii, permițându-ți să te hotărăști o dată pentru totdeauna. Se deschid către noi posibilități. Nu ești adeptul schimbărilor bruște, dar acum simți că ești într-un balans greu de controlat.

Sfârșitul de săptămână aduce un sextil Marte-Neptun. Nu te preface că nu îți place cineva când îți place, pentru că a juca la cacealma, nu este tactica potrivită pentru a obține ceea ce dorești.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Rac. Profesional

Se pare că ești într-o poziție foarte bună acum. Accentul pe zona creativității evidențiază abilitățile tale antreprenoriale. Dacă se întâmplă să fii la locul potrivit în momentul potrivit, ți s-ar putea oferi un proiect interesant, profitabil. Cu toate acestea, nu semna niciun acord până când nu citești contractul, cap-coadă inclusiv ce este scris mai mic. Stabilește scena pentru un nou loc de muncă sau o nouă poziție la instituția actuală. Poate că va trebui să-l sugerezi sau să-l creezi și poate fi al vostru. Arată oamenilor că ai încredere în munca ta și că știi cum să îți faci treaba. Vei câștiga puncte mari de la șefii tăi. Nu ai niciun motiv să ascunzi ceea ce poți.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Rac. Financiar

Ești plin de idei grozave în ce privește acumularea și economisirea. Ai o anumită dispoziție și reținere temporară în ce privește comunicarea și a activitățile sociale, ca să obții toate răspunsurile de care ai nevoie. O oportunitate financiară îți este la îndemână. Un fel de bonus îți poate aduce sume frumușele dacă știi să-ți joci cartea. Fii atent la o investiție pe termen scurt sau la un ceva legat de muncă. Recompensele vor fi destul de bune.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Rac. Sănătate

Vei avea stări subfebrile ca urmare a felului în care te-ai îmbrăcat, greșit sau neglijat accidental ideea că poți răcii, de acum câteva zile. Ceva nu este „în regulă” și va trebui să fii atent în zilele care urmează. Mănânci bine? Te odihnești așa cum ar trebui? Faci mișcare pentru a scăpa de stresul zilelor de muncă? Poate că toate cele de mai sus te-au făcut să dai sfaturi altor persoane dar te tine să te neglijezi.

Citește și Horoscop Minerva 15 – 21 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top