Connect with us
Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Leu

Citește Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Leu și vezi ce te așteaptă în această săptămână. Ce se întâmplă cu Venus.

Succesul vine atunci când te aștepți mai puțin. Îți poți lua rămas bun de la tristețea rutinei zilnice, temeri și starea de spirit schimbătoare. Intri într-o perioadă de recunoaștere și de succes. Toate acestea vin în ciuda faptului că uneori s-ar putea să îți lipsească încrederea în tine însuți. Asta nu mai contează, pentru că reușita este de partea ta.

Ești un om muncitor și aștepți același lucru la oamenii din jurul tău. Îți recomand să arunci o privire asupra relațiilor personale și de muncă. Cealaltă persoana care pretinde că ești, s-ar putea să fie îngrijorată de calitatea relațiilor tale. Nu îți fie frică să separi binele de rău. Viața este prea scurtă pentru a-ți risipi energia cu relațiile proaste.

Veți reuși cu puțin ajutor săptămâna aceasta. Totul începe luni, când Venus, Jupiter și Mercur sunt încă în conjuncție în Casa a 8-a, a resurelor de la alții. Dacă ai sarcini care trebuie îndeplinite și nu poți singur, cere ajutor. Un efort de echipă te poate asigura că vei realiza lucrurile în cel mai scurt timp.

Dacă ești singur, s-ar putea să-ți întâlnești partenera/ul într-un mod neobișnuit. Dacă sunteți angajat în prezent, relația ar putea trece într-o nouă fază. Captivant!

Săptămâna se încheie cu conjuncția Mercur – Jupiter, creând un aspect armonios. Dacă sunteți singur, spuneți da la acea dată. Ar putea duce la ceva magic.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Leu. Relațional

Astrele te pot încuraja să te gândești la câteva moduri mai imaginative de a petrece timpul cu partenera ta, decât cele pe care le folosești în mod normal. Decât să îți faci griji dacă vor crede că ești o ciudățenie, fii deschis și sincer și spune ce ai dori să faci sau unde ai vrea să mergi în week-end. Conjuncția Jupiter – Mercur, din prima parte a săptămânii, stabilește scena unor conversații excelente. Cu cât ești mai vorbăreț, cu atât primești mai multă atenție! De asemenea, te bucuri de un sentiment de mulțumire și în timpul ctrigonului Venus-Nodul Nord din mijlocul săptămânii, care este o schimbare frumoasă de ritm. Nu te grăbi să faci ceva înainte să fie gata. Sfârșitul de săptămână poate fi lung, dar sextilul Marte-Neptun te îndeamnă să te răsfeți cu o bogată fantezie. Visele sunt vii și speranțele mari.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Leu. Profesional

În cea mai mare parte, te simți destul de încrezător în munca ta. S-ar putea să simți însă un ghimpe îndreptat spre tine. Vocea interioară îți spune să fii precaut și să iei în considerare toate perspectivele. Asigură-te că ții cont de aceast sfat. Totul pleacă de la o confruntare la locul de muncă. Este posibil să ai o idee despre ce este necesar pentru a rezolva acest lucru, dar persoana cu care ai de-a face deține toți așii în mânecă. Nu vei putea rezolva acest lucru prin metode obișnuite. Poate că va trebui să te ridici deasupra problemei și să o vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Leu. Financiar

Ai în vedere un nou plan pentru a-ți asigura securitatea financiară pe termen lung. Cum afli cine sunt prietenii tăi cu adevărat. Unii îți întorsc spatele atunci când nu mai ești viața petrecerii. Încercarea de a-i face pe alții fericiți ar putea avea drept rezultat mai multe datorii acolo unde ar trebui să existe mai puține. Îndeplinește-ți mai întâi propriile nevoi și apoi ajută-i pe alții. O idee pentru o afacere la domiciliu ar putea merita cercetată.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Leu. Sănătate

Aspectele planetare ale săptămânii îți umple inima cu respect pentru ceea ce este corect – orice înseamnă asta pentru tine. Vă bucurați de acest sentiment și cel mai bine va fi savurat în mod privat. Nu căuta să impui ceea ce simți tu altora, deoarece ar putea fi foarte bine ignorat sau neapreciat, ceea ce te va afecta.

Citește și Horoscop Minerva 15 – 21 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top