Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Scorpion

11.02.2021
Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva săptămânal Scorpion. Este o perioadă interesantă pentru acești nativi, care vor avea mult de tras între 15 și 21 februarie 2021.

De ceva vreme vrei să schimbi ceva în stilul tău de viață sau în comportament, față de oamenii pe care îi iubești. Vrei ca viața ta să meargă într-o nouă direcție, dar nu vrei să-i superi pe cei din jurul tău. Poate că prietenii și familia doresc același lucru pentru tine. Lasă ideile preconcepute despre lucruri și mergi cum te îndrumă intuiția.

Gândirea logică și concentrată pot duce la progres social, în carieră sau financiar. Abilitatea organizatorică și industria în care activezi sunt mai înțelese decât de obicei. Posibil să fii capabil să dai sens problemelor care nu sunt clare. Documentele s-ar putea dovedi provocatoare, dar vei reuși să treci astăzi peste piedici care până mai ieri erau insurmontabile.

Săptămâna începe cu relația tensionată dintre Mercur și Marte deoarece metodele tradiționale intră în vizorul inovației. Cu toate acestea, nu lua încă nicio decizie. Ai nevoie de toate datele necesare.

Joi este un moment excelent pentru noi începuturi în viața personală, cum ar fi întemeierea unei familii sau cumpărarea unei case sau a unui apartament.

Marte în sextil cu Neptun anunță o zi bună pentru a te dedica celor dragi și a te bucura de plăceri. Vei fi foarte bucuros săiubești!!

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie. Relațional

S-ar putea să te simți atras de tot ceea ce este diferit, unic și original într-o persoană. Nu va fi nimic deosebit care să îți atragă atenția, ci toate acele calități subtile ale personalității și caracterului, combinate cu un magnetism aparte, dar foarte palpabil vor face să-ți bată inima mai repede. Vei fi fascinat, dar încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ.

Celălalt stăpân planetar, Marte este încă în pătrat cu Mercur, așa că s-ar putea să spui mai mult decât faci de obicei. Chiar dacă nu dezvălui niciun secret, viața sentimentală se îmbunătățește atunci când ești mai reținut. În weekend, continuă și sextilul Marte-Neptun, așa că s-ar putea să ai niște vise fierbinți.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie. Profesional

Acordă atenție mass-media, inclusiv revistelor și radio-ului. O informație importantă vine prin intermediul acestor tipuri de canale care te vor ajuta să ai o perspectivă nouă asupra situației tale profesionale și a carierei. S-ar putea să te simți asaltat de îndoieli care îți paralizează voința de acțiune. Este foarte important să nu îți pui în pericol planurile de afaceri, cedând gândirii pesimiste. Continuă să îți explorezi limitele și să le împingi cât mai departe. Cu cât eviți să ai aliați, cu atât vei avea mai mult succes. Este timpul să te arunci în următoarea aventură interesantă care presupune un interviu pentru un loc de muncă sau un alt post.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie. Financiar

Influențele care afectează casa a 7-a, a relațiilor, sunt atât o binecuvântare, cât și un blestem. Deși te ajută să avansezi, tind să restricționeze echipa care ar putea să vă ajute să faci ce dorești. Nu te teme. Nu este ceva personal. Acești oameni așteaptă până când vei ajunge mai departe, astfel încât să poată spune că te-au cunoscut cândva. Ai imaginația de care este nevoie pentru a-ți face munca la timp și sub buget. Femeile sunt probabil resurse deosebit de importante pentru tine. Ascultă-le ce au de spus și ține cont de sfaturile lor. Ele au o perspectivă asupra situației tale pe care tu, s-ar putea să nu le vezi. Ascultă cu atenție ce spun și conturile tale vor spori.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie. Sănătate

Se vorbește mult despre intempestivitatea cu care este asociat semnul tău, dar nu ești suficient de amintit pentru calitateacu care inițiezi acțiuni de supraviețuire. Ai capacitatea de a-i motiva pe ceilalți și, dacă ești abordat cu intenția corectă, acest lucru poate duce la lucruri neașteptate. Dar poate să te și epuizeze dacă nu ai un regim de viață normal.

Citește și Horoscop Minerva 15 – 21 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI