Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Vărsător

11.02.2021
Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Vărsător

Citește horoscopul realizat de Minerva Vărsător, săptămâna 15 – 21 februarie. Află ce impact are conjuncția Jupiter-Mercur pentru zodia ta.

Pentru prieteni și colegi, ar putea să pară că ai dobândit brusc un acut simț în afaceri. Experiența s-a alăturat cunoștințelor dobândite de la alții și acum permite formularea unor idei practice care să te ducă mai departe. Poate că ți-ai pierdut încrederea în obiectivele propuse, dar acum par mai accesibile. Ceea ce ți-ai dorit o vreme este la îndemâna ta.

Curiozitatea ta nu poate fi potolită în timpul conjuncției Jupiter-Mercur la începutul săptămânii. Ce vrei să știi și despre cine vrei să afli informații? Începe căutarea! Este o săptămână foarte bună pentru tine, cu multă energie acumulată în semnul tău. Te simți mai puternic, mai energizat și mai pregătit să te apuci de lucru. Practic, ești o forță de neoprit în acest moment.

Canalizează-ți energia pentru a începe proiecte atunci când Jupiter se alătură lui Mercur în semnul. Vei fi organizat și motivat. Privești spre viitor cu optimism și speranță, deoarece este o oportunitate de a manifesta orice dorești. Gândurile tale dețin multă putere, așa că vezi ce-ți propui. Brusc, ideile care credeai că sunt de top acum o săptămână dintr-odată nu mai par atât de inteligente. Cineva vine cu o nouă perspectivă care te face să îți regândești punctul de vedere actual. Nu îți fie teamă să face modificări de ultim moment în strategia aleasă.

Sextilul Marte-Neptun îți amintește să visezi ca să ajungi departe. Dacă îți poți imagina că se întâmplă ceva, atunci se poate întâmpla acest lucru. Anul viitor pe vremea asta, ai putea petrece o vacanță romantică cu sufletul pereche! Sau vizitezi un loc pe care l-ai dorit!

Proiectele creative la care s-ar putea să lucrezi de ceva vreme s-ar putea dovedi în mod special stimularea ego-ului. Faci o treabă grozavă. Schimbare a locului de muncă și creșterea veniturilor pot fi în cărți. Dacă nu te pasionează ceea ce faci, șansa de a te implica într-o acțiune în care crezi cu tărie este foarte mare. Noile idei și oportunități ți-ar putea schimba viața ta.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Vărsător. Relațional

Ești încurajat să descoperi noi modalități de a întâlni oameni. Îți place să folosești cea mai recentă tehnologie, așa că descarcă cea mai tare aplicație de întâlniri și începe să cauți! Sau creează tu o aplicație! Va fii mai incitant!

Îți place ca diferitele faze ale vieții tale sentimentale să curgă lin, într-o atmosferă de intimitate. Cu toate acestea, următorul pas poate fi un șoc: te aștepți ca lucrurile să meargă într-un fel și dintr-o dată un eveniment sau o informație dă lucrurile peste cap.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Vărsător. Profesional

Instinctele îți spun să visezi lucruri mărețe, dar totuși ceva te reține. S-ar putea să faci atât de mult pentru a-i ajuta pe ceilalți încât să neglijezi propria creștere profesională. Concentrează-te mai mult pe tine însuți. Căile neștiute ale Universului te pot ajuta să cunoști realitatea și dimensiunea carierei actuale. Posibil să fi fost sub influența unei iluzii care te-a descurajat să-ți atingi obiectivele. Acum vezi clar ce trebuie să faci. Colegii și șefii sunt cu ochii pe tine, așa că profită de această oportunitate pentru a demonstra ce poți.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Vărsător. Finanaciar

Ai de-a face cu o perioadă de adâncire a rădăcinilor. Te gândești unde vrei să fii în următorii cinci, zece sau oricâți ani vrei, în viitor. Dacă slujba ta o permite, investițiile sau proprietățile pe care le deții cu cel puțin o altă persoană, ar putea fi un răspuns.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Vărsător. Sănătate

Comunicarea este una din principiile principale ale unei sănătăți bune. Ești responsabil pentru elaborarea energiei fizice și emoționale cu care intri în contact. Adesea, le poți aborda simultan. Alergările lungi oferă timp de concentrare pe probleme specifice și găsirea de soluții. Încearcă să faci mișcare cu conștientizarea faptului că inima trebuie să fie sănătoasă pentru a fi cu adevărat sănătos.

Citește și Horoscop Minerva 15 – 21 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI