Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Săgetător

11.02.2021
Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Săgetător

Citește previziunile Minerve pentru Săgetător, perioada 15 – 21 februarie 2021. Apar mai multe schimbări, sub influența lui Jupiter. Ce energii te ghidează în această săptămână.

Caracterul tău iubitor va scoate la iveală tot ce este mai bun în cei din jurul tău. Compasiunea și dorința ta de a fi alături de ceilalți, aici și acum, le va înveseli viața celor în preajma cui ești. Pentru a te menține pe direcție sănătoasă și optimistă, analizează-te ori de câte ori ai ocazia și vezi de ce mai este nevoie pentru a te simți bine.

Când este timpul să comunici cu cei pe care îi iubești, uneori ai un sentiment inconfundabil. Este ceva ce vrei să spui dar simți că că inima se împotrivește cu obstinație! Uneori rezistăm impulsurilor adevărate din cauza fricii. Această frică este perfect naturală, dar se poate modela. O modalitate de a rezolva frica este să rămâi într-o stare fizică bună, chiar extraordinară. Rămâi în formă fizică și te vei simții mult mai bine în relația de suflet.

Săptămâna începe într-o notă foarte creativă când Jupiter și Venus sunt încă în conjuncție cu Mercur retrograd. Acest aspect se întâmplă luni, în Casa a 3-a a comunicării transformă momentul într-o zi excelentă pentru brainstorming de idei noi și interesante. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a-ți organiza și a pune în ordine ideile dar și în siguranță, astfel încât să nu le uiți mai târziu. Chiar dacă Mercur este în retrograd, vei putea comunica cu ușurință atunci va reveni în mers direct, duminică. Este o zi minunată pentru a discuta idei, pentru a planifica viitorul apropiat sau pentru a face o scurtă călătorie.

În sfârșit, duminică, Mercur se desprinde de Jupiter. Dacă ai venit cu câteva idei interesante, acum este momentul să vorbești despre ele. Cu siguranță va fi un succes.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Săgetător. Relațional

S-ar putea să faci o pauză din rutina obișnuită și să mergeți undeva unde nu ați mai fost. Încearcă să faci ceva care să îți stimuleze imaginația și capacitatea de a te bucura cu adevărat. Atunci când ești relaxat și te distrezi, radiezi și ai mai multe șanse să atragi pe cineva special în viața ta.

Conjuncția Jupiter-Mercur din prima parte a săptămânii îți aduce câteva gânduri interesante. Acum este ușor să te gândești la mai multe lucruri, așa că s-ar putea să dorești să le ceri părerea și prietenilor. Oare nu ești prea critic cu tine însuți?

Apoi, conjuncția dintre Venus și stăpânul tău planetar, Jupiter, de la mijlocul săptămânii îți arată ce poate face dragostea fără nicio interferență. Lasă lucrurile să-și urmeze cursul natural și să vezi ce se întâmplă!

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Săgetător. Profesional

Concentrează-te asupra lucrurilor mari în loc să te lași prins în urcușurile și coborâșurile zilnice. Bârfele legate de muncă și ideile meschine te pot face să dai înapoi daă le lași să te domine. Nu fi atât de sensibil la aceste tendințe trecătoare. Îndreptă-ți atenția spre ceva mai mare. Un prieten sau un șef își dă încrederea care te inspiră să mergi mai departe într-un proiect mare. Ia acest lucru ca pe un semn major din partea Universului. O aventură începută acum va înflori cu siguranță.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Săgetător. Financiar

S-ar putea să descoperiți că imaginația este la cel mai înalt nivel. Atât de multe idei ai în minte, încât cel mai bine este să ai la îndemână un pix și hârtie pentru a le nota. Chiar și cel mai insignifiant gând se poate transforma într-un produs sau serviciu generator de bani. Puteți concretiza aceste idei, în proiecte concrete la locul de muncă.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Săgetător. Sănătate

Pentru a fi sănătos și a gândi pozitiv, privește-te în fiecare zi și asigură-te că ai ceea ce trebuie pentru a te simți bine oriunde și oricând. Acest lucru înseamnă cel mai probabil să te stai departe de produsele lactate și să faci exercițiile de care are nevoie corpul tău ca să fie puternic.

Citește și Horoscop Minerva 15 – 21 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI