Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Balanță

Comunicarea este unul dintre talentele tale native, iar săptămâna aceasta, trebuie să folosești mănuși pentru copiii familiei. Energiile intelectului și munca asiduă se reunesc, oferindu-ți abilități excepționale de gândire critică. Puterea ta de decizie este clară. Cea mai bună utilizare pentru această energie este să fii productiv. În caz contrar, poate deveni anxietate și chiar pesimism. Asumă-ți cele mai provocatoare sarcini și lucrează la asta.

Marți, Mercur revine în mers direct din Casa 1, a personalității, dar câteva zile încearcă să nu te agiți că nu îți este nimic, deoarece este încă staționar. Va fi dificil să afli ce trebuie să știi. Telefonul nu sună, iar oamenii nu îți răspund la mailuri. Trebuie să aștepți câteva zile ca Mercur să-și recâștige viteza de mers direct. De luni încolo lucrurile vor merge bine.

Miercuri, Venus din semnul tău, face o inconjuncție cu imprevizibilul Uranus aflat în Casa a 8 a intimității. Iubirea zboară peste tot în jurul tău și îți redă încrederea în tine.

Vineri, Mercur se confruntă din nou cu Saturn din Capricorn. Aceasta este o continuare a conflitului început duminica trecută, doar că acum poți face progrese cu adevărat într-un proiect. Nu înseamnă că este ușor. Dar acum, creierul tău este mult mai capabil să facă față lucrărilor dificile.

Sâmbătă, Soarele este în Casa a 2-a a banilor munciți. S-ar putea ca tu și jumătatea ta să discutați despre viitorul relației voastre și despre modul diferit în care vă gestionați finanțele.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Balanță Relațional

Uită-te în oglindă și amintește-ți cine ești. Venus, este deja în semnul tău și este ca o gură de aer proaspăt după care tânjeai demult. Sigur, nu este singurul avantaj pe care îl aduce. Pune-ți în valoare farmecul venusian. Poți fii chiar mai irezistibil decât ești deja, iar Venus va accentua șarmul și va face ca partenera sau partenerul tău să remarce asta cu plăcere.  Singur sau în cuplu, Luna din Gemeni susține dialogul incitant și provocator chir dacă este în Casa a 9-a. Exprimă-ți afecțiunea, dar asigură-te că ești dispus să faci să compromisuri.

Există lucruri pe care nu le poți controla, dar aceste lucruri necesită o mare alegere. Luna în trigon cu Marte în Berbec de duminică, îți luminează Casa a 11-a a prietenillor și aduce ceva în plus atunci când vine vorba despre dinamica dintre voi, mai ales dacă unul din voi s-a luptat cu gândul că trebuie să facă un compromis. Posibil ca Venus din semnul tău, să te determine să fii mai concentrat asupra a ceea ce este mai bine pentru amândoi.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Balanță Profesional

Relațiile cu colegii, colaboratorii sau partenerii de afaceri sunt din ce în ce mai frucutoase. Ca unul căruia îi place liniștea când lucrează, te deranjează cei care se plimbă peste tot, iată măcar un motiv să ridici tonul fără să îți dai seama.

Caută să dezvolți limite stricte în sectorul de muncă dar și o modalitate de a te armoniza cu ceilalți pentru a nu te simți împins de la spate. Păstrează-ți calmul, fii profesionist și lasă universul să lucreze în favoarea ta.

Pe de altă parte, muncă nu înseamnă doar să faci o treabă bună. A te înțelege cu colegii sau colaboratorii este un atuu natural pe care îl ai. Ba chiar te simți mai influent cu Vnus, stăpâna ta planetară, în Casa 1, a identității și a vitalității. Încearcă să nu-i sperii cu impetuozitatea ta, acceptă-i degajat și ajută-i dacă ai idei. Proiectul la care lucrezi are nevoie de vocea și de priceperea ta.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Balanță Financiar

 Ții toate cheltuielile nedorite sub control săptămâna aceasta. Poți gestiona confortabil toate cheltuielile de rutină și pe cele neprevăzute. Dacă depu ceva mai mult efort, vei putea economisi. Cheltuielile legate de familie ar putea crește la sfârșitul săptămânii. Nu uita, nu lua decizii financiare bazate numai pe un impuls sau în grabă.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Balanță Sănătate

Încearcă să îți organizezi activitatea, dar nu rata nicio ocazie de a petrece timpul în aer curat. Îți recomand să te abți de la experimentele culinare. Nu te lăsa tentat de dulciuri, consumă cât mai mult legume și fructe de mare. S-ar putea să ai nevoie de multă forță și energie. Uleiurile esențiale vor ajuta la ameliorarea tensiunii și a oboselii fizice. Inhalează mirosul de conifere sau fă o baie seara în care să pui câteva picătui de ulei de lavandă, mentă și rozmarin.

Citește și Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top