Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Leu

Capacitatea ta de concentrare este foarte puternică acum.Încă de la început de săptămână Mercur retrograd își concentreaă energia pe Saturn din Casa a 6-a a rutinelor profesionale. Acesta este unul dintre cele mai eficiente aspecte pentru munca asiduă. De aceea este o săptămână pentru planificarea, organizarea și stabilirea bazelor pentru proiecte mai mari.

Marți, 3 noiembrie, Mercur, planeta comunicării, revine în mers direct, dar câteva zile ai senzația că nimic nu merge, ca atunci când stai lângă telefon, dar nu sună. Este important să aveți răbdare, mai ales dacă aștepți răspunsuri.

Miercuri, Venus din Balanță face opoziție lui Marte din Berbec. Te surprinde ceea ce spune un șef sau o persoană pe care o admiri. Remarc este un amestec de dulce-acrișor, o aprobare cu un mic indiciu de critică. Dar numai tu poți decide ce părți din această replică vrei să păstrezi.

Vineri, se reface pătratul dintre Mercur și Saturn. Proiectele începute pot fi duse la un alt nivel cu eforturi sporite.

Sâmbătă, inconjuncția dintre Soare și Marte în Berbec sugerează că dacă lucrezi la un proiect educațional, este posibil să fii nevoit să schimbi direcția, fie obiceiurile de studiu, fie tema raportului. Dacă nu vorbim despre școală, această energie este despre a învăța ceva în afara specializării tale. La fel ca un bărbat care învață să tricoteze, și în spatele acestui nou lucru stă legătura inconștientă cu bunica sa care în copilărie îl veghea tricotând.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Leu Relațional

 Singur sau într-o relație, ești într-o dispoziție melancolică. Luna din Taur în trigon cu trioul Jupiter – Saturn- Pluto, te scutură nițel pentru că ești cu mintea la muncă și nu la persoana iubită. Știu, este greu să găsești confort în umbră când stăpânul tău este Soarele, dar norii nu vor zăbovi prea mult. În opoziție cu Uranus, aș spune să reflectezi la echilibrul fragil dintre dorințele și angajamentele tale. Dacă ești atașat de cineva, atunci probabil că simți un sentiment copleșitor de recunoștință pentru el săptămâna aceasta – mai ales pentru bunăstarea pe care a împărtășit-o cu voi.

Ești fermecător de la mama natură, dar Venus nu va înceta niciodată să transforme lucrurile într-o notă nouă. Cuvintele sunt mai seducătoare decât îți dai seama. Odată cu revenirea din retrogradare a lui Mercur, aflat în Casa Comunicării, s-ar putea să rămâi în urmă cu anumite lucruri…sentimentale.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Leu Profesional

Ai putea fi tentat de cineva apropiat să intri într-un parteneriat. Gândește-te la asta dar nu trebuie să spui „da” imediat. Așteptă să revină măcar Mercur din retrogradare pe 3 noiembrie.

Dacă ești angajat, este posibil să dorești să treci din departamentul în care ai lucrat în altul unde îți poți pune mai bine în valoare talentul. Ești mulțumit de instituția pentru care lucrezi, dar nu ești mulțumit de departamentul în care lucrezi. Dacă îți abordezi superiorii cu această idee acum, posibil ca ei să fie receptivi la propunerea ta, dar să fie diplomat în modul în care o formulezi ca să nu se supere colegii.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Leu Financiar

 Posibilă dispută cu rudele apropiate cu privire la o moștenire. Diferențele de opinie față de moștenire pot scăpa de sub control dacă frații transformă lucrurile minore în probleme majore. Dacă observi că o anumită iritare devine tot mai puternică, cel mai bine este să renunți dacă vrei să eviți un război total. Nu te baza pe această moștenire, explorează și alte opțiuni.

Dacă ești implicat în importul sau exportul de produse electronice vei vedea o scădere alarmantă a profiturilor în această săptămână. Colegii tăi, pictori, dansatori, muzicieni vor pune la punct o platformă adecvată pentru a-și prezenta lucrările. Dacă te găsești în ipostaza de director a unor institute educaționale, vei profita de situația pe care ți-o oferă online-ul și te vei extine unde nici cu mintea nu gândești. Tot săptămâna aceasta, ai putea cumpăra un autoturism nou.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Leu Sănătate

Ai nevoie de mai multă putere și energie, încearcă să reglezi acest lucru într-un mod pozitiv fără să implici autotratament. Respectă-ți regimul zilnic și modul de alimentație, ia vitamine, dar consultă cât mai curând un medic. Luna în Taur arată că este momentul potrivit să te îngrijești de corpul tău. Împachetări, măști de păr, curățarea profundă a pielii, masajul corporal toate vor fi utile, iar compresele calde – reci vor ajuta la îmbunătățirea tenului, indiferent dacă ești femeie sau bărbat.

Citește și Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top