Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Rac

Săptămâna aceasta, vei fi ocupat să-i ajuți pe ceilalți. Dar poți primi și asistență. Permite altora să facă ceva și pentru tine dacă vrei schimbare. Mercur este încă retrograd în Balanță în Casa a 4-a a familiei și în pătrat cu Saturn din Casa a 7-a, a parteneriatelor. Este ca și cum ai nevoie de forță pentru a deschide o ușă ferecată. Ai putea să faci unele reparații la domiciliu sau să cumperi unele bunuri imobiliare – casă sau teren, poate o grăină sau o livadă, dar fii pregăt pentru negocieri îndelungate. Acțiunea impulsivă acum, poate duce la erori de judecată.

Marți însă, pe 3 noiembrie, Mercur revine în mers direct. Posibil să simți că trebuie să iei o decizie, dar nu ai toate informațiile. Și câteva zile nici nu le vei obține. Este greu să îi faci pe oameni să te sune înapoi sau să îți răspundă la mesaje. Dar orice ai face  nu vei avea detaliile dorite decât peste câteva zile.

Miercuri, Venus, din Casa a 4-a a familiei, îl provoacă pe Uranus din Casa a 11-a care este o casă a viitorului. Acest lucru ar putea însemna că planurile tale de sărbători se vor schimba sau că vechile moduri de a face ceva nu mai funcționează.

Vineri, Mercur reface pătratul cu Saturn. Faci unele progrese pe măsură ce găsești o cale să înlături un obstacol. Vine o soluție la ceea ce părea insolvabil. Este încă un aspect greu și vei avea de muncă.

Sâmbătă, Soarele este în casa iubirii, și face opoziție lui Uranus. Fă ceva distractiv ce nu ai mai făcut până acum. Scoate lista și vezi dacă poți face ceva astăzi. O plimbarea cu balonul cu aer cald, seara fă karaoke sau dă o petrecere cu vin și gustări pentru tinerii tăi prieteni, pictori, așa ți-a mai onora din facturile de suflet.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Rac Relațional

Nu răspunzi la telefon decât dacă te cheamă iubita/ul ta/tău. Astăzi vei fi de  neclintit, ceea ce este, în mod ironic, starea în care te simți cel mai bine. Visezi cu ochii deschiși la ceea ce ți-ai dori și cu Soarele în casa a 5-a a iubirii, a romantismului și a creativității, vei avea cuvintele la tine cum se spune, adică vei fi inspirat.

Luna în Rac  face un trigon cu Neptun din Pești și în Casa a 9-a, a credinței, așa că, pe lângă faptul că vei fi măturat de iluziile sale vii, probabil că ai avea chef și de o experiență exotică sau una aventură romantică. Dacă ești într-o relație, nu-i da partenerei/lui o impresie greșită. Fă să se simtă inclus în aceste iluzii.

Când Soarele este în elementul tău, apa, prosperi. Și când Soarele și stăpânul tău planetar vibrează împreună, înflorești. Iubirea este sufletul și în jurul tău săptămâna aceasta, dar să nu te surpindă dacă cineva din trecut revine pentru a doua încercare. Și, deși acest lucru îți oferă toate motivele să fi detașat de situație, trăirea încheierii lucrurilor și a compasiunii este incredibil de eliberatoare pentru tine.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Rac Profesional

 În această săptămână vei fi dispus să îți asumi riscuri în deciziile legate de carieră. Nu-ți fie teamă că vor da roade mai repede dect te aștepți. Vei fi disperat să-ți lași amprenta la locul de muncă și eforturile tale nu vor trece neobservate.

Munca în echipă va fi vitală pentru succes, așa că fă un efort pentru a te înțelege cu colegii. Angajații la nivel guvernamental vor avea motive să se bucure, deoarece sunt șanse de promovare sau de mărire a salariului.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Rac Financiar

Noile parteneriate la locul de muncă aduc câștiguri undeva spre mijlocul săptămânii. Din punct de vedere financiar, este posibil să nu fii foarte stabil, dar nu te impacienta, deoarece aceste vremuri se vor schimba. Este greu ca în condiții restrictive și limitative, economia să meargă. Ai răbdare. Niște bani pe care i-ai împrumutat cu ceva timp în urmă și de la care îți luasei gândul, ți se vor restitui în mod neașteptat la sfârșitul săptămânii.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Rac Sănătate

Problemele legate de greutate pot cauza stres în această săptămână. Pierderea greutății depuse îți va crește nivelul de energie. Și, mai presus de toate, îți va schimba viața în bine, menținându-te în formă fizică. Dacă ai și probleme cu tensiune arterială, trebuie să ai deosebită grijă de sănătatea ta și să respecți restricțiile alimentare.

Citește și Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top