Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Gemeni

Săptămâna aceasta nu te gândești la distracții, ai câteva ocazii de a face bani interesante, iar acest lucru înseamnă că este posibil să dai unele plăceri la spate.

Marți, Mercur, planeta comunicării, revine în mers normal în Balanță și în Casa a 5-a a iubirii, a creativității și a micilor afaceri. Ești obișnuit să prelucrezi rapid informațiile, dar când Mercur, care este și stăpânul tău planetar, face asta, ai să simți imboldul de a trage cu dinții pentru a reuși, chiar dacă este dezordonat, haotic ideal ar fi să găsești firul roșu prin noianul de evenimente. Alții îți vor spune să ai răbdare, dar cel mai bine ar fi ca tu, ca orice nativ Gemeni, să rezolvi o altă sarcină în timp ce aștepți marea realizare.

Spre mijlocul săptămânii, adică miercuri, Venus tranzitează Casa a 5-a și face opoziție cu Chiron din Casa a 11-a a prietenior. Ia vezi ce rană veche trebuie vindecată, numai așa poți merge mai departe. Apare o persoană care te face să nu-ți mai găsești cuvintele. Dacă ești deja într-o relație, ia aceasta ca pe un sprijin.

Vineri, Mercur revenit în mers direct, face un pătrat cu Saturn aflat în casa a 8-a, a banilor altora. Este o continuare a energiei care a debutat la începutul săptămânii. Te-ai putea afla în faza de negocieri a unui proiect. Ține ochii deschiși pe modificările din contracte, astfel încât să nu fii surprins cu un act adițional de care nu știai.

Sâmbătă, Soarele din Casa a 6-a a stilului de viață continuă trigonul cu Neptun din Casa carierei. Posibil să fii nevoit să mergi la birou sau să faci câteva ore suplimentare de acasă pentru a pune în ordine lucrurile pe care le dorești finalizate.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Gemeni Relațional

Nu ești indisponibil sau ești reticent să începi o nouă relație. Ești pur și simplu prins emoțional în muncă și, uneori, îți este greu să te gândești la altceva. Dacă ești singur, reflectează la sacrificiile pe care le-ai făcut la locul de muncă și dacă este sau nu o piedică în calea găsirii iubirii.

Accentul este pe Casa a 7-a, a parteneriatelor și revenirea în mers direct a lui Mercur scutură aceast sector al temei natale și mai mult ca probabil vei revizui conversațiile importante cu persoana care îți place. Cu toate acestea, dacă nu ești într-o relație, revin oameni din trecut, așa că fii atenți la asta. Luna din Rac aruncă o lumină asupra Casei a 2-a a banilor munciți și a valorilor personale.  Trigonul cu Nodul Nord din semnul tău, sugerează că dragostea nu va cunoaște totuși limite. Cu cât ești mai excentric, cu atât mai bine.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Gemeni Profesional

Realitatea se instalează astăzi în ceea ce privește cariera. Luna în semnul tău, declanșează sentimentul de realizare, deoarece face un trigon cu Venus din Balanță, aflat în casa a 5-a a creativității. Pe de altă parte Soarele din Casa a 6-a a stilului de viață face și el un trigon, de astă dată cu Neptun, aflat în Casa a 10a-a a profesiei și a imafinii sociale retrograd în Pești, în casa a zecea profesională. Neptun ridică vălul de ceață de pe ochi și te ajută să înțelegi adevărul în ce privește locul în care te afli din punct de vedere profesional. Poate că nu ai fost sincer sau poate nu ai știut încotro merge cariera ta? Iată o nouă informație care îți poate aduce un punct de vedere profund.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Gemeni Financiar

Banii investiți în scopul securității financiare îți vor oferi satisfacție. Ești decis să planifici cât mai serios acest luru. Un sfat: nu cheltui în ideea că mai vin bani din altă parte. Investește-i în scheme care nu presupun riscuri de niciun fel. De asemenea, nu este un moment nepotrivit pentru a cumpăra sau a vinde proprietăți, dar mai întâi trebuie să îți faci temele înainte de a face acest pas.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Gemeni Sănătate

 Respectă regulile de igiena personală deoarece riscul de boli infecțioase crește. Spală-te bine pe mâini; dacă acest lucru nu este posibil, folosește șervețele umede pe bază de alcool sau dezinfectante. Aerisește camera de lucru sau biroul, cu regularitate. Pentru ca săptămâna să înceapă bine trebuie să fii fără cusur până în vârful unghiilor. Cu Luna în Gemeni, ar fi bine să ai grijă de pielea brațelor și a mâinilor.

Citește și Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top