Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Fecioară

După o îndelugă așteptare, resursele devin disponibile. Acum vine sarcina de a diviza lucrurile, care este una dintre specialitățile tale. Cu pătratul dintre Mercur încă retrograd și Saturn, ai putea planifica bugetul pentru luna care vine și să decizi ce să faci, să economisești sau să te distrezi. Este un aspect bun care cere însă exigență, să fii practic și să iei în considerare implicațiile pe termen lung ale acțiunilor tale.

Marți, Mercur revine în mers direct. Atenție totoși, că săptămâna aceasta va fi mai dificil să  obții informații, materiale sau detalii despre ceea ce cauți. Este o săptămână în care răspunsurile pot să nu vină.

Miercuri, Venus îl ispitește pe Uranus în Taur în casa ta de spiritualitatem pe deoparte și pe de alta face opoziție lui Marte. Aceaste combinații poate crea un soi de energie magică, mai ales dacă îți place arta sau alte care se scriu pe linia artei.

Viner, Mercur reface pătratul cu Saturn. Este o continuare a energiei care a început duminică. Dacă te uiți ce făceai în urmă cu o săptămână și descoperi că bugetul s-a diminuat, în loc să te simți vinovat, recunoaște că ai cheltuit.

Sâmbătă, Soarele din Casa a 3-a a comunicării îl flambează pe Marte în Berbec din Casa a 8-a a intimității. Vei sări peste rutina normală de acasă – aspirare, spălarea parchetului, spălatul rufelor sau făcutu ordinii în bucătărie pentru un pic de distracție pe canapea. Dacă îți dorești o relație afectivă, este o zi bună pentru a fi foarte spontan și a te apropia de persoana atractivă pe care o admiri.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Fecioară Relațional

Întrucât partenerul tău a devenit ușor agresiv în ultima vreme, este nevoie să vorbești despre unele aspecte care sunt importante astăzi. Faceți-vă timp pentru a discuta aceste lucruri și clarificați-vă dorințele pentru a evita orice neînțelegeri inutile. Fiecare va fi receptiv la celălalt, ceea ce va duce la creșterea armoniei și a înțelegerii dintre voi doi.

Cu toate acestea, săptămâna aceasta vei fi foarte emoțional și vulnerabil. Nu îți dorești decât i partenerul perfect. Ai putea fi, de asemenea, atras de mai multe persoane și din diferite motive. Nu acționa impulsiv, deoarece ai putea ajunge să iei decizii greșite. Oamenii care sunt într-o relație ar trebui să evite orice argumente. Cei oamenii care sunt separați, aceasta este o săptămână grea.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Fecioară Profesional

În această săptămână, în planul carierei, este necesar să lucrezi puțin mai mult decât de obicei. S-ar putea să fie nevoie de ore suplimentare pentru a finaliza proiectele. Munca în echipă este extrem de eficientă în această perioadă, deoarece volumul de muncă este mare. Dacă te aștepți la o promovare sau o mărire de salariu, va trebui să mai aștepți cel puțin o săptămână, lucru care te-ar putea dezamăgi.

Ai unele idei vagi despre începerea propriei afaceri. Este o săptămână bună pentru a crea asocieri și parteneriate. Cu toate acestea, ar trebui să discuți cu un profesionist cu privire la aspectele logistice ale pornirii acesteia. Dacă accepți câteva sfaturi strategice și bine temporizate, este posibil să vezi câștigurile în foarte scurt timp.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Fecioară Financiar

Ar fi necesară o planificare financiară atentă pentru următoarele luni. Este în interesul tău să nu îți asumi noi sarcini până nu le rezolvi pe cele curente. A face o treabă excelentă în aceste proiecte aduce recunoașterea și admirația, care atrag apoi câștigurile financiare, fie sub forma unei majorări salariale, fie ideea unor noi afaceri, fie noi ocazii.

Este posibil să vină niște bani, la jumătatea săptămânii. Există indicii că banii vor veni mult mai devreme decât te aștepți și cumva haotic. Dacă lucrezi în domeniul vânzărilor exercițiul online ți-ar putea aduce beneficii. Îndrumarea unei persoane cu experiență te va asigura că faci ce trebuie cu banii tăi.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Fecioară Sănătate

Dacă ai avut recent câteva afecțiuni minore, săptămâna aceasta îți va fi mult mai bine. Durerile de cap, durerile de stomac și răcelile dispar, spre ușurarea ta. Menține-te pe linia unei diete sănătoase și a unui regim de exerciții fizice care te pot ajuta să-ți fie bine.

Munca fizică ar putea duce însă la probleme precum durerile de spate. Săptămâna aceasta trebuie să ai grijă să nu te spetești muncind. Aceste probleme nu te vor mai deranja odată ce ai trasat limita pentru tine. Practică câteva tehnici de relaxare, cum ar fi meditația și asigură-te că poziția ta este corectă.

Citește și Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top