Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Taur

Săptămâna aceasta ești extrem de productiv și parcurgi ușor pașii profesionali. De fapt, s-ar putea să petreci mai tot timpul muncind ca să te bucuri de cât de mult faci.

Marți, 3 noiembrie, Mercur revine în mers direct în Balanță. Acum, informațiile și răspunsurile par să se prăbușească sau să se simtă blocate. Va dura câteva zile până când Mercur va ajunge la viteza lui normal și apoi avalanșa de informații va curge din nou. Din fericire, răbdarea este una dintre talentele tale. Ești un bun exemplu pentru ceilalți.

Miercuri, Venus, stăpâna ta planetară, îl ajută și îl susține pe Uranus aflat în propriul tău semn. Este posibil să nu te schimbi la fel de des ca alte semne, dar atunci când o faci, este asemenea unui cutremur. Scuturi multe lucruri în viața ta. Astăzi, este posibil să îți modernizezi biroul, să schimbi procedurile de bază la locul de muncă sau să schimbi un obicei care ține de sănătate, adică faci aproape opusul a ceea ce făceai înainte. Când praful se va împrăștia, în următoarele săptămâni, vei vedea beneficiile acestei schimbări.

Vineri, Mercur în casa a 6-a a stilului de viață, revenit după buimăceala retrogradării, face un pătrat cu Saturn din Capricorn. Poți relua din nou proiectul pentru a continua sau chiar pentru a-l finaliza. Atenție la amânare. Uită-te la ceea ce trebuie să faci și organizează-ți acțiunile prioritar în sarcini pe care să le faci într-o anumită ordine. Începe cu cele mai ușoare și treci la cele mai dificile sacini pentru a construi impulsul interior.

Sâmbătă, Marte în Berbec și în casa a 12-a a lucrurilor neștiute îi face lui Venus din Casa a 6-a din Balanță. Ai grijă, deoarece poți, din greșeală, să calci pe cineva pe bombeuri. Poți evita orice pas greșit conștient de ceea ce se întâmplă și abordându-l imediat cu bonomie, cerându-ți scuze.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Taur Relațional

Dacă nu ești într-o relație, oamenii din trecut revin, așa că fii atent la asta. Luna din Rac este în Casa a 11-a, a mediului în care trăiești, ceea ce poate fi un imbold pentru experimentare. Venus aflată în Casa a 6-a a stilui de viață îi face opoziție lui Marte din Casa a 12-a a lucrurilor ascunse și șoptește că dragostea nu va cunoaște limite. Cu cât este mai excentrică, cu atât mai bine.

Luna din Leu, din Casa a 4-a a familiei intensifica neliniștea interioară. Indiferent dacă ești deja atașat sau cauți altceva, ar fi inteligent să petreci un timp singur cu tine însuți/însăți.  Oamenii, locurile și lucrurile pe care le vezi în fiecare zi ți se par cumva mai atrăgătoare.

Mercur revine din retrogradare marți dar este în opoziție cu Lilith, semn că există o fluiditate și o esență care iese la lumină și care înflorește în relațiile tale. Nu trebuie să îți asculți decât intuiția în aces sens.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Taur Profesional

Săptămâna poate avea un efect tămăduitor pentru tine. Reapar, din vechile contacte sau colegi  cu care te-ai înfruntat, tocmai pentru a șterge supărarea și a scăpa de credințele limitative din trecut. Acest lucru ar putea avea legătura cu vechiul mod de lucru sau de colaborare cu ceilalți. În cele din urmă, scapi de lucrurile care împiedică creșterea profesională. Ia situația ca pe o oglindă care îți arată ce ar trebui să schimbi înainte de a o face. Nimeni nu a spus vreodată despre creșterea individuală că este ușoară. Implică-te în proiecte cu toată încrederea și nu mai despica firul firului în patru!

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Taur Financiar

 Vei avea o ocazie foarte bună să închei un contract financiar excelent. Acesta îți va aduce beneficii sume consistente de bani și te va ajuta să îți achiți toate datoriile vechi. Totuși, în afară de datorii, nu cheltui prea mulți bani, altfel acestea ar putea să-ți creeze unele probleme financiare mai târziu. Tentația poate fi foarte mare, dar acest pic de răbdare suplimentar este colacul de savare pentru ceva ce trebuie să lași deoparte ca să investești înțelept.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Taur Sănătate

Săptămâna scoate la iveală latura indolentă. S-ar putea să fii dispus să te miști dar mai încet ca de obicei. În Schimb, pot apărea probleme legate de gât, răceli cu nas înfundat și ochi care lăcrimează. Fii mai atent pentru a evita orice infecție sau boală. Fă câteva exerciții de gimnastică ușoare, dimineața ca să fortifici imunitatea.

Citește și Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top