Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Berbec

În această săptămână, ai cert abilita de a asculta pe toată lumea, mai ales pe cei din familie. Mintea ta face conexiuni rapide pe măsură ce intri în mai multe discuții profunde. Ai energie pentru sarcinile care necesită o gândire disciplinată. Mercur face pătrat cu Saturn, reunind intelectul cu experiența. Dacă lucrați la un raport dificil pentru serviciu, fă-ți câteva orea pentru a profita de această energie dinamică.

În sfârșit, marți, 3 noiembrie, Mercur revine în mers direct. Ziua se concentrează foarte mult pe comunicare, dar există puține răspunsuri. Influxurile mercuriene sunt încă difuze și, prin urmare, trebuie să ai răbdare. Acest lucru este valabil mai ales în relație. Evită argumentele astăzi.

Miercuri, 4 noiembrie, Venus, tranziteazp Casa a 7-a a relațiilor și face opoziție cu Uranus din Casa a 2-a a banilor munciți. Posibil ca o nouă sursă de bani poate să fie disponibilă pentru tine. Există încă diferențe între modul în care gestionzii banii și ceea ce ar vrea familia ta să faci.  Ia în considerare o discuție pe această temă cu ei, deoarece este un moment bun pentru schimbare și compromis.

Vineri, poate fi o zi foarte productivă dacă începi devreme. Poți găsi răspunsuri care vă vin parcă de niciunde și puteți intra cu adevărat în flux.

Soarele reprezintă identitatea, în general, dar pentru tine, Marte reprezintă acest lucru. Pe măsură ce încerci să te relaxezi, ai și dorința de a sări în sus și de a acționa.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Berbec Relațional

Posibil ca săptămâna aceasta să nu fie la fel de promițătoare pe cât vrei tu, în ceea ce privește viața sentimentală. Timpul nu este favorabil pentru a face ceva în acest sens. Cred că ar fi mai înțelept să aștepți. Dacă încerci să convingi pe cineva să fie de acord cu tine, mai bine oprește-te, pentru că nu va duce niciunde. Nu uita însă că aceasta este doar o fază temporară, astfel încât să nu fii nevoit să te încurci în propriile sentimente.

Din fericire Luna din Rac, vineri, face un trigon cu Neptun din Pești, care este aici pentru a te ajuta să te deconectezi, să te reîncarci și să continui. Neptun este în Casa a 12-a, casă de spiritualiate, în domiciliu și la propriu și la figurat, și face trigon și cu Soarele conjunct cu Junona din Casa a 8-a a intimității. Pe lângă faptul că este o zi cu compasiune și dragoste universală, cred că vei simți, un sentiment de ușurare. Ai încredere în puterea Universului care este Dumnezeu.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Berbec Profesional

Vei fi supus presiunii de a muncii mai mult pentru a respecta termenele, datorită creșterii volumului de muncă. Dar nu îți face griji că vei termina la timp. Colegii mai în vârstă vor observa și vor aprecia munca pe care o faci. Mulțumit de performanța ta, șeful ar putea să te bucure dacă nu cu o mărire de salariu, măcar cu o bonificație. Profită la maximum de această oportunitate.

Apoi, în a doua parte a săptămânii, se pot instala, epuizarea și irascibilitatea. Te vei simți ca și cum alții nu înțeleg de ce tu ca individ nu ai dreptul la o opinie profesională. Lilith în Taur ia în stăpânire regatul banilor și formează o opoziție cu Mercur aflat pe ultima sută de metrii a retrogradării. Fă-ți timp pentru a-ți tria ideile și dezvoltă o modalitate echilibrată de a comunica cu ceilalți.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Berbec Financiar

 Trebuie să îți planifici investițiile financiare foarte bine săptămâna aceasta. Deciziile bune îți vor aduce câștiguri serios în aceste vremuri incerte. Poți extinde cu succes, proiectul în care ești implicat rin mijloace noi și inovatoare. Bursa este, de asemenea, una dintre cele mai profitabile opțiuni de investiții pe care le poți lua în considerare chiar acum. Când spun investiții nu înseamnă câștigul a un milion de euro. Mă refer la renovarea unei unui apartament, la cumpărarea unei case sau a unui teren, un bun electrocasnic de valoare gene combină figorifică, mașină de spălat vase ș.a..

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Berbec Sănătate

 Este o săptămână bună pentru sănătate și vei avea suficientă energie și vitalitate pentru a trece peste un program agitat. Femeile însărcinate sunt sfătuite să nu se agite prea mult și să urmeze cu strictețe sfatul medicului. S-ar putea ca cineva din familie să fie predispus la accidente, iar tu fii foarte atent în timp ce conduci.

Citește și Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top