Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Capricorn

Saturn poate provoca multe dificultăți celorlalte semne, în timp ce tu ești avantajat că este în domiciliu, adică în semnul tău. Astfel, Saturn poate lucra în favoarea ta, întărindu-ți facultățile mentale și oferindu-ți capacitatea de a lua decizii importante. Ia în considerare să dedici câteva ore unor activități importante, cum ar fi planificarea, revizuirea datoriilor pe care le ai sau actualizarea profilului pe diferite site-uri profesionale.

Marți, Mercur revine în mers direct, dar deși stăpânește comunicarea, săptămâna aceasta nu vei găsi răspunsurile pe care le cauți. Poți aduna informații, poți specula, dar lucrurile parcă nu se leagă. Ai răbdare și dă-i timp lui Mercur să ajungă la viteza lui reală.

Miercuri, Venus, din Casa a 10-a a carierei și a imaginii profesionale, face opoziție conjuiei Chiron – Marte din Casa a 4-a a familiei. Vezi ce rnă trebuie vindecată, este vorbadespre relația cu familia ta. Carisma ta este foarte puternică iar Chiron amplifică semnalele spre acele persoane din familie cu care ai fost mereu în conflict.

Vineri, Mercur reface pătratul cu Saturn. Planificarea pe care o făceai duminica trecută capătă contur astfel că începi să își programezi sarcinile în calendar. Dă telefoane, vorbește, în special persoane influente și dacă trebuie postează-ți CV-ul. Acționează în sensul în care demersurile te vor duce direct la succes. Folosește această energie pentru asta.

Sâmbătă cu Soarele în Scorpion, în Casa a 11-a, casa muncii în coletctiv, dar și a metodelor și reformelor sociale, face trigon cu Neptun aflat în Casa a 3-a a comunicării. Șimți un puternic impuls să faci ordine – curățenie în garaj, reorganizarea bucătăriei sau, chiar de a schimba locuința doar că lucrurile nu se pot face așa, peste noapte. r.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Capricorn Relațional

 Simți că viața ta este condusă de dorința de a-i mulțumi pe cei pe care îi iubești, așa că rămâi conectat la propriile obiective pentru viață și nu te consuma în încercarea de a-i mulțumi mereu, pe ceilalți. Partenera/ul ta/tău ar trebui, de asemenea, să-și dorească binele și pentru tine, nu doar invers. Găsește echilibru între viața de familie și viața sentimentală.

Posibil să întâlnești pe cineva foarte special, luni. Te vei gândi la această persoană toată săptămâna, mai ales că această relație are potențialul de a fi una de lungă durată. Cu toate acestea, va trebui să faci prima mișcare pentru a avea o relație reală cu această persoană, nu de alta dar te gândești din ce în ce mai mult că este vremea să te așezi la caa ta.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Capricorn Profesional

Descoperi că există probleme legate de muncă pe care nu le poți rezolva așa cum vrei. Este posibil să nu fii chiar în măsură să găsești singur o soluție la această problemă. Cheia pentru rezolvarea aceasteia este răbdarea.

Pe de altă parte, relațiile cu colegii de muncă se pot tensiona dacă nu te limitezi decât la ceea ce trebuie să spui. Perioada este excelentă pentru a câștiguri imediate, cu condiția să nu lași niciun obstacol să îți stea în cale. Posibilă negociere de contract.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Capricorn Financiar

Dacă ai urmărit sau ai negociat cumpărarea unei proprietăți este o zi bună pentru a finaliza afacerea. Înainte de a face orice pas, însă, solicită ajutorul unui agent imobiliar și a unui notar. Investițiile imobiliare făcute în acest moment sunt fructuoase pe termen lung. Ar putea chiar să îți aducă profituri neașteptate, ceea ce ar fi binevenit, ca să spunem așa!

Tranzacțiile externe și contractele guvernamentale majore îți vor aduce câștiguri bune. Acesta este, un moment bun pentru a investi niște bani în fonduri sigure. Vei avea câștiguri financiare dacă iei decizii cu înțelepciune în acest moment.

De asemenea, pentru cine își permite, investițiile pe piața bursieră îți vor aduce câștiguri bune în această săptămână. Discuția cu un expert finaciar te va ajuta să iei deciziile corecte.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Capricorn Sănătate

Sănătatea este bună, în general, doar unele dureri de spate sau de picioare te mai pot necăji. Odihnește-te și relaxează-te pentru a atenua aceste simptome și nu te îngrijora că nu se vor agrava, deoarece problemele de sănătate sunt temporare.

Exercițiile fizice ușoare, vor face diferențe uriașe. Poate te gândești și la unele modificări în dietă. Persoanele mai în vârstă din familie se vor confrunta cu probleme articulare și vor avea o săptămâna puțin dură. Să încerce și ei, câteva exerciții ușoare, mobilitatea articulațiilor este vitală pentru ei.

Citește și Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top