Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Scorpion

Săptămâna aceasta, intuiția ta este pe măsură. Observi mesajele pe care le primești și îți vei dori să ți le notezi ca să vezi ce vei face.

Marți, Mercur revine în mers direct, dar câteva zile nu există răspunsuri viitoare, vorba ceea și cel care a căzut di pom a așteptat câteva clipe să-și revină. Vei avea senzația că nu vezi luminița de la capătul tunelului, dar pe măsură ce Mercur își reia viteza de rotație în următoarele zile, informațiile pe care le primești îți vor lumina sufletul.

Miercuri, Venus este și ea în Casa a 12-a, casa lucrurilor ascunse, și îl provoacă pe Uranus din Casa a 7-a a relațiilor. Este o zi bună pentru a pleca undeva cu iubita ta unde să fiți doar voi doi. Petrecând un timp singuri, vă puteți bucura de compania celuilalt. Dacă îți dorești o relație înceară să activezi poziția unei persoane care îți place și pe care ai observat-o pe rețelele de socializare și poate vă întâlniți la o cafea…online.

Vineri, Mercur reface pătratul cu Saturn de duminica trecută, moment numai bun să finalizezi un proiect la care ai lucrat. Ideile și informațiile tale au avut timp să se pritocească, iar acum poți formula concluzii. Din aceastea, se poate stabili un plan de acțiune.

Sâmbătă, Soarele din semnul tău îl capaciteză pe Marte și așa energizat din casa a 6-a a stilului de viață și a rutinelor cotidiene. S-ar putea să te simți inspirat să schimbi obiceiurile în care faci lucrurile. Poți începe cu o alergare de dimineață, să cumperi un al doilea monitor la computer și să îți dublați productivitatea sau să lansezi un podcast.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Scorpion Relațional

Dacă discuți cu partenerul tău despre o problemă delicată de relație, fii atent la ce spui ca nu cumva să generezi neînțelegeri inutile. Alege-ți cuvintele și ascultă cu atenție ce spune partenera/ul ta/tău. În cele din urmă sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă, dar drumul până acolo poate fi ușor accidentat.

Ai putea să întâlnești unele angajamente senzuale săptămâna aceasta. Plăceri corporale și emoții afectuoase. Trăiești viața într-un ritm confortabil și îți place să te implici și să faci din actul de iubire o activitate neobișnuită. Optimismul și caracterul practic îți deschide noi oportunități, iar farmecul va atrage atenția, fii sigur. Profită la maximum de acest timp pentru a te răsfăța cu o relație frumoasă.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Scorpion Profesional

Este posibil să simți cum instituția sau industria în care lucrezi se schimbă mai repede decât poți ține pasul, mai ales că vorbim de pandemie. Îți va fi dificil să faci față acestor evoluții, dar nu ai ce face. Mai bine citește, documentează-te, intră în ritmul numeroaselor schimbări care au avut loc în domeniul tău, nu toată lumea știe să lucreze pe calculator sau să folosească FB, dar asta nu înseamnă că nu poți învăța. A fi confortabil la locul de muncă este un lucru, dar a dacă a devenit satisfăcător îți va submina siguranța nu doar a locului de muncă ci și în tine.

Femeile care sunt în șomaj își vor găsi chemarea în artele creative iar specialiștii IT care caută un loc de muncă ar putea găsi ceva chiar bine plătit.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Scorpion Financiar

Proiecte aprobate și împrumuturi sancționate. Investițiile personale pot aduce, rezultate bune săptămâna aceasta. O abordare mai materialistă a lucrurilor va face loc încăpățânării care dispare. Este un moment bun pentru activități financiare la locul de muncă, inclusiv achiziții mici și cu toate acestea, pot avea loc și câteva întârzieri. Achizițiile sau vânzările majore nu sunt favorabile însă, săptămâna aceasta, deoarece pot apărea amânări neașteptate, dar și confuzii. Nu lăsa motivația altora să deranjeze din cauza unor probleme minore.

Dacă te-ai confruntat cu obstacole în ceea ce privește o afacere funciară sau o investiție imobiliară, vineri problema va fi ca rezolvată. De asemenea, ai putea chiar să câștigi o bătălie juridică care trenează de ceva vreme.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Scorpion Sănătate

Timpul este favorabil pentru orice întreprindere așa că încearcă să îți păstrezi buna dispoziție bună până la sfârșitul zilei. Acest lucru vine la pachet cu recomandarea de a fi atent la alimentație. Evită alimentele grele, greu de digerat, consumă fructe de mare, fructe și legume bogate în fibre. Doamnelor este momentul potrivit pentru a vă îngriji fața și corpul. Împachetări și măști de păr, curățarea profundă a pielii, masajul corporal toate vor fi utile. Compresele cald-rece vor ajuta la prospețimea tenului.

Citește și Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top