Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Pești

Un contract sau acord ar putea să îți deschidă și resurse și perspective, săptămâna aceasta.

Intuitiv ai puterea să rezolvi o problemă persistentă. Nu lăsa ca alte lucruri să-ți abată de la problemele reale și concentrează-te asupra a ceea ce vrei să rezolvi. Înseamnă că vei avea foarte mult de muncit și vei transpira din greu pe măsură ce le rezolvi.

Marți, Mercur, în sfârșit revine și din ultima retrogradare din acest an, totuși fii atent la comunicare pentru că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Dacă vrei răspunsuri imediate, nu vei primi niciunul. Cea mai bună soluție este să ai răbdare.

Miercuri, Venus aflată în Casa a 8-a a intimității îi face opoziție lui Marte din Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie. Dacă îți dorești dragoste, s-ar putea să ai parte de o întâlnire intereseantă prin intermediul rețelelor sociale sau al unui site de întâlniri. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, gândește-te ce cadou de suflet îi poți face iubitei/iubitului.

Vineri, Mercur se contrează din nou cu Saturn. Aceasta este o continuare a energiei de duminica trecută, doar că acum semințele unor noi șanse, încep să încolțească, ducând la  lucruri practice pe care le poți adăuga la lista de sarcini. Este un aspect despre munca profundă. Fă-ți timp pentru a descifra sau a creiona o hartă mentală în legătură cu o problemă importantă. Astăzi, ai toate instrumentele necesare pentru a afla cum să o rezolvi.

Sâmbătă, Soarele aflat în Casa a 9-a, printre altele și casă de spiritualitate, face sextil cu conjuncția Jupiter – Pluto. Apelezi la banii altora pentru a-ți asigura propria bunăstare. Ia o bancnotă de 10 lei, gândește-te la ce vrei să eliberezi și lasă să o ia vântul.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Pești Relațional

Săptămâna aceasta viața sentimentală poate suferi și nu ar trebui să te împotrivești dorințelor partenerului, în niciun fel. Nu adopta nicio formă de manipulare împotriva la partenerul tău pentru unele indiscreții anterioare. Flirtul cu altcineva de față cu partenerului tău va crea doar animozitate și, în cele din urmă, vă veți simți amândoi prost. Dacă aveți probleme care trebuie discutate, vorbiți despre ele în mod deschis și decideți împreună cum să vă vindecați rănile.

S-ar putea însă să îți fie greu să renunți la programul de la serviciu și relația poate avea de suferit din cauza asta. Discutați această problemă împreună și curând că lucrurile vor reveni la normal. După ce te-ai exprimat mai clar, te vei bucura de o mai bună înțelegere și vei împărtăși o relație mult mai bună cu iubitul tău.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Pești Profesional

Constați că reorganizarea firmei sau a instituției a dus la reducerea personalului cu procente bune. Cu eforturi susținute și prin preluarea unor sarcini suplimentare singurul beneficiu va fi telemunca. Urmărește această linie de dezvoltare a instituției, deoarece va fi profitabilă pe termen lung. De asemenea, colegii mai în vârstă te vor gratula pentru etica muncii.

Săptămâna este bună pentru domeniul afacerilor, mai ales dacă ai reorientat obiectivul firmei spre necesitățile de moment. Dacă o tranzacție este în așteptare de mai mult timp, atunci ea va  fi finalizată săptămâna aceasta. Pe de altă parte, câștigurile financiare mici sunt și cele mai sigure.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Pești Financiar

În această săptămână s-ar putea să te gândești la cheltuielile fie pentru reparația mașinii, fie să-ți cumperi una nouă. De asemenea, pot crește cheltuielie acasă. La birou în schimb, se fac economii. Profit investind într-o proprietate. Această investiție nu numai că va fi benefică, dar îți va aduce beneficii pe termen lung. Amână vânzarea unui teren pentru o vreme. Nu este momentul potrivit pentru a face investiții pe termen scurt.

Un litigiu legat de o proprietate care durează deceva ani, va fi soluționat săptămâna aceasta. Vei primi, bineînțeles, această veste cu un oftat de ușurare. Încă nu ești rezolvat până când nu vei primi motivația pe care apoi să o pui în legalitate.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Pești Sănătate

S-ar putea să fii somnolent sau meteosensibil, așa că încearcă să te relaxezi astăzi. Pentru a-ți vindeca durerile, încearcă unguentele topice și ceaiurile calmante – lavandă, păducel. Mintea are un efect extraordinar asupra corpului, așa că fii atent la nivelul actual de stres și la efectul pe care îl are asupra sănătății tale.

Este bine să-ți păstrezi obiceiurilor alimentare bune și autodisciplina în această privință. Abordează cu sinceritate problemele, găsește soluțiile și vei spori radical capacitatea de a-ți menține sănătatea excelentă.

Citește și Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top