Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Vărsător

Elimini un blocaj din viața ta, iar frica dispare. Poți face progrese elimând unele energii vechi care încă te țin blocat. Energiile mercuriene și saturniene ocupă cele mai puternice poziții din tema natală. Este un aspect excelent pentru negocierile importante sau tranzacțiile comerciale mari și, totuși este posibil să nu poți acționa așa cum ai dori.

Marți, Mercur se întoarce în mers normal în Casa a 9-a a drumurilor lungi și a studiilor. Soluția săptămâna aceasta este să ai răbdare și să lucrezi la ce îți place. În câteva zile, Mercur va reveni la viteza normală și vor veni și răspunsurile așteptate.

Miercuri, Venus aflată și ea în Casa a 9-a a educației și face opoziție cu Ghiron, tămăduitorul din Casa a 3-a a comunicări. Se vindecă ceva ce ține de comunicare. Este o zi bună pentru a încălca câteva reguli și pentru a vă oferi un pic de nefuncționare. Renunță la orice sentiment de vinovăție ieși și ia o gură de aer atât cât îți permite masca..

Vineri, Mercur reface pătratul cu Saturn. Cele două planete își unesc forțele pentru a te ajuta să faci ceva constructiv.

Soarele este în casa a 10-a a carierei. Dacă îți dorești un alt loc de muncă, este o energie bună pentru a fi spontan, pentru a ajunge la cineva care te admiră și care chiar vrea să lucreze cu tine.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Vărsător Relațional

Săptămâna aceasta o nouă relație va avea un sens mai profund. Un flirt ocazional se va transforma în ceva mult mai serios, fără să-ți dai seama. Te simți pasional și compania acelei persoane, te încântă. Vei dorni să exprimi cât mai elocvent ceea ce e în mintea și inima ta simt. Cea mai bună parte este că partenera/ul răspunde sentimentelor tale. El va fi încântat să se apropie de tine și să-ți împărtășească cele mai profunde gânduri.

Trebuie doar să asculți atent ce are partenerul tău de sps, deoarece este posibil să aibă momente de oboseală și încearcă să-și exprime nevoile față de tine. Ascultați atât cu urechile, cât și cu inima. Dacă arăți că înțelegi și că îți pasă, relația va înflori în viitor.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Vărsător Profesional

Șansele de a-ți pierde interesul pentru munca de zi cu zi și de a te răsfăța cu unele activități neproductive, sunt mari. Ar putea fi de două ori dezavantajos deoarece, pe de o parte, îți pierzi timpul și energia și, pe de altă parte, îți abate atenția de la lucrurile importante, împiedicându-te să performezi. Fă tot posibilul pentru să te concentrezi și mintea îndreptată asupra a ceea ce muncești.

S-ar putea să fii implicat într-o ceartă sau o altercație cu un șef sau cu un coleg răutăcios.  Acest lucru îți poate afecta foarte mult starea de spirit și productivitatea. Totul este trecător, nu mai lua lucrurile atât de personal. Ești suficient de capabil și novator pentru că realizezi întotdeauna ceea ce ți-ai propus. Nu mai privi în urma ta, lasă munca să vorbească. Lucrurile vor reveni la normal până la sfârșitul săptămânii.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Vărsător Financiar

Casele și afacerile legate de terenuri pot fi săptămâna aceasta o sursă de bogăție. Activele tale vor crește considerabil dacă vinzi sau cumperi terenuri în acest moment. Piața imobiliară deține câteva oferte interesante pentru tine și ar putea fi foarte profitabilă. Totuși investește cu înțelepciune și cu precauție și s-ar putea să vă trezești într-o poziție din ce în ce mai solidă din punct de vedere financiar.

De asemeneam dacă cunoști piața de capital, este un moment bun pentru a investi în acțiuni. Ai putea obține profituri foarte mari în acest moment. Dacă faci acest lucru pentru prima dată, trebuie să fii precaut, investițiile financiare pot avea o structură cameleonică mai ales dacă vorbești despre achizițiile la locul de muncă. Mai bine cere sfatul unui specialist care te-ar putea ajuta să planifici viitoare investiții. Nu te gândi să cumperi o mașină nouă cel puțin încă două săptămâni.

Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 Vărsător Sănătate

 Ambițiile în creștere te fac să fii neliniștit și capricios și poți face pe cineva nefericit în acest fel. Ai grijă la degetele de la picioare pe unde le calci sau în ce te lovești, nu știi niciodată când ai putea avea nevoie din nou de acei oameni. Nu doare să fii drăguț cu oamenii, așa că încearcă să fii bun și blând dacă poți. A, și trebuie să te protejezi împotriva depresiei și a gândurilor negative, nu te vor menaja deloc.

Citește și Horoscop Minerva 2-8 noiembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top