Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Balanță

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Balanță. Pe măsură ce termini un proiect, îl începi pe următorul. Săptămâna aceasta, joci un rol creativ. Soarele conjunct cu Mercur vor trece în Capricorn și în Casa a 4-a a familiei. S-ar putea să existe pe birou, documente pe care le-ai amânat și termenul limită se apropie. Poate fi o factură sau o notificare de la conducere. Ar putea exista chiar și o ofertă de angajare uitată în căsuța de mail. Verifică cu atenție comunicările pentru a nu rata nicio ocazie.

Și dacă este 21 decembrie, să nu uităm că debutează ciclul Jupiter – Saturn la zero grade Vărsător, în Casa a 5-a, a creativității, a iubirii, a copiilor și a fertilității. Modul în care interacționezi cu copiii ar putea să se schimbe. Brusc ai putea să îți dorești copii sau o bonă pentru copiii tăi. S-ar putea să fii de acord acord cu un nou animal de companie.

Venus în Săgetător face un semi-pătrat cu Pluto din Casa a 4-a a familiei, marți. O conversație fericită cu o rudă poate fi deturnată brusc și să devină o ceartă înainte de a putea spune: „Pentru Dumnezeu, nu asta am vrut să spun . ” Fii atent la glume, mai ales cu unele dintre rudele tale mai habotnice și mai stoice. În plus, nu te aștepta la un sprijin susținut pentru planurile tale, în schimb, vei primi semnale de avertizare și motive pentru a rămâne la ideile tradiționale.

Miercuri, Marte din Casa a 7-a, relațională și în Berbec face un pătrat cu Pluto din Capricorn. Poate din cauza discuțiilor de ieri, te simți aprins azi. Ești gata să acționezi pentru un obiectiv important. Te simți împins de la spate și ai dori să ajungi pe culmi înalte… doar dacă nu ar fi săptămână de sărbători. Nu lăsa calendarul să te rețină. Dacă dorești să trimiți un mail cuiva sau tuturor din lista de mail-uri, astăzi este o zi minunată pentru a lua măsuri.

Vineri, în ziua de Crăciun, așa ca un dar, energia se schimbă mai ales datorită trigonului dintre Mercur din Capricor și a lui Uranus din Taur. Ai putea primi astăzi în dar o inimă, așteptat pentru a da o anumită valoare situației. Poți obține ajutor și îndrumare într-o problemă cu care te confrunți. Astăzi primești asistență dintr-un loc neașteptat.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Balanță Relațional

Viața sentimentală merge încă și săptămâna aceasta. În sfârșit, întâlnești pe cineva care-ți place. Dacă ești căsătorit nu-ți lăsa parnera/ul să facă totul singur. Fii atent să nu existe decalaje de comunicare și neînțelegeri între voi. Schimbările frecvente de dispoziție îți pot afecta partenerul într-un mod negativ.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Balanță Profesional

Săptămâna care urmează este despre a lua frâiele în propriile mâini și de a lua decizii pertinente. Este posibil să accepți responsabilitatea de a face față unor sarcini importante la locul de muncă. Acceptă provocările, nu ai decât de câștigat din experiență. Vei fi la înălțimea așteptărilor celorlalți și îți vei afișa talentele de leader foarte bine. S-ar putea să fie nevoie să lucrezi ore suplimentare pentru a finaliza ultimele dosare. Vei fi foarte ocupat săptămâna aceasta și totul va fi în regim de urgență.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Balanță Financiar

Este o perioadă pentru a face noi investiții în sensul de a pune în aplicare noi planuri în ce privește casa. Nu lua decizii impulsive, deoarece vor perturba ritmul vieții. Perioadă este excelentă, de asemenea, în soluționarea litigiilor. Sprijinul financiar și cel emoțional ți-l aduce familia. Fii foarte atent cu cheltuieli de această dată.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Balanță Sănătate

Săptămâna aceasta trebuie să fii atent la ce mănânci și tu. Să nu îți găsești scuze pentru alegerie nesănătoase. Este posibil să ai tendința de a mânca în exces sau de a mânca de la fast food. Problemele, chiar dacă sunt minore, trebuie tratate imediat. A lucra târziu în timpul nopții poate pune multă presiune. Orice te deranjează sau pare incredibil de stresant trebuie evitat. Orice problemă de sănătate care apare poate fi rezolvată printr-o schimbare a stilului de viață.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top