Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Capricorn

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Capricorn. O nouă sursă de venit este pe lista de priorități săptămâna aceasta, dar trebuie să renunți la un aspect care îți consumă mult timp. Deci, săptămâna aceasta, faci alegeri. Conjuncția Soae – Mercur trece în Capricorn în Casa 1 a deciziilor, a personalității și a vitalității. Încrederea în sine și dorința de a comunica sunt extrem de puternice. Ești ușor de remarcat și oamenii sunt gata să te ajute. E timpul să postezi pe rețelele sociale, să faci un podcast, să publici fragmente din carte sau să încărci muzică pe YouTube. Poate că ai amânat acest lucru de ceva timp, dar astăzi este momentul să acționezi în consecință. Scapă de alte sarcini și concentrează-te pe scoaterea imaginea pe care o ai.

Și tot acum, pe 21 decembrie, începe un nou ciclu Jupiter – Saturn care are loc la zero grade Vărsător în Casa a 2-a a banilor munciți. Acum, începe o nouă perioadă financiară bună care va dura câteva luni. Acest lucru poate schimba sursa de venit sau îți poate oferi mai multe surse de venit care să îți umple conturile bancare. De asemenea, schimbă modul în care gestionez banii și conștientizează dacă ai obiceiul de a cheltuieli. Schimbările se vor desfășura în timp. Poți începe prin a pune piciorul în prag de pe acum, când se pune problema unor decizii financiare.

Marți, Venus din Săgetător face un semi-pătrat cu Pluto aflat în propriul semn. Poate debuta o legătură romantică. Tu și iubita ta ați putea să vă petreceți timpul într-o după-amiază de plăcere. Sau, dacă ești singur te-ar putea contacta un admirator secret. Și acest lucru ar putea începe o legătură tentantă.

Miercuri, Marte din Berbec face și el un pătrat cu același Pluto. Marte călătorește prin casa a 4-a a familiei de luni de zile, iar acum se contrează cu Pluto, planeta transformării. Schimbări în dinamica familiei. Este posibil să te simți mai liber și mai independent. Cu acest aspect, poți lua unele decizii cu privire la locul în care trăiești, cum trăiești și cu cine locuiești. Deții controlul și poți face propriile alegeri.

De Crăciun se produce o schimbare de impact a energiei înconjurătoare, Mercur din Capricorn face un trigon cu Uranus din Casa a 5-a, a relaxării. Conversații extraordinare și idei interesante.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Capricorn Relaţional

Pentru cuplurile căsătorite, este o săptămână excelentă, relația voastră devenind mai puternică. Nu numai că veți petrece mai mult timp unul cu celălalt, dar vă veți înțelege mai bine unul cu celălalt. Dacă ești părinte singur ar trebui să fie foarte atent când vine vorba despre întâlniri, deoarece persoana care îți place s-ar putea să nu fie serioasă și să te trădeze mai devreme sau mai târziu. Nu lua nicio decizie impulsivă, deoarece ar putea duce la probleme nedorite.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Capricorn Profesional

Posibil să apară noi oportunități. Profită la maximum de acestea. Ca orice profesionist în management ai putea găsi un răgaz să-ți tragi sufletul, deoarece vei primi o ofertă, după o perioadă lungă de așteptare. Este de așteptat să primești chiar o ofertă de muncă cu venituri mai mari acum. Cariera va primi un mare impuls datorită realizărilor recente.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Capricorn Financiar

Vei cheltui destui bani, săptămâna aceasta. Fă niște aranjamente alternative pentru a reduce povara financiară. Situația va fi mult mai stabilă când vor fi finalizate tranzacțiile pe care le tot amâni. Este, de asemenea, un moment bun pentru a începe să rambursezi împrumuturile. Veniturile vor crește atunci când vei începe să acționezi după ideile tale și care vor aduce stabilitatea financiară.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Capricorn Sănătate

Vei avea control deplin asupra vieții tale în această săptămână și nu te feri de programul dificil care urmează. Fă alegeri înțelepte care să te ajute să îți îmbunătățești sănătatea. Faptul că ți-ai corectat din obiceiurile alimentare este o bilă albă. O dietă bună și o gândire pozitivă vor face o diferență uriașă în această săptămână. Concentrează-te asupra restricțiilor de sănătate și evită alimentele grase și picante chiar dacă este sărbătoare.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top