Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Scorpion

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Scorpion. Ai o decizie importantă de luat săptămâna aceasta. Ești gata să arunci zarurile și să te angajezi într-o direcție. Conjuncția Soare – Mercur trece în Capricorn, în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii. Este posibil ca o regulă financiară care ți se impune, să nu funcționeze la tine.

Poate că ai fost prea parcimonios cu banii tăi sau pur și simplu ai realizat că, având grijă de banii tăi, ai putea avea mult mai mult din asta. Iată de ce poți gândi la ceea ce ai ca la un factor de prosperitate.

Tot astăzi, începe ciclul Jupiter-Saturn, prin conjuncția dintre cei doi la zero grade Vărsător în Casa a 4 a a familiei. Mai mult, celebra conjuncție tranzitează o casă angulară, adică o casă cu foarte multă energie, ceea ce ar putea semnala schimbări mari la orizont. În următoarele câteva luni, ai putea fi mutat din cauza unei oportunități la locul de muncă sau din cauza unei relații. Ți-ai putea schimba cariera. Ai putea să te căsătorești și să-ți schimbi locuința. Și pentru că ești mult mai adaptabil decât erai acum un an, o să faci.

Venus în Săgetător face un semi-pătrat cu Pluto din Casa a 3-a care este și o casă de negociere a contractelor, marți. Poți încheia un acord, posibil pentru o vânzare sau pentru o angajare. Dar această energie nu este stabilă, iar acordul s-ar putea destrăma în cadrul negocierilor. Acestea fiind spuse, nu este necesar să accepți un contract viclean întocmit. Există prea multă energie schimbătoare aici pentru a crede că este singurul acord pe care îl vei obține.

Miercuri, Marte din Berbec face un pătrat pentru același Pluto. Acum ai un foc aprins sub piciore și ești gata să lupți pentru ceea ce vrei. Acest lucru ar putea deschide multe uși pentru tine. Recunoaște că există mai multe căi de acces către obiectivul tău. Nu lăsa această zi să treacă, dar ia în considerare pe cine poți contacta pentru a pune lucrurile în mișcare; dacă nu altceva, aprinde o lumânare și spune o rugăciune pentru dorința inimii tale.

Vineri, de Crăciun, energia se schimbă, devine activă și dinamică datorită trigonului dintre Marte și Uranus din Casa a 7-a, relațională. Am putea vorbi despre distracție și jocuri cu oamenii la care ții. S-ar putea să începi ziua cu jocuri video ușoare și să ajungi să vă alergați unul pe celălalt, în jurul canapelei.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Scorpion Relaţional

Probabil ca un vechi prieten să-și exprime sentimentele sale profunde pentru tine. În această săptămână ai putea dezvolta un puternic sentiment de atracție și de plăcere pentru unul dintre prietenii apropiați. Este posibil să întâlnești un nou interes afectiv într-un cadru social neașteptat. De asemenea, trebuie să fii sigur că ceea ce simți este suficient de puternic pentru a se transforma într-o relație puternică.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Scorpion Profesional

Săptămâna aceasta te poti confrunta câteva situații neobișnuite și provocatoare la locul de muncă. Încrederea în sine și prezența de spirit te ajută să ieși fără dificultate din aceaste situații. Pot apărea unele contracte și oferte din străinătate, undeva la mijlocul săptămânii. Ai curajul și abordează oportunitatea și vei urca scara profesională într-un ritm mult mai rapid.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Scorpion Financiar

Săptămâna viitoare se prezintă ca o imagine foarte frumoasă din punct de vedere financiar. Pentru mulți dintre voi, succesului financiar va fi legată deo decizie pe care o vor lua părinții. Vei avea mai mult sprijin, în special sprijin financiar care să te ajute în proiectele personale. În cazul în care există vreo datorie de plătit, acestea vor fi achitate rapid.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Scorpion Sănătate

În această săptămână vei avea nevoie de toată energia de care dispui pentru a face față câtorva probleme de sănătate care te deranjează zilele aceste. Unii dintre voi sunt predispuși la accidente, deci trebuie să iei măsuri de precauție, mai ales dacă ești pe stradă sau la volan. Persoanele în vârstă din familiei dar și mai tineri care au probleme cu astmul, vor avea crize cu respirație sacadată și senzația de sufocare din cauza ceții.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top