Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Pești

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Pești. În această săptămână, va trebuie să le arăți celorlalți cât de curajos ești. Soarele conjunct cu Mercur vor trece în Capricon în Casa a 11-a a prietenilor, a mediului social și a viitorului.

Ai o energie extraordinară în ce privește cariera. Există noi oportunități de muncă pentru tine. Dă un impuls energiei aprinzând o lumânare și rostind o rugăciune sau făcând o meditație în care să vizualizezi poziția socială ideală. Dacă ești fericit acolo unde te afli, este un moment bun pentru a-i spune șefului tău că ești interesat de o promovare.

Este 21 decembrie, și astăzi începe un nou cilcu Jupiter – Saturn la zero grade Vărsător, în Casa a 12-a, casa intuiției și a spiritualității. Intri într-o nouă etapă din viață, una care se desfășoară pe parcursul mai multor luni. Jupiter îți aduce legătura cu îngerii bunăstării spirituale, o ființă spirituală care să te apere.

Saturn aduce disciplina de care ai nevoie pentru a studia artele spirituale și modul cum să-ți canalizezi energia în acest sens, mediuminitate și percepții extrasenzoriale. Începe cu o meditație simplă pentru a spune Universului că ești deschis mesajelor.

Venus din Săgetător face un semi-pătrat cu Pluton din Casa a 11-a a prietenilor, marți. Un prieten îți poate mărturisi că a fost atras întotdeauna de tine. Și, deși această relație s-ar putea să nu meargă în direcție sentimentală, din cauza încurcăturilor care le-ar crea ambelor părți, este încă plăcut să te știi admirat. Astăzi este mai mult despre fantezie decât despre realitate.

Miercuri, Marte din Casa a 2-a a banilor munciți face un pătrat cu Pluto în Capricorn. Este timpul să iei în serios situația ta financiară.

Acest lucru ar putea însemna să faci un buget scris sau să parcurgi atent investițiile pe care le-ai făcut în 2020. Spre ce îți îndrepți atenția se extinde. Așadar, gândește-te la abundență, având în vedere bogăția universului.

De Crăciun vei simți că energia își schimbă direcția, deoarece Mercur face un trigon cu Uranus, din Casa a 3-a a comunicării. Este o energie inventivă, creativă și distractivă. Orice ai face, va fi plăcut și relaxant. Distrează-te!!

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Pești Relaţional

În această săptămână, iubirea este o posibilitate reală pentru tine, deoarece întâlnești întâmplător pe cineva, o persoană pe care o consideri atractivă. Probabilitatea să întâlnești această persoana la serviciu este foarte mare. Poate fi o întâlnire interesantă și chiar de destin aș spune, cu tot amalgamul romantic care îl impune dar va trebui să împiedici scânteia să se transforme într-un adevărat incendiu din motiv de restricții.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Pești Profesional

O nouă slujbă este în cărți săptămâna aceasta și va fi bună pentru cariera ta viitoare. Această nouă slujbă îți va permite să îți folosești creativitatea și inventivitatea. Ideile tale sunt apreciate și faci o impresie bună atât șefilor, cât și colegilor. Munca în echipă te va ajuta să obții rezultate mult mai bune. Ai putea începe o mică afacere sau un nou curs de specialitate sau, de ce nu, un masterat. Flexibilitatea înseamnă să ieși din zona de comfort și să înveți lucruri noi.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Pești Financiar

Va fi o săptămână bună pentru finanțele tale, fără să te afecteze ceva grav. Dacă ai o afacere sezonieră, gen tarabe cu produse handmade de sărbători, te vei descurca bine încă de la începutul săptămânii. Pe de altă parte, poți investii într-o proprietate, mai ales dacă este una de care ești legat sufletește. Dacă vrei neapărat să cumperi niște acțiuni analizează piața metalelor cum ar fi fierul. Chiar dacă piața pare riscantă, vremurile se vor schimba curând și vei profita de această schimbare la vedere.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Pești Sănătate

Sănătatea ar putea intra în declin în timp ce ești tentat să consumi alimente delicioase, dar nu foarte sănătoase. Chiar dacă repercusiunile acestui lucru s-ar putea să nu fie atât de vizibile acum, câteva zile mai târziu, vor fi un risc major pentru sănătate ceea ce ar putea să îți strice sărbătorile când te aștepți mai puțin.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top