Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Berbec

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Berbec. Sfârșit de an, începuturi bune pentru anul care vine. Zic că este o veste bună, deoarece este firesc să se întâmple, pentru că ești în ritm cu evenimentele. Soarele intră în Capricorn, în Casa a 10-a a carierei, în același timp cu Mercur. Iei în considerare revizuirea acordurilor existente sau lăsate în așteptare. S-ar putea să recitești termenii leasingului în cazul în care vrei să schimbi mașina sau ai putea evalua contractul de muncă în ideea de a rediscuta unele aspecte. Dacă descarci un soft fii atent la condițiile de utilizare.

Luni, 21 decembrie, Jupiter face mult așteptata conjuncție cu Saturn la zero grade, în Vărsător. Jupiter, planeta expansiunii, întâlnește pe Saturn, planeta restricțiilor. Este un aspect de afaceri excelent pentru tine mai ales dacă vrei să obții mai mulți bani din carieră. Ia în considerare ideea de a discuta cu șeful pentru a găsi cea mai rapidă cale spre promovare și creșterea salariului. Pe de altă parte, este timpul să te gândești la ce fel de afacere sau carieră ai dori.

Marți, Venus în Săgetător face un semi-pătrat cu Pluto din Casa a 10-a a carierei. Te gândești la viitor și astăzi, deoarece ai dori să te întorci la școală, să-ți termini studiile sau poate o schimbare mai dramatică, cum ar fi mutarea într-o altă loclitate. Lasă aceste gânduri să fie semințele care ar putea germina. Fă pași mici, cum ar fi să te asiguri că nu ai cartea de identitatea expirată.

Miercuri, Marte în Berbec face un pătrat cu același Pluto din Capricorn. Este o zi bună pentru a verifica împreună cu prietenii și familia ideile pe care le ai, înțelegând că poți apăsa unele dintre butoanele lor. Unele reacții pot fi mai puțin decât de susținere. Poți cere sfaturi, dar recunoaște că cealaltă persoană poate avea propria agendă în timp ce căutați să construiești o coaliție care să te ajute cu planurile de viitor.

Mercur, aflat în Capricorn, face un trigon cu Uranus aflat în Casa a 2-a, a banilor munciți. Astăzi, există o schimbare completă a ritmului și este posibil să îți iei o zi liberă. Dar acesta este un aspect grozav; unii ar spune de geniu, care îți permite să fii creativ și să te distrezi, în același timp. Ia în considerare inventarea a ceva astăzi.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Berbec Relaţional

Posibil să întâlnești pe cineva care nu numai că îți împărtășește valorile și obiectivele, dar este, de asemenea, și de încredere. Cuplurile angajate vor simți armonia în viața casnică și vor vedea că flacăra romantismului se va reaprinde. Dacă ești singur și intri într-o nouă relație, să nu îți faci probleme. Lucrurile se întâmplă așa cum trebuie.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Berbec Profesional

Abilitățile de conducere te vor ajuta să gestionezi situațiile dificile la locul de muncă, mult mai bine săptămâna aceasta. Munca în echipă te va ajuta să finalizezi proiectele la timp. Evită orice întârziere și neglijență. Cariera ta va primi un mare impuls atunci când un proiect aflat pe ultima sută de metrii va fi finalizat. Pot apărea câteva oportunități neașteptate în proiecte internționale.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Berbec Financiar

Ai de încheiat încheiat un acord financiar care îți oferă beneficii mai bune decât te aștepți. Această ofertă te va ajuta să câștigi profituri bune și să te ajuți, de asemenea, să achiți unele datorii amânate. Investițiile făcute în teren sau o casă nouă, aduc profituri bune. Deciziile și planurile te duc în direcția corectă. Aceasta este una dintre cele mai bune săptămâni posibile dacă lucrezi în domeniul imobiliar.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Berbec Sănătate

Dacă suferi de dureri de spate săptămâna aceasta te vei ușura. Este un moment bun pentru a lua măsurile necesare ca să eviți aceste probleme în viitor. Cineva din familie ar putea avea un acces de prurit sau alte probleme ale pielii, care pot fi evitate prin atenția la alimentație și consumul unei cantități mai mari de apă. Majoritatea acestor boli pot fi ținute la distanță, urmând o regim adecvat da și cu exerciții zilnice. Ține stresul sub control și relaxează-te, fii calm.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top