Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Fecioară

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Fecioară. De ce să așteptați până la 1 ianuarie, când puteți începe ceva nou acum. Există beneficii dacă începi să iei deciziile care trebuie înainte de Anul Nou. Soarele conjunct cu Mercur trece în semnul Capricornului, în Casa a 5-a a iubirii și a creativității. Sărbătorești un fel de sfârșit.

Este posibil să ai planuri de schimbare a casei în 2021, astfel încât acum ar fi ultima iarnă pentrecută în această casă. Este posibil să ai copii mai mari care au decis să se mute în casa lor. Ca și în cazul oricărui final, va urma repede și un nou început.

Fiind 21 decembrie, începe un nou ciclu Jupiter – Saturn, la zero grade Vărsător, în Casa a 6-a, a muncii. Programul este spulberat, rutinele se cicatrizează, deoarece cadrul pe care l-ai construit pentru această ziua dispare. Acest lucru poate fi determinat de un motiv fericit; cumpărarea unui nou animal de companie, venirea pe lumea a unui copil sau pensionarea. Amintește-ți ă ești bun la munc de rutină, atent la detalii și, prin urmare, aceste planete puternice te vor ajuta să îți reordonezi ziua într-un mod mai bun.

Venus din Săgetător face un semi-pătrat cu Pluto din Casa a 5-a a iubirii și a creativității, marți. Pentru tine ziua ar pute însemna o întâlnire romantică chiar pe un site de întâlniri. Ai putea să se reaprindă o flacără veche și să te transformi rapid într-un foc. Sau toate lucrurile ar putea deveni fierbinți pe propria canapea, cu un roman de dragoste și câteva pahare din vinul preferat.

Marți, Marte în Berbec, din Casa a 8-a, casa ta de resurse, face un pătrat cu Pluto din casa de asumare a riscurilor. Un prieten sau o rudă poate veni la tine cu o idee de afaceri. Au planuri mari și au nevoie de resurse pentru a începe. Și, deși le-ai putea oferi o mulțime de sfaturi utile, fii prudent cu privire la ideea de a le da bani. Această afacere ar putea fi destul de riscantă, deci dacă nu sunt banii de care ai nevoie, cel mai bine ar fi să nu investești în acest moment.

Vineri, energia se întoarce cu susul în jos, pentru că Mercurdin Capricorn, face un trigon cu Uranus din Taur. Va fi o zi cu conversații pline de viață, plină de idei inventive, observații perceptive și, probabil, ceva umor. S-ar putea să râzi atât de tare încât să te doară obrajii.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Fecioară Relaţional

Vei avea o săptămână foarte romantică, cu ocazia de a întâlni pe cineva impresionant și fermecător în același timp. Profit la maximum de această ocazie pentru a cere acestei persoane o întâlnire. Adolescenții nu ar trebui să sară dintr-o relație într-alta, nu vorbim despre dragoste ci doar despre pasiune. Așteaptă-te să ieși la o întâlnire romantică cu partenerul în weekend.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Fecioară Profesional

În această săptămână este posibil să fii un pic confuz cu privire la anumite probleme legate de muncă. Este posibil să fii nehotărât cu privire la anumite decizii importante pe care trebuie să le iei cu privire la un nou proiect. Cu toate acestea, nu trebuie să îți fai griji, deoarece vei găsi o soluție care te va ajuta. Folosește-ți la maximum abilitățile creative pentru a-ți susține cariera în următoarele săptămâni.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Fecioară Financiar

Săptămâna este foarte bună din punct de vedere financiar, cu foarte puține excepții. Beneficii financiare dacă lucrezi în modă sau educație. Contabilii autorizați vor asista la o creștere bruscă veniturilor. Te poți aștepta la o majorare sau la o promovare. Fii foarte atennt atunci când vine vorba să investești banii câștigați din greu ca să eviți pierderile.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Fecioară Sănătate

Problemele legate de stres vor crește dacă nu faci o pauză de la muncă. Evită să îți asumi prea multe responsabilități la locul de muncă, deoarece ar putea aduce multe probleme legate de sănătate. Este posibil ca durerile de spate și durerile de cap să se intensifice, așa că ai grijă. Gândește-te dacă nu cumva este momentul să treci la un stil de viață mai sănătos.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top