Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Săgetător

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Săgetător. Simbolul infinitului reprezintă acum când se termină lucru, începerea a ceva nou. Ține cont de acest simbol săptămâna aceasta în timp ce treci de la un final la un nou început. Soarele este conjunct cu Mercur și intră în Capricorn, în Casa a 2-a a banilor din mună proprie.

Încrederea ridicată de astăzi, sugerează o ziua a competențelor ridicate. Indiferent de ceea ce îți asumi, ai șanse mari de succes, așa că astăzi poți ajunge foarte departe. Dacă ești în căutarea iubirii, mai ales acest lucru este valabil astăzi. Folosește această energie pentru a te conecta cu cineva care te interesează, deoarece probabil că o vei uimi.

Pe de altă parte, debutează ciclul de 20 de ani, Jupiter – Saturn, la zero grade Vărsător în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii. Acest lucru aduce o energie nouă pentru tine, nu doar astăzi, ci și în lunile următoare. Poți decide să înveți o nouă limbă străină sau, probabil, să te vei muta într-o țară străină. Puteți decide că doriți să scrieți o carte sau să comunicați printr-un podcast. Poți pune de o trupă ad-hoc ca să cântați colinde. Oricare dintre aceste activități ar fi un nou început minunat.

Venus în Săgetător face un semi-pătrat cu Pluto în Casa a 2-a a banilor munciți, marți. Dorințele tale sunt puternice astăzi, iar prețurile sunt tentante. Probabil că vei face o achiziție mare astăzi pentru ceva pe care l-ai dorit de ceva timp. Și dacă ți-ai făcut temele, ai adunat informații despre ea, atunci acționează. Dar evită cumpărăturile impulsive, dacă este posibil.

Miercuri, 23 decembrie, Marte din Casa a 5-a, a riscurilor asumate, în Berbec, face un pătrat cu Pluto în Capricorn. Este a treia oară când Marte reface aces pătrat cu Pluto și aduce un mesaj pentru a aduce ambiția acolo unde dorești. Acest lucru ar putea indica faptul că ești dispus să începi o afacere sau să riștii într-o competiție de un anumit fel. Decizia pe care o iei astăzi ți-ar putea schimba viața în bine anul viitor.

Vineri, de Crăciun, energia se schimbă, iar Mercur de-acum în Capricorn, face un trigon cu Uranus din Casa a 6-a, a rutinei cotidiene. S-ar putea să te joci cu tehnologia astăzi, găsind lucruri care să îți facă viața mai plăcută. Aceasta poate include căști sau tablete. Este posibil să cumperi un televizor cu digonală mai mare.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Săgetător Relaţional

Săptămâna marchează începutul unei noi relații. Vei fi foarte foarte spiritual și glumeț și vei petrece un timp fabulos alături de partenera/ul ta/tău. Dacă ești căsătorit ai putea avea nevoie să dai mai multă atenție nevoilor partenerei/ului. Așa că evită dizarmonia și nu lăsa emoțiile negative să te domine. De asemenea, nu avea încredere în străini când vine vorba despre relația ta.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Săgetător Profesional

În această săptămână, cei care lucrează s-ar putea gândi să urmeze un masterat, deși ești confuz cu privire la urmarea acestui curs cum să îl frecentezi, la zi sau de la distanță?! Stai de vorbă cu un consilier profesional și abi poi ia o decizie. Dacă te-ai gândit la schimbarea locului de muncă continuă să cauți.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Săgetător Financiar

Posibil în această săptămână să plănuiești fie cu cineva din familie, fie cu un prieten, propria afacere. S-ar putea să ceri un împrumut dacă trebuie. Dacă ai afaceri, evită să intri într-un parteneriat acum, deoarece ar putea exista probleme financiare în viitor. De asemenea, dacă este posibil, evita investițiile pe piața de capital, cel puțin pentru moment. Cei care iau decizii impulsive pot avea piereri.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Săgetător Sănătate

Exercițiile fizice regulate vor face o mare diferență în starea generală de sănătate. Vei lua problemele de sănătate în serios și vei face, de asemenea, unele modificări în alimentația ta. Aceia dintre voi care doresc să scape de kilogramele în plus vor face ceva în acest sen, săptămâna aceasta. Unii dintre voi vor reuși, de asemenea, să scape de obiceiul nesănătos de a consuma alcool. Odată cu sfârșitul săptămânii, vei fi destul de mulțumit de rezultatele pe care le vei vedea.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top