Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Gemeni

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Gemeni. Cu atâtea oportunități care le ai săptămâna aceasta, poate că ar trebui să dai cu banul pe care să o alegi. Familia și prietenii așteaptă să te hotărăști.

Soarele trece în Capricorn pe 21 decembrie, conjunct cu Mercur, în casa 8-a a resurselor de la alții. Ai ocazia să vezi pe cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Și, deși această întâlnire poate avea loc pe computer, este totuși minunat să vă întâlniți.

Luni, 21 decembrie, Jupiter va face o conjuncție rară, cu Saturn, la zero grade Vărsător, în Casa a 9-a a credinței. Chiar și cel mai liber spirit are un set de reguli pe care le-a creat pentru sine. Acum Jupiter și Saturn te provoacă să analizezi aceste reguli și să vezi dacă acestea funcționează pentru tine. Este posibil să ăsești reguli care limitează în mod accidental suma de bani de care ai nevoie sau îngreunează găsirea unei relații excelente.

Venus din Săgetător face un semi-pătrat cu Pluto din Casa a 8-a, casa ta de resurse, marți. Dacă te întâlnești cu cineva și te gândești să intri într-un acord financiar comun, nu este chiar ziua cea mai bună. La fel și dacă împrumuți bani unei rude. Acordurile încheiate astăzi s-ar putea să nu fie solide în viitor. Pentru a păstra relația, evită să găsești un nou partener financiar, astăzi.

Miercuri, Marte în Berbec face un pătrat cu același Pluto din Capricorn. Din punct de vedere emoțional s-ar putea să fii pregătit pentru petrecerea de Crăciun de acasă, dar acesta este un aspect prea ambițios, dar îți dă posibilitatea să te concentrezi asupra unui obiectiv adevărat. Acest lucru ar putea însemna să faci un podcast de ultim moment sau să dai o raită prin magazinul de suflet, pentru încă câteva cumpărături.

Vineri, 25 decembrie, în ziua de Crăciun are loc o schimbare de energie, pe măsură ce Mercur din Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur în Casa a 12-a, casa abilităților intuitive. S-ar putea să ai flash-uri și ar putea fi amuzant să stai cu prietenii și rudele jucâdu-te cu cărțile de Tarot. Sau scoate un pendul și puneți câteva întrebări, îl poți folosi chiar pentru a găsi obiecte pierdute. De asemenea, poți obține diverse informații și te poți distra.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Gemeni Relaţional

Săptămâna aceasta este una specială, deoarece vei simți dragostea care te provoacă să navighezi prin viața ta. Viața cu noua parteneră va fi foarte interesantă și te va ține în vervă pe tot parcursul săptămânii. Acordați atenție nevoilor partenerului tău și fii mai generos în acest moment. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că ceea ce simți este iubire și nu doar pasiune, pentru a evita suferința de mai târziu.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Gemeni Profesional

Dezbaterea și demonstrarea punctului tău de vedere nu este calea de a-i cuceri pe ceilalți. S-ar putea să dea din cap că sunt de acord, în speranța că îi vei lăsa în pace. Clienții, colegii și restul vor să creadă că au de ales. Așadar, sări de tacticile vânzări în forță, optează pentru ceva de tipul dă de gândit. Dacă participi la un interviu, prezintă-te cu încredere.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Gemeni Financiar

S-ar putea să faci o mulțime de achiziții în această săptămână, în special bunuri electronice, doar este Crăciunul. Cei din industria aviatică vor simți cî lucrurile se stabilizează iar salariile pot crește. Evită să soliciți sau să iei un împrumut săptămâna aceasta. În schimb, dacă ești student sau dorești să-ți termini studiile ai putea avea noroc de o bursă. Artiștii de tip handmade vor avea o săptămână de succes financiar.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Gemeni Sănătate

Sănătatea se va dovedi a fi destul de bună. Te vei simți mult mai bine și te vei vindeca de o răceală recentă. Totul va fi bine dacă urmezi cu strictețe sfatul medicului. Spre mijlocul săptămânii trebuie să fii foarte atent, deoarece este posibil să te confrunți cu o sere de deranje stomacale. O rutină bună va ține problemele la distanță.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top